Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

www.pruteanu.ro/Video/cacof.htm" target="_blank">http://www.pruteanu.ro/Video/cacof.htm

Va rog, nu interpretati ca as corecta pe cineva. Doar ca...va ajuta sa nu mai pierdeti timpul tastand "[ccc]".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fatima,bine ai revenit!
am ras de povestea cu"pa-pa " al Evei
ralumat
,da o cautare aici pe forum ca o sa gasesti un subiect despre avogado,cu mutle retete.
cel mai simplu,bucatzele puse in salata ta de zi cu zi.

ma uimiti cand povestiti despre caldurile din Romania! imi vine sa renunt la vacanta!

dandusa
hehe c-un ochi,cu doi ochi..Pup frumoasa!

dia Ce frumoase ati fost la botez!!!!
deci nu am fost eu ultima,la 5 luni!
sa fie intr-un ceas bun!
dia,tu ai niste ochi super !
ALEXANDRA,la multelunite lui Mark!
dianocica vazut pozele cu frumosul!!
vezi ca atunci cand sunt in miniatura pozele,le poti tārī si aseza in ordinea dorita.
dianarus pana o sa termine antibioticul o sa se chinuie asa...din cauza lui nu mananca..plus durerile lui.
ktrinel
si nue bine 55 kg? vreimai putin? ce inaltime ai?
dorsilia
tinem pumnii sa va faceti bine!

ariadna,pai acelasi lucru fac si fetele,in loc de subterfugiile lui Pruteanu,ele pun "cccc"-deci e tot timpul ala.
adica,in loc sa scrie ele"statistica RECENTA care",ele scriu "statistica ccc care" tocmai ca sa nu mai piarda timpul in a cauta o forma frumoasa.
dealtfel,interesant articolul lui Pruteanu.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Drogata va scriu sa va zic Buna dimineata; ma omoara sigur, dar lent rinita alergica; dupa ce am luat claritine si aerius fara nici un succes, aseara am incercat un alt medicament.... in concluzie: Luca cica s-a trezit aseara de 3 ori si eu nu stiu nimic, am dormit tot drumul in masina pana m-a trezit colegul in fatza containerului.....; acum stau cu o cafea mare in fatza, dar vad monitorul ca pe o perna fooooooooooooooooooooarte comfortabila....
VREAU SA DORM!!
Si astea fiind zise, incerc sa ma apuc de lucru
La Multi Ani fulguietilor de azi: Rares, Mihai, si celor ratati pana acum

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

Originally posted by Sheannamp

Hidratare! Adica, stati cu apa/ceai dupa ei sa bea cat mai mult.

De preferat sa nu iesiti cu ei afara in intervalul 11-17. Daca nu se poate evita asta, atunci trebuie respectate urmatoarele reguli:

• imbracaminte usoara, subtire, alba, de bumbac, obligatoriu cu palarie/sapca pe cap
  • sticla cu apa/ceai slab indulcit, de preferat la temperatura camerei, nici rece si nici prea calda nu e bine
  • evitarea spatiilor inchise, aglomerate (mai bine mergi pe jos decat in tramvaiul aglomerat) dar si a soarelui direct

La orice semn de supraincalzire (roseata obrajilor, cresterea frecventei respiratiilor, cresterea temperaturii corporale, agitatie sau, dimpotriva, letargie inmuiati un prosop sau un scutec in apa calduta (atentie NU RECE! ci mai degraba calaie) si stergeti copilul pe zonele descoperite de piele. Chiar daca se uda hainutele nu va fie teama, nu raceste asa usor in schimb supraincalzirea este extrem de periculoasa.
Daca sunteti acasa, il puteti baga pe copil in dus (dar nu cu apa rece sau prea calda).
Daca sunteti pe strada, inmuiati batista sau orice aveti la indemana (batistele umede nu sunt suficient de mari) si mergeti cat mai rapid sa il vada un cadru medical (am inteles ca vor fi echipe mobile in corturile din zonele aglomerate ale capitalei).

Astea ar fi lucrurile cele mai importante!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

diana si david 03.12.06
Pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dorsilia, multa sanatate va doresc!
Fatima, Marcela, bine ati revenit!
Dandusa, sa stapaniti sanatoase piscina! Ne cumparam si noi. E mortala Crinuta cum se uita la voi prin si printre jucarii!
Dianocica, e foarte bine venit articolul despre hidratare!

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei: Rares Stefan de Veronici, Rares de Zina, Irina de Deny75, Mihai Laurentiu de Lavinia_P, Patrick de FlorentinaG si Alessandra Elena de Cristina_L!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dianocica, vazand postarea ta m-am hotarat sa imi vars si eu oful : pai sunt mame care se plimba in jurul pranzului (12-1) cu bebeii cu capul liber si cu sosete in picioare!!!! doamne, cat sunt de inconstiente! chiar ieri am vazut asa un pui de om , era mic mititel, vreo 2-3 saptamani cred ca avea, in brate la maica-sa si echipat cum v-am povestit. nu am avut ce sa ii zic, era si cu tatal pe langa si nu mi-au dat impresia de oameni foarte prietenosi. o fi lasitate, dar si sa imi dea ala una din cauza ca ma amestec in viata lor nu e o solutie. nu pareau prea deschisi la sugestii. iar saptamana trecuta am vazut-o pe una care incaltase copilul cu niste sosete din material care imita blana. am inceput o conversatie cu ea, iar ea era f convinsa ca face f bine, pt ca fetele pot raci usor. am incercat sa ii explic sa ii puna barem unele dintr-un bumbac mai subtirel, nu din material sintetic, dar ma indoiesc ca am avut succes. e o lume nebuna!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

quote:
Originally posted by dianocica

bogdana io ziceam de pdful cu diversificarea...

gata am trimis in mail-ul comun.. eu uitasem de poza cu schema de diversificare si ca am facut niste modificari neduse pana la capat- asta e cauza disparitiei pozei- miii de scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Cine citeste noaptea carti tehnice ale masinii, da rateuri dimineata. Abia m-am trezit si sunt cam cheauna. Noroc cu cafeaua asta buna de la Gloria Jeans, ca ma mai aduce pe pamant. Doamne, ce bine e sa iasa barbatul cu prietenii! Copilul hranit la 6.30, distrat, adormit deja a doua tura....iar mami a tras la aghioase. Cred ca de aici incolo il indemn eu sa mai iasa .

Am auzit prin somn la revista presei ceva cu Moooni, Irinuca, CD-uri cu engleza, spaniola, franceza si Liiceanu? Hai maica, auzii bine?

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna dimineata,
Mai primiti o cheauna in grup?!!!
Da' una cheauna rau...Yagmur tu zici ca vezi monitorul pe post de perna...eu una nici pe ala nu-l mai vaz in fata ochilor!!!
Sanatate multa la bebeii bolnaviori, sa dea DD sa le treaca repede!!!
Ralumat, lasa-l pe tati sa iasa cu baietii fiindca dupa aia are niste mustrari de constiinta si sa vezi ce de toate pentru toti face prin casa!!! Din experient' vorbesc eu aici!!!
Maria-sa Rares iar nu doarme, iar nu prea mananca, ieri a reusit performanta sa pape 200ml lapte, cu niste branzica si niste legume si atat pe toata ziua. Si cine urla de foame la ora 3 dimineata?!!!
Si dupa 50ml bagati si aia mai mult pe dinafara cine avea chef sa se joace cu maica-sa?!!! Bey...piticul asta nu stie ca maica-sa a doua zi tre' sa stea cu ochii in calc? Si mai trebe sa fie si cu mintea clara ca de nu cine stie in ce balarii trimite banii clientilor?!!!
Da' mai bine nu mai zic nimik...mai bine ma duc sa mai bag o cafea!!!
Salut si eu revenirea Fatimei, chiar ca ne oripilezi pe noi mamele de baieti lenesi...Chiar ma gandeam zilele trecute ca nu am mai auzit nimicutza de Ramsan, FlorentinaG, Lavyada, Zina, Miki, Dbunny, Veronici, Atudor...si mai sunt multe...
La multi ani sarbatoritilor!
Bambo, distractie frumoasa la mare!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Chris, eu am biroul in plin centru , la pranz se fac lejer 40 grade in aer, iar la nivelul asfaltului cine le mai stie...Si nu-ti zic cate mame nu se perinda cu carucioarele pe aici!!! Cu copilutii lesinati de caldura...mai intra de multe ori la noi in cladire sa stea 5-10 min la racoare, inainte sa plece mai departe...Ieri , in jur de ora 14,a venit o clienta cu piticul de vreo 3 luni...am oprit aerul conditionat din birou fiindca batea pe el saracutul direct si am intrebat-o de ce iese la ore de astea din casa cu piticul dupa ea. A zis ca nu are cu cine sa-l lase si ca ea trebuie sa munceasca!!! No comment!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput