Produse cosmetice cancerigene!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Acei citiva conservanti inseamna ca produsul nu este 100% natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Cel mai important e ca produsele sa nu aiba conservanti sintetici si parabeni.
Unul din aceste produse naturale este DrHauschka

Aici mai sint si altele:

http://www.creativewellbeing.com/recommeded_products.asp

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Eu nu am pomenit nimic de 100% naturale. Oricum mai putin de 5% mi se pare neseminificativ.

Grow where you're planted.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Pentru cine este convins ca produsele cosmetice sint daunatoare, verificati pe www.ewg.org/skindeep atunci cind cumparati un produs. Multe nici eu nu le cunosc si s-ar putea ca in Romania produsele sa fie sor diferite.
Aveti grija mai ales la cremele de soare!

Pentru celelalte.... mai informati-va...Astea sint studii facute de niste cercetatori si nu prostii aruncate intr-o doara pe o pagina de ziar. Cosmeticele sint absorbite in aceeasi masura de organism sau chiar mai rapid decit alimentele.
Pot sa va dau un exemplu minor refertor la iritatii.Fii-mea are o piele foarte sensibila si de o buna bucata de vreme avea pe piele o iritatie. De cind o spal cu un sapun special numai cu uleiurile naturale nu mai are nimic pielea ei.

Si o intrebare pentru credule: eu am folosit mult produsele Elmiplant crezind ca sint mai putin chimice. Stiti ceva mai mult despre ele?

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Imi aduc aminte ca atunci cand eram copil si ma iritam la fundic, ii ziceam mamei sa ma dea cu 'leiu-leiu'. Adica mama ma dadea cu ulei la fundic cand ma iritam (il incalzea si racea si probabil ii mai facea ea ceva invatat de pe la femeile batrane din satul unde se nascuse), nu cu diferite creme cosmatice pentru bebei la care atunci nu avea acces. Si pot spune ca sunt multumita de fundicul cu care m-am pricopsit. Poate ca noi sutem de vina, ca oameni, ca am lasat sa se piarda o gramada de trucuri 'babesti' mult mai utile decat nulte cosmetice si medicamente artificiale la care apelam din ce in ce mai mult.
Si inainte sa sara careva cu guar pe mine, nu zic sa nu iei paracetamol cand faci febra, dar la primele semne de raceala mananca ustoroi si bea limonada facuta in casa si poate nu mai ajungi la paracetamol...
E doar un gand...

Irina 24+

Cine nu are batrani, sa si-i cumpere... dar nu degeaba, ci sa le foloseasca intelepciunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Cu sapun din ala facut la tara!!! cu ala sa ne spalam (calupul ala de sapun ca nu mi vine in minte denumirea).

Care se face cu soda caustica

Mergi la inceput