HELP HEMOROIZI

HELP HEMOROIZI | Autor: piticasigogosica

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici

Ma confrunt cu una dintre uratele "urme" lasate de a 2-a nastre naturala:hemoroizii!!!!!!!!
Stiti cumva cum as putea sa scap de ei,ma doare ingrozitor.
Exista tratament local eficient si permanent?Se pot opera?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, exista, mergi la un proctolog. Va vedea de ce grad sunt hemoroizii, unde sunt localizati (interni, externi) si ii va "scleroza", eventual opera.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Acum am vazut subiectul tau. M-am gasit undeva la un raspuns alaturi de tine si nu stiam de ce. Acum vad ca avem aceasi problema.
In primul rand vezi daca sunt interni sau externi. Al meu era unul extern si destul de mare, m-am cam speriat cand l-am vazut. Ma durea deja atat de tare ca nu prea mai puteam sa merg.
Am luat de la farmacie Troxerutin 2% gel. Am dat in fiecare dimineata si seara local in strat subtire. M-am bucurat ca [petnru inceput a incetat durerea dar el tot asa de mare era, dar vad ca dupa o saptamana incepe sa se retraga. inainte de a da cu gel stai putin la dus (eu cel putin asa am facut si cred ca se inmuia putin pielea) . In rest ai mare grija sa nu te mai constipi.Hai ca trec, mie imi era frica sa nu ramana acolo, mai ales acum cand imediat avem liber la . Eram terorizata sa ma arat in halul ala.

Sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Din pacate, singurul remediu permanent pe care il cunosc, e operatia. Cremele si alifiile pot atenua durerea, dar de scapat de ei numai prin operatie.

32+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Din pacate, singurul remediu permanent pe care il cunosc, e operatia. Cremele si alifiile pot atenua durerea, dar de scapat de ei numai prin operatie.

32+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Of, am trecut si eu prin asta timp de aproape 2 luni dupa nastere. Am scapat de criza hemoroidala cu bai de sezut de 3 ori pe zi cu ceai de galbenele sau musetel, urmate de masaj cu creme specifice. Daca hemoroizii sunt externi, trebuie sa incerci sa-i bagi inauntru. Masajul e singurul care te ajuta sa treci de criza. In afara de asta, am luat timp de 2 luni Detralex si m-am straduit sa evit constipatia, ceea ce e foarte greu imediat dupa nastere. Am reusit prin alimentatie(lapte cu cereale, fructe) si cu ajutorul unui sirop de lactuloza(Duphalac). Se pot opera, insa am inteles ca operatia e destul de grea si nici nu-ti garanteaza ca scapi definitiv. Exista si solutii non-chirurgicale, vezi clinica Proctoline. Ideea este ca, dupa ce treci de criza, trebuie sa fii foarte atenta la alimentatie, sa consumi multe fructe si legume, cereale, sa eviti mancarurile prea picante.
Scuze ca m-am intins atat, dar am vrut sa scriu tot ce stiu ca m-a ajutat pe mine pentru problema asta; nici nu vreau sa-mi amintesc cum am plans zilnic de durere timp de 1 luna si jumatate.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Multumesc de raspunsuri

Intr-adevar o problema chinuitoare,cu atat mai mult cu cat mi-e teama sa merg la wc si de aici pot ajunge usor la constipatie
Nu-mi dau seama daca e intren sau extern,adica nu-l vad dar cred ca e ff aprope de...
Crissa Detralex ce este,cum se administreaza?Poti alapta?
Deocamdata mi-am pus supozitoare Carpicon si vad o mica ameliorare.
Mi-am inchipuit ca,chirurgia ar fi singura solutie,dar mi-e teama.Cu siguranta nu recidiveaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Stiu ca poate o sa iti para ciudat ce o sa-ti spun, dar e incercat pe proprie piele: am avut o perioada cand eram la liceu in care efectiv a trebuit sa stau acasa ca nu puteam sa stau pe scaun la scoala. Am citit in formula AS ca iti trece durerea dc in fiecare seara dupa ce faci dus iti introduci un supozitor facut din cartof crud. Adica, iei un cartof tai o felie, o cureti de coaja si o "modelezi" ca sa nu aibe margini ascutite sa te doara. Il ungi un pic cu ulei de masline si ..il folosesti ca pe orice supozitor. Crede-ma dupa o sapt nici nu mai stiam ce e aia durere.
ref la operatie, bunicul meu a facut acum cativa ani, cred ca vreo 5-7 ani, si acum i-au aparut iar . Asa ca acum cand il dor, apeleaza si el la cartof
Santate multa!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

nu numai femeile se plang de nenorocitii astea de hemoroizi si barbatii.mi sa facut asa mila de cumnatul meu ca mergea tare cracanatsi eu am trecut prin asa moment dar pot spune ca ne-a ajutat imediat supozitorul diclofenac.apoi este ceva crema cu galbenele cu care te dai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

BRIZA,dar ce efect are cartoful?Si banuiesc ,dimensiunile trebuie sa fie ca al unui supozitor!

Am si eu o serie de probleme-si chiar m-ar interesa ceva tratament naturist!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

nu imi mai amintesc care era explicatia, au trecut 10 ani de atunci. Dar stiu ca si tata si bunicul folosesc si acum cand mai au probleme. Iti dai seama ca se trateaza efectul (durerea) si nu cauza (ca la operatie). Oricum iti pot spune ca durerea trece si se mai si "desumfla" individul. Referitor la marime, DA se face micut, exact ca un supozitor, ca altfel ranesti si mai rau locul.
Sanatate!

briza_marii
poze

Mergi la inceput