Mai nervosi?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Natasa, pentru Cartarescu, dar si pentru tine o!

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=1840][img]

[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2259][img]

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu nustiu cum functioneaza la majoritatea pers.dar eu stiu ca:
de la caldura un pic s-ar putea sa-mi vina nervii, de la hormoni, e posibil, ca cineva vorbeste fara sa gandeasca,poate..
dar stiu ceva sigur: daca am burtica goala si imi este foame nu mai gandesc ma iau de toata lumea si pe deasupra mai vb si aiurea...asa ca tb sa stau atenta sa nu am burticiul gol...

STEFANIA+14Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
E usor sa cazi, dar e asa de greu sa te ridici!

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Ufff, m-am mai linistit! Vad ca nu este numai la mine starea asta. Am zis ca m-am tacanit eu. Ma apuca niste stari de ma ia cu transpiratii nu alta. Abia reusesc sa ma calmez, de dragul copilului. Desi la mine sunt sigura ca este si de la caldura, ca ziua se fac 29-30 de grade in casa. Si mai este si de la oboseala, ca zau ce as mai dormi si eu o noapte de la cap la coada.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

fetele - ma alatur si eu grupului celor nervosi, carora le sare tandara din te miri ce samd.. Faptul ca stiu ca sunt si altii/altele in aceasta situatie .. nu ma linisteste. Vreau sa ma linististesc eu! Cum facem sa ne linistim ? Stie cineva terapii ajutatoare ?? (dar nu cele de genul: stay cool chiar daca in spatele tau arde totul !!! ca la mine nu tin !!). Poate daca tine de fenomene astrologice va trece?? Nu cred ..
Bine zis Mircea Cartarescu. Chiar ca merita si el si Natasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

subscriu!
si eu am niste nervi ceva de speriat, nimic si nimeni nu imi intra in voie, numai cand copilul ma intreaba saracul: esti suparata mami, lasa ca iti trece, ma mai imbunez putin, dar in rest nervi cu carul.

habar n-am de la ce, dar simt ca nu se mai poate nici la mine nu merge nici o metoda de calmare

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput