Mi s-a oferit SPAGA!

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
Originally posted by conchita
fata draga, ce citisi mai sus nu este exceptie, ci e regula in Romania. chiar vrei sa dau copy/paste la tot forumul?

Conchita, eu nu stiu cine si cum face "regula". Nu vreau sa iau apararea nimanui, dar nu cred ca situatiile de pe forum sunt regula sau exceptii.
Caz concret: la "in unul sau in doi mergem mai departe" (forum pe care il citesc, recunosc, mai des decat partea de ingrijre copii pentru ca partea asta nu ma intereseaza momentan) nu se apuca lumea sa spuna "da, sunt fericita, am o relatie minunata, iubesc si sunt iubita".Asta cred ca e regula in relatiile pe care le are lumea - sau poate nu totul asa de roz, dar nici acele cazuri pe care le gasesti la subiectele cu pricina.
Sa te apuci sa spui "ce doctor minunat am gasit" sau "stii ca X nu ia spaga" ar fi intampinate de "pai asa e normal"...
Eu cred ca lumea nu se apuca sa scrie pe aici decat situatii care nu fac parte din regula....tocmai pentru ca nu fac parte din regula! De aia nu ma apuc eu sa scriu de "ce bine ca dr Y nu a cerut spaga si ce frumos din partea lui" - pentru ca mi se pare normal, mi se pare natural!O scriu doar cand mi se pare ca se da prea mult cu pietre si nu merita toti sa fie bagati in aceeasi oala. De aia o fac....altfel nu ar citi nimeni ce omenosi sunt oamenii sau ce bine imi e mie in relatia mea....ca asa e normal,nu?

Deci nu cred ca se poate spune transant ca "asta e regula"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Conchita , de cand s-a infiintat sectia de oncologie din tm dintr-un anumit spital au avut 2 cazuri in care pacientii au fost aproape de moarte , dar au fost resuscitati cu brio.
Cu 80 de bolnavi pe sectie , de cand s-a infiintat , nici un deces(si nu ar fi o mirare decesele in spita tinand cont de faptul ca cei de acolo sunt compromisi dpdv fizic).
Te invit sa-ti iei indarjirea si sa te duci sa le spui doctorilor , tuturor doctorilor , ca doar e o regula asta in Romania ca sunt niste incompetenti prosti care omoara pacienti.

Tu ramai cu parerea ta proasta , ca eu care am umblat prin spitale o am pe a mea . ;)
Cat depre spagile mele, nici nu ma mai chinui sa-ti raspund.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput