buna fetelor - reteta Vinete prajite

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Buna, tot citeam pe aici si nu m-am putut abtine sa va spun cum facea mama cind eram acasa vinetele prajite. Cum au spus fetele, se taie felii cu tot cu coaja si se presara cu sare, se lasa la scurs 10 minute. Se storc putin, se dau felie cu felie prin faina si se prajesc pina devin maronii. DUPA PRAJIRE, mama punea mujdei de usturoi pe fiecare felie si feliute subtiri subtiri de ardei si rosii crude (rondele). Super!
Sunt vedetele sezonului!

Laura xxx Mihai si Cristian

Ramin acestea trei: credinta, speranta si dragostea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Ce pofta mi-ati facut!!

Am sa fac si eu ca am ceva dovlecel in frigider, dar mie de obicei imi iasa uleioase si vinetele si dovleceii, parca absorb tot uleiul din tigaie. Asa va iasa si voua?
Aveti vreun secret sa nu absoarba atita ulei? Le scot pe servetel sa mai absoarba din ulei dar ele tot sint extrem de uleioase :((

Preferatii mei la capitolul 'pane' sint ardeii.
Ardei grasi si cu codita rezistenta copti putin cit sa se dea coaja jos, dati prin faina si apoi prin ou.
Sint o nebunie. Orgasm culinar :)

Mergi la inceput