Tae bo
Ce parere aveti despre tae bo?
Este bun pt slabire?
Te ajuta ca sa arati bine?
Eu am nascut prin cezariana acum 3 luni,credeti ca dupa 3 luni pot sa practic tae bo?
Nu vreau sa tin o dieta ca nu am cum sa fac asta pt ca alaptez dar vreau sa ma mentin in forma.
Pot sa il fac si acasa?Ce este mai exact tae bo?
Raspunsuri
giulia71 spune:
Nu-sh de tae bo asta, dar am auzit multe chestii faine despre Pilates.
Da si tu o cautare mai tarziu si vezi daca ti se potriveste, dar mai intai intreaba ginecologu daca ai voie sa faci exercitii.
De revenit iti vei reveni sigur!
Bafta!
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!
mira_m spune:
Eu nu ti-as recomanda tae-bo la atat de scurt timp.
Incearca pilates, subscriu.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
eunice78 spune:
Trimite-mi Pm cu adresa ta de skype sau messenger si iti trimit eu tae bo. Pe mine m-a ajutat mult. Pilates este mai mult pentru modelare corporala, tae bo e mai bun pt slabit deoarece la o sedintza de tae bo se pot arde pana la 800 cal.Oricum e bine sa faci si pilates si tae bo. Nu stiu de partea cu cezariana pt ca eu am nascut natural.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Ashera spune:
Nu stiu cat de repede dupa cezariana ai voie sa faci sport. Ptr asta tre sa mergi la un control si dr iti poate spune. Eu am facut tae bo inainte de a ramane insarcinata, si mi-a placut tare mult. E un amestec de aerobic si arte martiale si e foarte tonic
. Lucreaza foarte bine fundul si bratele.
32+
Christian
iuliana_2007 spune:
Am nevoie sa ma mentin in forma.Nu pot sa practic un sport care este prea lent,imi place mai multa miscare.Doctora mea mi-a spus ca pot sa fac sport dar sa nu fac abdomene si efort mare.Operatia se prezinta foarte bine si nu am nici o problema.Am avut 57 de kg am ajuns la 84
si acum am 70 fix,am mai slabit ca beau foarte multa apa si mai fac miscare.Dar am nevoie de un sport ca sa imi modelez corpul.
http://community.webshots.com/album/559366008aXVlYm
Mamica lui Maya
kjmami spune:
incearca lectii de dans
am incercat si mi s-a parut senzational. transpiri incontinuu si inveti ceva superb. sa dansezi....2 in 1 
iuliana_2007 spune:
Am facut dans si dansez destul de bine.Vreau altceva,asta este ideea si m-am gandit ca tae bo este ok.Ma interesa parerea voastra.
Luna75 spune:
Cu Tae bo ai mai putea astepta putin,intr-adevar e o forma de miscare foarte eficace,modeleaza frumos corpul,insa cere un efort fizic considerabil.
Fiind vara,poti face miscare in aer liber- plimbari lungi,inot,mers cu bicicleta
Mult succes!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
liadorian spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Am facut dans si dansez destul de bine.Vreau altceva,asta este ideea si m-am gandit ca tae bo este ok.Ma interesa parerea voastra.
Mie mi se pare ca tae bo este mult prea solicitant dupa doar 3 luni de la cezariana. Neaparat consulta-te cu medicul inainte...
Numai bine tie si bebelushului tau!
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!
bird70 spune:
eu, eu, eu !!!! 
Mie imi place tae-bo, cand termin am atata energie, imi vine sa o iau de la inceput
. E foarte bun pentru slabit si iti face musculatura frumoasa, asta pe langa faptul ca te simti atat de bine si energizata. Mie imi place la sala ca e atmosfera mai faina dar se gasesc si DVD-uri pe nivele care le poti face acasa.
Nu stiu daca nu e prea devreme cu cezariana, intreaba si tu doctorul.