* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Cristina Ana si Laura Dimitris, va multumesc mult. Acum chiar rasuflu mai usurata. Si eu am uneori dureri foarte puternice la ciclu asa ca daca mai pot sa iau si un analgezic va fi bine. Gata, nu va mai deranjez! sa se vorbeasca numai despre sarcini sanatoase aici si despre viitoare mamici fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am reusit sa-mi fac programarea pt.eco morfologica de trim.2 pe 25 aug la DR.IOSUP. atunci voi avea 17 sapt. credeti ca este prea tarziu?

Mari 8+

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Buna fetelor,
Vreau si eu sa mai ridic moralul pe aici pt ca vad ca se vorbeste despre lucruri prin care eu n-am trecut niciodata si nici nu doresc cuiva.
Eu am fost la eco transvaginala ieri (dupa sfatul si cu participarea medicului) si mi-am vazut bebelul dand din maini si din picioare si facand niste tumbe grozave. Nu-mi imaginam niciodata ca ar putea sa se rasuceasca asa de repede si ca are forta in maini si in picioare ca sa nu stea locului nici un moment. Abia am reusit sa masuram translucenta nucala care are 1 mm. Am vazut cum inimioara lui batea asa de repede de parca ne spunea ca se pregateste intens ca el vrea sa ne vada(150 b/min). In plus cand am pus mana pe burtica parca m-a simtit si s-a potolit putin ca sa vedem si noi sexul. Binenteles ca nu a vrut sa vedem inca si ne tine in suspans!!!
A meritat toate sacrificiile pe care le-am facut pana acum numai ca sa vedem ce bebita activ avem.
Iar la sfarsit taticului i-a facut cu mana de parca ne zicea La revedere!, sa veniti curand sa ne mai vede si mi s-a inmuiat sotul asa de rau ca nu a mai putut conduce pana acasa si numai de asta vorbea.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

E nashpa rau cu sanii astia durerosi ...Eu ma trezesc dimineata tocmai ca simt ca ma dor sanii , mai ales mameloanele , sunt foarte sensibile , imi vine sa-mi arunc toate sutienele.Ce bine ar fi daca as putea sa ma duc la serviciu fara sutien...
Acasa stau la bustul gol si ma ung pe mameloane , parca asha ma mai lasa durerea. Mi-au aparut pe sfarcuri nishte chestii ca niste negi , o fi periculos

Alinushca , si eu sunt de parerea lui Mav ca ar fi mai bine sa optezi pt anestezie generala .Suferinta psihica este mult mai acuta decat cea fizica , cel putzin asa a fost in cazul meu ( cu 2 chiuretaje la activ , unul cu a.locala si al doilea cu a.generala ) .Parca am trecut mult mai ushor peste cel cu anestezie generala , cand nu am vazut ce mi s-a facut.
Oricum ar fi , itzi doresc recuperare rapida .

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Draga Mari,

Din cate am inteles eu de la doctora mea, ecografia morfologica de trim II se face in jurul saptamanii 20 de sarcina. Nu stiu sa-ti spun cu certitudine dar poate ar fi bine sa intrebi pe cineva avizat.

Abia acum am citit si eu ce s-a scris despre dr. Iosup. Mie mi-a lasat o impresie f buna aseara si mi s-a parut ca a acordat atentie 100% sarcinii mele desi era prima data cand ma vedea. Toti medicii sunt oameni si sunt supusi greselii. Imi pare tare rau si nu as vrea sa fiu in locul unei mamici al carei pui sufera din cauza unei asemenea greseli.

Alina 14+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miky felicitari pentru bebica miscaretul Si al meu ramane cu gura cascata la monitor cand il vede pe bebe. Abia astept sa mergem impreuna data viitoare, ca ultima data nu l-am putut lua (am facut eco la maternitate).

Mari eu cred ca-i prea devreme pt morfologia de trim II. Se face in jurul sapt 20, adica de pe la 19 sapt incolo. Poate gresesc, dar eu asa stiu.
Eu m-am programat pe 15 august la exact 20 de saptamani.

11+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor sa nu radeti de mine! Spuneti-mi si mie ce inseamna cand iti masoara pliul nucal si ce inseamna translucenta nucala... ca nu stiu... ca sa nu mor proasta... eu care ma laud ca stiu atatea....

Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Miky, felicitari . Imi imaginez ce emotionati ati fost sa vedeti minunea din burtica ca da din manute...!!!!
De abia astept sa ajung si eu la momentul acesta!

Kalos Alina, tu te-ai hotarat pana la urma la ce medic vei merge? Eu mi-am facut programare la Iliescu pe 5 iulie.

Gratiela, tu vei naste la filantropia parca? Ai fost vreodata in spital? Cam ce conditii sunt la maternitate?
Eu, pe dimitris l-am nascut la municipal cu badiu. Si, am fost mutumita de conditiile de acolo.

Laura 6+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Laura inca nu mi-am gasit dr. . Nu ai reusit sa te programezi mai devreme la Iliescu? Dc ii spui ca esti gravi nu te poate primi mai devreme? Mie asa mi s-ar parea normal, dar...

A venit Bebica!!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

alinuscha, ti-am trimis PM si continuam discutia pe privat!

fetelor, nu mai fiti asa stresate! sunteti deja 60 de viitoare mamici minunate! va pup!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput