Atentie! Vine canicula!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

danitin super interesant.
Fetelor ce ne facem cu caldura asta dome ?
E 10:20 si este moarte de om afara.
Ieri eram cu sotul in masina,un trafic infernal si de caldura imi venea sa vars .

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

ce sa facem, stam cat se poate la racoare....
azi dimineata am dat fuga la farmacie si mi-am luat Magne-B6 fiole... ieri am luat calciu la greu.... si tot m-am simtit rau. si asta doar cat am venit acasa de la birou cu autobuz, metrou si pe jos..

Mancati sarat, beti apa multa, luati calciu si magneziu... si Doamne-ajuta ! Trece si asta...

Ingrid si Cristi 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ca tot veni vorba de teoria conspiratiei, o mare vina o poarta isteria reporterilor si reporteritelor cretine de pe la televiziuni care urla ca "temperatura a atins 57,8 grade la soare in satul cutare" sau ca "temperatura a ajuns la peste 52 de grade in capitala", fluturand pe ecrane termometre mai smechere, cu afisaj digital, sau mai simple, cu ac indicator, pe care le plaseaza apoi ba pe asfalt, ba pe o sina de cale ferata, ba in ghereta RATB.
De cand ma stiu, bara de otel a batatorului de covoare din spatele blocului se incinge in fiecare vara de nu poti sa pui mana pe ea! Fara sa fie canicula.
Masurarea temperaturii se face dupa niste standarde pe care pseudojurnalistii de scandal nu le cunosc si nici n-ar putea sa le inteleaga.
Mass media romaneasca merita un asurzitor hai sictir!. Banuiesc ca in asteptarea vijeliilor din weekendul care se apropie toate televiziunile si-au scos deja din depozite cizmele de cauciuc. Urmeaza alte reportaje senzationale, dar nu cu grade ci cu litri pe metru patrat.
(<< beau 2 litri de apa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

ajutati-ma cu un sfat, va rog!!! locuiesc intr-un bloc la et. 4 (ultimul) si seara cand vin de la serviciu gasesc inauntru un aer irespirabil, desi tin geamurile deschise aproape peste tot ca sa se faca curent. nu avem aer conditionat si nu stiu ce as mai putea face ca sa aduc racoare in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

pai nu prea ai ce face eva-maria... decat sa-ti iei aer conditionat

Ingrid si Cristi 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Astazi, pe la ora 14.00, in apartament erau 36°C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

quote:
Originally posted by eva-maria

ajutati-ma cu un sfat, va rog!!! locuiesc intr-un bloc la et. 4 (ultimul) si seara cand vin de la serviciu gasesc inauntru un aer irespirabil, desi tin geamurile deschise aproape peste tot ca sa se faca curent. nu avem aer conditionat si nu stiu ce as mai putea face ca sa aduc racoare in casa.

nu ai ce sa faci , doar daca ti iei aer conditionat.
soacra-mea sta tot la 4 si e nebunie in casa , nu e pic de curent , o caldura de nedescris ...

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

la mine mai mult de 32 de grade nu arata termometrul in casa.
e chiar bine, nu ma plang. mai fac o baie in mare , mai fac un dus si trece. oricum la noi nu este ca in buc..

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Adrianaa

Astazi, pe la ora 14.00, in apartament erau 36°C.

la noi sunt 38 de grade in casa acum Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Eva Maria, incearca sa pui pe geamuri folie de aluminiu reflectorizanta si sa ai si jaluzele. Nu aerisii decat noaptea sau dimineata foarte devreme. Ar trebui sa gasesti o solutie si pentru o izolare temica mai buna a tavanului, dar astea sunt cam scumpe. Pune seara un cearceaf umed in geam. Stropeste-l cu cateva picaturi de ulei de lavanda, menta, bergamota...

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput