Atentie! Vine canicula!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

Ca tot veni vorba de teoria conspiratiei, o mare vina o poarta isteria reporterilor si reporteritelor cretine de pe la televiziuni care urla ca "temperatura a atins 57,8 grade la soare in satul cutare" sau ca "temperatura a ajuns la peste 52 de grade in capitala", fluturand pe ecrane termometre mai smechere, cu afisaj digital, sau mai simple, cu ac indicator, pe care le plaseaza apoi ba pe asfalt, ba pe o sina de cale ferata, ba in ghereta RATB.
De cand ma stiu, bara de otel a batatorului de covoare din spatele blocului se incinge in fiecare vara de nu poti sa pui mana pe ea! Fara sa fie canicula.
Masurarea temperaturii se face dupa niste standarde pe care pseudojurnalistii de scandal nu le cunosc si nici n-ar putea sa le inteleaga.
Mass media romaneasca merita un asurzitor hai sictir!. Banuiesc ca in asteptarea vijeliilor din weekendul care se apropie toate televiziunile si-au scos deja din depozite cizmele de cauciuc. Urmeaza alte reportaje senzationale, dar nu cu grade ci cu litri pe metru patrat.
(<< beau 2 litri de apa)

Total de acord capcaunule, psedo-jurnalistii astia nu mai stiu ce sa spuna sa isi scoata materialele pt. reportaje, inventeaza subiecte si cauta numai senzationalul sa sperie populatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by irina.c.
la noi sunt 38 de grade in casa acum

Aha! Deci casa ta este sursa caniculei care s-a abatut peste noi zilele astea! Eu credeam ca aerul fierbinte a venit din Sahara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

38 de grade ?!! vai , cred ca va coaceti in casa. la mine constant sunt 30 de grade

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mai, nu mai dati vina pe bietii reporteri. Nu/s ei de vina ci sefii!!!Stiti cum sta treaba? Ii bubuie sefului intr-o zi ideea ca ce bine ar da niste stiri cu Romania se topeste, Romania parjolita, etc. Sefii mai mici isi suna corespondentii. Si dialogul e cam asa...

Ba, la voi e canicula?
De, e cam cald, da nu peste 40...
Pana mea, pai cum ca au zis astia ca la voi o sa fie canicula...
Pai nu e...
Auzi da de murit o murit careva de cald?
Nu...
Nici de inima?
Or fi murit de inima, prin spital, nu stiu...
Pai afla.. si vezi cum o legi de canicula! A, si mai fa si tu o chestie cu un termometru, ceva vox-uri cu babe care zic ca n-au mai vazut asa ceva de cand is ele, cu copii prin fantanile arteziene, acu ce vrei sa-ti fac eu stirea, decurca-te, da vezi sa o dai pana la ora x ca facem calup si cu alte orase.

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Pai atunce e bine la mine, aseara aveam 29.5 grade in casa.. si azi dimineata erau 28. si tot m-am simtit rau noaptea.
La anu' in primavara imi iau aer conditionat, ca acum nu e momentul, oricum mi-l monteaza abia in septembrie

Ingrid si Cristi 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by belutza

mai fac o baie in mare , mai fac un dus si trece.
belutza

Asta cu baia, da!
Macar nu ne mai amari....pe noi, astea care stam la celalalt capat al autostrazii...

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

danitin: multumesc pt. sfaturi. am mai aflat azi de un truc: sa punem lighene cu apa rece in fiecare camera, cica improspateaza aerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by eva-maria

ajutati-ma cu un sfat, va rog!!! locuiesc intr-un bloc la et. 4 (ultimul) si seara cand vin de la serviciu gasesc inauntru un aer irespirabil, desi tin geamurile deschise aproape peste tot ca sa se faca curent. nu avem aer conditionat si nu stiu ce as mai putea face ca sa aduc racoare in casa.

este important sa te lamuresti cand bate soarele pe geamuri;daca se intampla aceasta cand esti plecata este bine sa acoperi geamurile nu sa le lasi deschise.daca faci umbra cand este soare si dupa aceea faci curent intre geamuri o sa observi ca este mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Acum au anuntat la radio ca sant 40 de grade...mi-e groaza sa ies afara... mai am de stat vreo 3 ore la servici, la aer conditionat !
cand ma gandesc sa-l iau pe 331 innebunesc... la metrou mai e cum mai e... si pe urma mai am de mers vreo 10 minute pe jos

vorbeam cu cineva din Germania, regiunea Koeln, si spunea ca sant 20 de grade si ploua... fericitii
altii, din Barcelona, spuneau de 32 de grade.. boierie

Ingrid si Cristi 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

adevarul este ca se intretine o stare de isterie;pt. cei care au dat bani grei sa-si petreaca vacanta in tari "calde"totul pare hilar;trebuie sa ne conformam unor reguli de bun simt si sa nu intretinem isteria.hidratare,dus,alimentare usoara si nu mai simti sfarsitul lumii.

Mergi la inceput