"Criza de 9 luni"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Gasesti informatii despre asta in cartea lui Benjamin Spok(unii il considera depasit). S-ar putea sa fie si in alte carti dar eu acolo am gasit.

-
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetelor..am citit cu atentie toate mesajele voastre si ma gandesc ce o sa vina si la noi...Marc al meu are acum 6 luni jumate si a fost mereu un ingeras,nu a avut nici colici,un copil care daca plange de doua -trei ori pe saptamana ,cate 10 minute,e mult de tot,tot timpul rade,doarme 12 ore noaptea,ziua ne jucam sau il las sa se joace singurel cat fac treaba,mananca fenomenal de bine,de 3 ori pe zi,dar nu apuc sa.i dau eu in gura cat papa el,bea lapte,suc.si cand ma vede se lumineaza tot si se bucura,rade,e foarte atasat de mine si eu sunt in cap dupa el,bineinteles..sincer nici nu simt ca am copil mic si nu e nimeni sa ma ajute putin.
El doarme in patut,lipit de patul meu dar greu ma abtin sa nu.l iau cu mine in pat,doar asa de drag si sincer nu prea inteleg de ce nu e bine sa doarma cu noi(eu va cred pe cuvantde asta nu doarme cu mine
ok toata lauda astae doar ca sa va pun in tema cu situatia..si sa va intreb..astfel de crizute au toti copiii???si eu ma gandesc ca daca s,.ar indragosti baietu' de mine...pt mine e o mare bucurie...numa' sa doarma noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela-Z spune:

Hop si noi! si Tavi, care are acum 11luni si ceva, a inceput cam de o sapt. sa faca asa, adica in timpul noptii incepe sa planga si nu de la dinti, noi am crezut initial ca-i sete de apa, dar nu! i-am dat lapte si a mancat! dar este un plans disperat pe care nu l-a mai 'practicat' pana acum si dureaza ceva pana se linisteste si plus de asta in timpul zilei cere in brate, lucru pe care pana acum nu l-a facut, noi evitand sa-l alintam, desi tare ne dorim, dar avand un caz de razvat in fam. am hotarat ca noi 'nu vom face asa ceva', dar se pare, cum spunea cineva mai sus, practica ne contrazice. Sper sa-i treaca cat mai repede.
Ela si Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by hi_lara

Si eu am crezut prima data ca ii este foame/sete (erau caldurile alea sufocante)...apoi am constatat ca daca-i dau putin ceai (noaptea)rezolv mai usor situatia fara sa trebuiasca sa-l alaptez.Ieri l-am tinut fara sa doarma dupa-masa ca sa fie obosit...I se inchideau ochii, de abia ce a supt...si cind sa-l pun in pat s-a trezit plingind si asta s-a intimplat de doua ori.Zau daca pricep! Oare trebuie sa ne resemnam pur si simplu?
Pe mine ma preocupa aceasta problema fiindca in 2-3 sapt trebuie sa plecam pt citeva luni...si deci va interveni si schimbarea locului, patului, oamenilor din jur...Va dati seama ce va fi pe capul meu atunci!
Ligia si bb Horia

S-ar putea tocmai schimbarea sa-i faca bine.De azi suntem la Busreni.,..si a dormit 5 ore la rand! Uraaaaa!!!!!!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput