Mi s-a oferit SPAGA!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De ce nu iti faci o firma de consulting si poti sa-i oferi un contract direct. Nu ar fi Ok? Poate deveni si o solutie de viitor. Stiu si eu?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Papadie, inainte de sesiune m-a luat un rezident cu el sa-l ajut(vorba vine) la controale.
Vine prima pacienta , doamna de peste 47 de ani .Se pune pe masa , ne uitam , suntem fericiti. Rezidentul se pune pe scaun , ii scrie reteta si trimiterea
Masuta era langa usa , scaunul putin in fata usii.Termina de scris si spune "mergeti cu asta la sotia mea la spital cand terminati trata" nu termina de spus ca femeia in timp ce i-a bagat banii in buzunar cu cea mai repede miscare de brat vazuta vreodata si in timp ce i-a spus multam era deja afara.
Am ramas masca din cauza dexteritatii.

Ca sa nu mai spun ca bunica-miu se opereaza de coxartroza si mama-mea insista sa-i dea bani doctorului dupa operatie ca "asa se face".
Asa se face pt. ca sunt oameni care fac. daca toti gandesc ca ala ii lasa sa moara pe masa daca nu dau 300 de euro(lol), intreb si eu de ce mai dau dupa. In cazul asta e spaga(din nou , care-i logica?) , dar in cazul frantuzoaicei era cadou

Ca asa suntem noi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

As vrea sa apuc si eu ziua in care macar un dr sa refuze spaga. Eu n-am intilnit asa ceva, si cu toate aste mie ca proasta mi-e jena sa dau la dr. si ei n-au nici o treaba....

Monica

Mergi la inceput

Nonna , cine te pune sa dai?
la ce salar au nici nu ma mir ca iau.
Cei care pretind insa ar trebui sa zboare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by XIO

care e diferenta intre cei care pretind si cei care iau? pt. bolnav tot un drac ca in ambele cazuri ramane fara bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:
Originally posted by XIO

Afirmatia asta e de-a dreptul groteasca!! Daca asa gandeste un viitor medic, nici nu vreau sa ma gandesc ce este in capul celor care deja profeseaza!!

Si femeia de serviciu de la noi, are un salariu mizer, dar daca vine si-mi face luna in birou eu nu-i bag o ciocolata in buzunar, ca nu-mi face un favor, doar isi face treaba!!

Marox, e firesc sa te simti jenata, dar cf teoriei de mai sus, cica ar fi necesar sa o iei drept o rotunjire a veniturilor, ca doar niciodata nu e suficient
Glumesc, ovcoz...si eu ma fac stacojie cand unii imi mai trimit pachete de cafea sau alte ciocolatzici, asa ca le fac retur, eventual le pun si-un biletel: "Mi-a facut placere sa va ajut. Daca va pot fi de folos in continuare, va rog sa apelati cu incredere"

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Papadie , cei care pretind nu merita sa lucreze in spitale.
Mi se pare , de fapt nu mi se pare , chiar este culmea nesimtirii sa pretinzi bani de la un om ca sa-i salvezi viata , cand asta e de fapt meseria ta!!!!
Intre a pretinde bani si a accepta bani dupa operatie e o mica-mare diferenta.

Liliac, cand ai salar de 6 milioane si o familie acasa accepti cadouri, ca din cate stiu eu instinctul de autoconservare moare ultimul.
S-a mai discutat pe tema asta , daca mie mi-a placut de doctorul X dupa ce am terminat treburile cu el ma duc frumos , ii multumesc , ii spun cat de fantasmagoric a fost si ii dau ceva , dpinde cat am chef , de la o bomboana pt. copil pana la un Jaguar decapotabil.
Diferenta este ca eu VREAU sa-i dau , nu ca sunt OBLIGATA sa-i dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

aus Xio asa va invata a scoala aia de o faci?

vezi ca e ceva putred in teoria asta si va invata aia tampenii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by XIO

Papadie , cei care pretind nu merita sa lucreze in spitale.
Mi se pare , de fapt nu mi se pare , chiar este culmea nesimtirii sa pretinzi bani de la un om ca sa-i salvezi viata , cand asta e de fapt meseria ta!!!!
Intre a pretinde bani si a accepta bani dupa operatie e o mica-mare diferenta.

Liliac, cand ai salar de 6 milioane si o familie acasa accepti cadouri, ca din cate stiu eu instinctul de autoconservare moare ultimul.
S-a mai discutat pe tema asta , daca mie mi-a placut de doctorul X dupa ce am terminat treburile cu el ma duc frumos , ii multumesc , ii spun cat de fantasmagoric a fost si ii dau ceva , dpinde cat am chef , de la o bomboana pt. copil pana la un Jaguar decapotabil.
Diferenta este ca eu VREAU sa-i dau , nu ca sunt OBLIGATA sa-i dau.

mai numa fiica-mea cand ii ceri sa faca la olita asteapta "cado". diferenta e ca fiica-mea are trei ani. si ca nu depinde viata nimanui de faptul ca face sau nu caca la olita.

Mergi la inceput

si apropo CADOUL il duci cuiva cu o ocazie nu din cauza ca!

Mergi la inceput