Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
adela2006 spune:
am si eu o intrebare
s-a vopsit careva pe par cand era pe ciclu ? s-a prins vopseaua ?
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Noroc,cu tine Raluca,ca mi-ai deschis ochii.Ca eu traiam cu impresia ca pentru romani trebuie sa fie mai ieftin,ca doar cistiga mai putin,nu?
Dana siLucas Paul(18.01.07)
DANA, ma bag si eu in vorba, pentru romani totul e mai scump, din pacate.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by adela2006
am si eu o intrebare
s-a vopsit careva pe par cand era pe ciclu ? s-a prins vopseaua ?
adelade alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
ADELA, iar te vopsesti???? Din cate stiu eu de la coafeza mea, critice sunt zilele dinainte de ciclu, nu cele propriu-zise.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
Fetele,hellllpppp!
Lucas s-a lovit cu ceva in ochisor si are o pata mica de sange inauntru in ochi.Pe albul ochiului.El nu plinge,nu-l deranjeaza,dar m-am speriat groaznic.Nici nu stiu cind sau cu ce s-a lovit.
Ma gindesc ca avea o revista in mana si poate cu coltul de la ea?
Oare e grav?Sa fug la spital?????
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
mihacarm2002 spune:
Dana, desi nu cred ca e ceva grav, totusi da o fuga la spital pt linistea ta! 
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
Cristiana,
felicitari pt progresele lui bb David.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
adela2006 spune:
dana nu stiu ce sa-ti spun daca nu plange probabil nu-l deranjeaza dar chiar nu stiu ce sa-ti spun , la mine e simplu ptr orice chichita sun la doctorita si decide ea cum sa fac ( din fericire suntem colege de lucru si prietene si-mi permit sa o sun la orice ora din zi si din noapte )
cristiana
nu incepe si tu ca am aici o armata care-mi spune la fel ; uite ca mi s-a pus pata sa ma fac maro nu de alta dar parca nu-mi pica destul par de acum o sa-mi pice sper sa nu raman cheala dupa experienta asta 
despre noi ce sa va spun alexia sta foarte bine in fund de fapt asa sta aproape toata ziua si se joaca cu jucariile ei se intinde dupa ele si se ajeaza din nou in fund mai pica prin parti dar ii dau o mana si se ridica se sprijina si ea in mana cealalta
manca bine dar mai nou nu-i mai plac legumele goale doar cu carnita sau cu galbenus asa ca la sfatul medicului ii bag si ficatelul de pui ( sa vezi ce se va bucura socrela )
i-am dat si banana dar mi s-a parut ca a cam durut-o burtica
ne chinuim si noi cu lichidele ca nu prea vrea ii mai dau ceai baby drink dar cam fortat
adoarme doar in brate si face super urat cand trebuie sa doarma
hai ca ma duc sa vad ce mai am in par ca-mi curge nenorocita asta de vopsea in valuri pe maini cum scriu
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
marinar spune:
dana nu stiu ce sa zic, mai bine suna moasa.
bai uite ca aveti copii care stau in fundic si desi emmi e ff activa si lucreaza muschii de mult timp ea nu sta decat 2-3 secunde. oricum nu ma oftic, nu fac comparatii, sunt mandra de ea asa cum e. aaaaaaaaaaaa avem si noi un dintisor, de fapt am observat de cateva zile o dunguta altfel decat culoarea gingiei si azi s-a simtit un coltisor la deget. din fericire pana acum nu s-a lasat cu febra, plansete, etc si sper sa ne sara.
cristiana70 spune:
DANA, mai mult ca sigur s-a lovit cu coltul revistei, poate ca e mai bine sa suni moasa, desi nu stiu ce mare lucru se poate face in aceste cazuri, de obicei trece de la sine.
ADELA, in sfarsit un balsam si pentru inima soacra-tii, cu ficatelul
! Nu te critic ca te vopsesc, ca si eu trebuia sa fac chestia asta acum doua saptamani, dar m-a zavorat David in casa cu varicela lui. Eu am nevoie disperata si de un tuns ca de nu, iau masina lui Adi si mi-o bag in claie.
MIHA, multumim mult, pai doar altii sa faca progrese?
MARINA, felicitari pentru dintisorul lui Emmi, sa iasa toti fara probleme!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
adinush spune:
Haideti sa va aratam ce am facut noi azi Iubire mare (vedeti din sageti ca sunt vreo 3 poze)
Nu va puteti imagina cat se iubesc copii astia
I-am pus pe o patura unul intr-un capat,celalalt in capatul opus,fii-mea fiind mai gimnasta s-a intors de pe spate pe burta,dupa aia iar pe spate si tot asa pana a ajuns cu un crac peste Matei
dupa aia Matei i-a bagat un picior in moaca pe care ea imediat a inceput sa-l linga iar el ca un domn a luat-o de mana si a inceput sa-i suga un deget 
Nu mai zic de chiote si priviri galese...gata,vreau nu vreau ma incuscresc cu Catalina
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*