HELP HEMOROIZI
Raspunsuri - Pagina 2

andacos spune:
Multzumesc mult BRIZA!
Eram curioasa ce efect are cartoful,eu asa cum am mai spus am niste probleme dar nu hemoroizi,muschiul este extrem de contractat,ceea ce imi creaza mari neplaceri!
Ultima oara cind am fost la medic,mi-a recomandat o alifie care din pacate nu a avut nici un efect!de asta sunt interesata de tratamente naturiste!
Dana

ninocikap spune:
quote:
Originally posted by piticasigogosica
Multumesc de raspunsuri
Crissa[/red] Detralex ce este,cum se administreaza?Poti alapta?
si eu am avut dupa nastere..si a fost destul de rau, vreo 2 luni nu am putut sta pe scaun ca toti oamenii... si am luat detralex, sunt pastile, parca la 4 ore le luam si mi le-a recomandat doctora cu care am nascut, mi-a dat reteta, si le poti lua si cand alaptezi, si eu am alaptat.
sanatate multa.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

toanca spune:
Eu am rezolvat aceasta problema la o clinica specializata: poti incerca orice creme si ceaiuri..pana nu te vede un medic tot nu faci nimic.
Hemoroizii niciodata nu trec de la sine.
Mergi la Proctomed si rezolvi.
Eu am avut pe langa hemoroizi si fisura anala...
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Plush spune:
Hemoroizii externi sunt vizibili, cei interni provoaca sangerari in caz de constipatie.
Pt. a evita constipatia e bine sa urmezi un regim alimentar pe baza de legume, fructe, supe, fibre...
Un alt ajutor este Herbolax, un produs (sub forma de comprimate), pe baza de plante, care nu creaza dependenta dar ajuta la reglarea tranzitului intestinal.
Este important sa eviti excesele... statul in picioare sau pe scaun prea mult, deasemena trebuie evitate condimentele.
Ajuta si supozitoarele Hemorzon sau Hemorzal.
Hemoroizii nu se vindeca. Se pot extirpa prin operatie dar exista riscul reaparitiei. Atata timp cat poti controla efectele prin alimentatie si cand e cazul, prim medicamente, e de preferat operatiei.
Multa sanatate!

piticasigogosica spune:
Merci de raspunsuri
Deocamdata efectele par ameliorate.Pun supozitoare Carpicon si crema PROCTOLOG.Nu mai doare la stat in fund,cat de cat mai bine cand merg la toaleta.Cred ca e vb de o fisura mai veche si o inflamatie sau hemorid ce se simte foarte aprope de anus.Acum mai putin.
Nu sufar de constipatie in mod normal ci doar in urma nasterii m-am constipat un pic.Acum,psihologic,sper sa nu ma constip.
Deocamdata aman orice interventie chirurgicala.
Poate ar fi indicat sa merg totusi la medic.
Briza interesanta ideea cu cartoful!

arissa spune:
Scuze, nu am mai verificat subiectul. Detralex sunt pastile si le-am luat desi alaptez; pe prospect scrie ca nu sunt indicate in alaptare dar doi medici diferiti mi-au spus ca producatorii au trecut contraindicatia ca sa fie acoperiti. Fetita mea nu a avut nici un fel de probleme.
Mi-am mai amintit de ceva: am mai folosit si supozitoare cu propolis in combinatie cu pastile, masaj si bai de sezut. Dupa asta, chiar mi-au trecut.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici