Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Monu Tony e la ceea ce se numeste home setting day care. Adica o tanti are grija la ea acasa de pana la 5 copii daca nu are licenta si pana la 10 cu licenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Mergem la MARE! Yupiiii!! Maine dimineata plecam spre Eforie Nord. Stam doar in weekend, dar abia astept!!!

www.dropshots.com/papadia" target="_blank">filme si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

buna dimineata!Am revenit cu forte noi.Scriu repede 3 cuvinte pana nu se scoala fii-miu care se foieste deja.Am citit 3 zile ce ati scris.Raspunsuri nu are rost sa dau ca s-au dat deja.

elisor repede pana nu iti cumperi camera foto.Eu mi-am luat acum un CANON IXUS 70 parca se numese.O sa pun link sa vezi cum arata si cate poze facute, chiar si in acvariu.E demential aparatul, am facut poze chiar si in acvariu.O sa pun cateva pe contul comun casa vezi.Ultimul aparat a fost Panasonic Lumix care e un caca....sau cel putin asa mi s-a parut, pt ce aveam eu nevoie.Eu am dat £176 lire si merita, te rog sa ma crezi, asa ca daca nu ai bugetul intreg, crede-ma merita sa strangi niste bani si sa il cumperi.

Va scriu mai tarziu cum mai stam noi, la toate capitolele...trebuie sa felicit cativa copilasi si mame ca am ramas rau in urma.
Ma bucur sa va regasesc, ati scris o groaza de mi-a trebuit 3 zile sa citesc...(cand am avut si eu timp liber).

Va pup si revin

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

de ce se inchide yahoo photos?

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput
Mergi la inceput

ELISOR ...CATEVA POZE CU APARATUL NOU

poze aparat nou

...si incarc si un filmulet ca sa vezi dar pe PARTY ALEX&OANA o sa pun un film cu Alex

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

hai ca ma facut-o de oaie.Incerc din nou

poze cu aparat nou

...sper sa fi reusit

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

....mdaaaa...asa e cand nu stii ce faci.MAi incerc inca o data sa te dorectionez direc la ele!

poze aparat nou

daca nu reusesc ..chiar ma enervez

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

am vazut filmul cu Filip care adoarme pe canapea.E mortal si mor dupa copii astia care dorm pe unde apuca!

Vad ca nu se trezeste LAex si incerc sa va spun ce am mai facut.

A venit mama si ne-am plimbat pana nu am mai putut.Am fost chiar si in centru la acvariu.Am avut o teama cum Alex nu doarme in carucior am crezut ca o sa imi faca viata un calvar...dar i-a placut la nebunie in centru, am fost cu trenul cu metroul si se mira de cladirile inalte si zicea:uauuuu!!! ca un "tzaran" scos la oras.am ras bine cu mama ce inseamna un copil care nu a fost in centru.Eu mai demult am fost cu masina pana la ambasada si copilul nu a zis nimic ...inca se ridica pe coate sa vada mai bine pe geam, dar plimbarea pe jos (vreo 8 statii de metrou) i-a placut la nebunie.Oricum diferenta e de la cer la pamant de la centru la cartierele Londrei.Pana si tatalui meu i-a placut.Cnd l-am dus in centru a zis: Asa da...asta e Londra.de cartierul meu zicea ca e tziganeala!!!E adevarat...toate natiile!!!!

Alex mai are momente in care cere lapte pe la 5:30 dar sunt zile in care nu cere!!!Inca avem pampers..si nici nu poate fi vorba de scos....si uite ca tebuie sa ma duc ca s-a trezit.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna dimineatza!

Mercedes, sambata ma intorc acasa, plec din Luxemburg pe la 6 dimineata si ajung undeva in jurul prinzului la Bucuresti. Mi-e dor de ala mic de ma seaca. Mai ales ca mi-a zis taica-su la telefon ca ieri a inceput sa plinga dupa mine prima data de cand am plecat. Cred ca deabia acum s-a prins ca e ceva in neregula de nu mai apar. Ca el era obisnuit cu mine sa plec, dar sa ma mai si intorc.

Aseara am trecut granita pina in primul oras din Germanie, se cheama Trier. Frumusel, micut, tipic nemtesc. Tot copilului i-am luat una-alta.

Sambata este ziua nationala a Luxemburgului si vineri seara se pare ca prind si focuri de artificii. Seara e un fel de a spune, ca la ora 10 inca mai este destul de lumina afara, soarele apune cred ca pe la ora 21.

Frumos tare pe aici, dar incep sa tanjesc sa plec acasa. Prea sunt astia calmi aici, sa vezi trafic civilizat. Cred ca s-ar criza Costi al meu sa trebuiasca sa conduca pe aici, astia stau toti in rand la stop, nu claxoneaza, nu se baga in fata, nu se baga pe bus line

Gata, plec ca intru la ora in 5 minute, ma duc sa-mi mai iau o cafea. Alta chestie civilizata, cafeaua si ceaiul sunt free la institut aici.

Pup toata lumea la gramada

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput