Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 3
Simo78 spune:
Eu cred ca am sa nasc razand...sau Matei o sa iasa razand...am ras ceva de groaza in sarcina asta....nu ca nu asa as fi in mod normal
Simona 33+ Matei Hisham
Crash test dummies
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Anto, nici n-ai pretentii.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Nu-i asa ?
Tu cand ai zis ca te duci la dr?
Anto 37 cu siVictor (8 octombrie 2005)
Carmena spune:
Felicitari Anya(pt Arina), Alina(pentru Elisa), Monjum(pentru Maria)!!!
Sa dea Dumnezeu sa aveti copii sanatosi, frumosi si norocosi, iar voua refacere cat mai rapida...
Nici n-am intrat in luna noastra de odisee si v-ati ingramadit la nascut...Lipsesc cateva zile si apar pagini intregi de majorete si felicitari...Doamnelor, fiti rezon, mai tineti seama si de rand, nu vreau sa raman singura sa povestesc pe aci de calduri, burta mare si alte cele...
Pupici.
Carmen30+ si Stefi3 ani
poze carmen&baietii
ddanagh spune:
In sfarsit. M-a sunat sotul. Ma mai scoate si el in oras. A dat Dumnezeu.
Pup, am fugit, sa nu se razgandeasca.
Dana S35 + cu Daria Stefania
Ioana75 spune:
Anto, merg luni si joi. Bafta multa miine, asteptam vesti de la tine.
Dana, petrecere frumoasa!
Cum schimba sarcina pe om: eu sint anti cadouri surpriza; ieri insa cind a plecat sotul in Germania i-am zis sa nu vina fara ceva frumos pentru mine.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Timi07 spune:
Bun venit pe lume celor trei printese, le doresc sanatate si tot ce-i mai bun pe lumea asta. Felicitari si refacere rapida mamicutelor.
Timi
34+
Ashera spune:
Vreau si eu sa nasc. Parca nu mai am rabdare... Si mai e asa de mult pana in august..
32+
Christian
lorinaoo1 spune:
Alexi iertare , nu vazusem mesajul tau pe forum cand am spus ca merg sa fac papa si apoi au intrerupt astia curentul . Eram cu calc in functiune frumusel... daca se intampla ceva ma duceam calare pe astia, ca fac des de astea . Vad ca ti-a trimis Anto parola. Ai gasit nr Alinei?
Anto si eu , vreau si eu tot in somn sa vina bebe (desi la mine chiar asa se va intampla ). Tinem pumnii maine sa nu doara
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 37+
AMR 12 zile
jadi spune:
Revin si eu din peregrinari!
Felicitari Alina si sa te bucuri de o Arina frumoasa, sanatoasa si desteapta! Ti-am zis asta si la telefon!
Mai, eu am vb cu Alina.a, m-a sunat ea dar m-a rugat sa nu o sun pe tel ca inca e la reanimare si ma gandesc ca plateste si roaming o groaza! Nu stia inca daca si cand o da la salon/camera si la reanimare e mai nasol sa stai la palavre. Am vrut sa o sun si azi noapte si mi-a dat sms ca intra la reanimare si nu mai poate vorbi!
Mi-a zis si de Milly, ca era la un salon alaturi de ea si se pare ca va naste si ea mai repede decat se astepta ca are ceva contractii mai nasoale!
Am fost si la dr, suntem bine, copilul micutz dar sanatos . Si oricum ca exemplu Alina mama de A-uri avea 2.900 g ecografic acum 1 saptamana si se prevedea 3.000 si a iesit 3.300 g.
Deni & Vlad & Tudor
oanabbb spune:
pe langa faptul ca nu mi.a mers netu toata ziua si mi.am facut niste nervi.......am si stat cu sufletul la gura ca am apucat sa citesc de dimineata despre toate mamicile...si toate fetele de au simptome...si m.a luat o frica!!!!
eu sunt la acu la 500 km de spital...barbatu e la 600 km de casa...sunt singurica cuc!!!!!!!
plus ca bb lui JENI si bb BBPUCK au cate 3 kg si a meu abia are 2,300 sau 2,400!!!!!!!!!iar io mi.s cat casa....am 15 kg in plus toate celulita pura!!!!!!!!!!!!ufffffffffffff
oana34+IANIS BOGDAN