Tae bo
Raspunsuri - Pagina 2
mira_m spune:
Daca aveti tae-bo filmulete de calitate, as vrea si eu!
Eu am cu Billly Blanks dar nu sunt cine stie ce din puct de vedere calitativ. Si nici stilul lui nu prea imi place!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
J G spune:
E prea devreme pt Tae-bo! E totusi un sport dur.
Si parerea mea e ca si pt pilates e devreme pentru ca solicita intens si pt timpi lungi abdomenul.
Cred ca foarte util ar fi inotul, bicicleta, rolele, plimbarea, gimnastica speciala. Cum zice si Luna75...
Iuliana te inteleg ca vrei sa slabesti. In legatura cu dieta, poti sa tii fara probleme Montignac! E o dieta care nu afecteaza organismul negativ, e pe termen lung, in timpul unei zile acoperi toate grupele de alimente, nu ai restrictii la cantitati deci nu va fi afectat alaptatul.
Dar deocamdata nu poti face decat sporturi usoare, cum am zis mai sus!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
iuliana_2007 spune:
Multumesc pt sfaturi.Fac de 2 zile pilates ma simt super bine dar nu pot sa nu recunosc ca simt o mica durere la operatie cu toate ca ea se prezinta bine si nu am nici o retinere.Am sa fac mai rar ca sa nu ma solicit mai tare ca atunci cand o sa pot face mai intens sa intru ca lumea in paine.
Si tae bo am sa fac cu siguranta dupa 6 luni,cred ca atunci este cel mai bine.Nu?
magduta-sv spune:
Iuliana, tae-bo e un sport foarte frumos si dur in acelasi timp si te ajuta sa-ti modelezi armonios corpul.Cred ca trebuie sa mai astepti putin pina sa incepi sa exersezi.Doctorul iti va spune la control in cit timp esti considerata recuperata pentru a putea incepe practicarea unui sport...
Mult succes si numai bine bb
!
Magduta
Carmi spune:
Mie ´pilates´mi se pare mai solicitant pt. muschii abdominali decat ´taebo´. Daca fac pilates mai resimt si acum, dupa 20 de luni de la cezariana, o anumita jena, cu taebo nu am treaba. E super ! Eu zic ca depinde de fiecare organism.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)