Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)
Raspunsuri - Pagina 19
paula2003 spune:
Sper sa-mi pot convinge sotul sa mergem si maine la munte. Nu prea vrea ca sapt. viitoare plecam intr-o mini vacanta si sa nu-l obosesc cu drumurile.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
paula2003 spune:
Eu as vrea sa o dau pe alexa la inot si la dans modern. Sa vad din toamna cum ma descurc cu timpul si daca o primeste si cred ca o si duc.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Carmena spune:
LA MULTI ANI ILINCA!! SA FII SANATOASA, FRUMOASA SI NOROCOASA SI SA DEA DUMNEZEU SA AI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN PE LUME!
Carmen36+ si Stefi3 ani
poze carmen&baietii
Laura Takacs spune:
'neatza gagici! Azi va dau io cafeaua si fug . Ne apucam de zugravit pana nu-i nimeni in casa. Au ramas pe pereti picturile murale ale lui Alex de acum un an-doi, cand il incercau talentele artistice. Aseara ne-am dus la o terasa pe malul raului Delaware, cred ca am platit vederea mai mult, ca mancarea a lasat de dorit. Bautura, nu, aia a fost buna.
Weekend placut si relaxant la toata lumea.
ciuf spune:
Laura, esti haioasa rau de tot. Eu mai vreau poze. Sa nu ma uiti.
Ieri am reusit de am terminat de calcat . Yupppiii. Asta da realizare.
l-am pus pe Luca la el in camera in time out si m-am apucat sa imi vad de ale mele prin casa. Mai si era liniste. Eva se juca frumos cu niste creioane, dar nu il mai auzeam pe Luca trancanind. cand ma duc sus Luk Muk cel Mic dormea pe jos, isi facuse un adevarat patut acolo si era in lumea viselor. L-am luat usurel ca sa il pun in dormitorul meu si asta a fost. A facut baiatul ochi mari si adio somnel de frumusete.
L-am mai amenintat eu ca vine Roanta daca nu face nani, ca sa apuc sa o culc pe Eva.
Dupa vreo 15 min. n-a mai rezistat si a iesit din camera ca el nu poate sa doarma, ca vrea afara. Si ca sa impac si capra si varza, l-am expediat pe Luca in fata casei, am deschis usa si mi-am pus masa de calcat in living cu vedere catre usa, catre Luca. Si in felul asta l-am supravegheat si pe Luca, si pe Eva si am si calcat.
Sa nu va spun ca al meu baiat mi-a facut capul calendar. Ba ca pescuieste cu lesa cainelui, ba ca prinde muste, serpi, si de obosit ce era vorbea atat de tare ca vai de urechile mele. Dar are o imaginatie de ma innebuneste. Gandeste cu voce tare.
Tot dadea tarcoale la stropitoarea de rufe. Eu incercam sa ii explic ca atunci cand cosul de rufe va fi gol inseamna ca poate sa foloseasca stropitoare. Dar eu estimez ca va dura cam atat.
Pai ma innebunea "mama, cat e doua ceasul?", "mama, te-ai saturat de stropitoare?" ...
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Laura, esti haioasa rau de tot. Eu mai vreau poze. Sa nu ma uiti.
Ieri am reusit de am terminat de calcat . Yupppiii. Asta da realizare.
l-am pus pe Luca la el in camera in time out si m-am apucat sa imi vad de ale mele prin casa. Mai si era liniste. Eva se juca frumos cu niste creioane, dar nu il mai auzeam pe Luca trancanind. cand ma duc sus Luk Muk cel Mic dormea pe jos, isi facuse un adevarat patut acolo si era in lumea viselor. L-am luat usurel ca sa il pun in dormitorul meu si asta a fost. A facut baiatul ochi mari si adio somnel de frumusete.
L-am mai amenintat eu ca vine Roanta daca nu face nani, ca sa apuc sa o culc pe Eva.
Dupa vreo 15 min. n-a mai rezistat si a iesit din camera ca el nu poate sa doarma, ca vrea afara. Si ca sa impac si capra si varza, l-am expediat pe Luca in fata casei, am deschis usa si mi-am pus masa de calcat in living cu vedere catre usa, catre Luca. Si in felul asta l-am supravegheat si pe Luca, si pe Eva si am si calcat.
Sa nu va spun ca al meu baiat mi-a facut capul calendar. Ba ca pescuieste cu lesa cainelui, ba ca prinde muste, serpi, si de obosit ce era vorbea atat de tare ca vai de urechile mele. Dar are o imaginatie de ma innebuneste. Gandeste cu voce tare.
Tot dadea tarcoale la stropitoarea de rufe. Eu incercam sa ii explic ca atunci cand cosul de rufe va fi gol inseamna ca poate sa foloseasca stropitoare. Dar eu estimez ca va dura cam atat.
Pai ma innebunea "mama, cat e doua ceasul?", "mama, te-ai saturat de stropitoare?" ...
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Vik, citeste la americance.
dandusa spune:
Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
tinatache spune:
salutare, fetele. Am intarziat cu vestile despre concediu, pt ca abia ne revenim. Andra e bolnavioara si sunt cam suparata, ca am luat-o de vinerea cealalta cu febra in concediu si de atunci ba ii trece, ba nu. Azi am fost la medic dar a zis ca inca nu are motive sa-i dea antib.
Lauraaa, ce te invidiez, atata mi-as fi dorit sa am un pic de liniste da' n-a fost sa fie. Cu ocazia asta mi-au trecut si indoielile: ii trimit in tara 2 sapt ca nu mai pot. Mai nasol e ca merge si sotul cu ei acuma, dar poate data viitoare reusim sa-i trimitem numai pe ei. Atata am nevoie d eo pauza... ne uitam la perechile ce se plimbau de manutza pe faleza ca saracu-n traista goala...Ma rog, a trecut, asta e... Poate data viitoare o sa fie mai bine.
Pozele eu i le-am trimis lui vik pe email, am sa fac si un album pe net ca tot am avut serbari si a fost frumos.
sanatate multa!
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
Ven spune:
Salutare!
Iaca suntem si noi in Germania, carevasazica am scapat, se pare de canicula din .ro. Aici sunt vreo maxim 24 grade, ploua aproape zilnic.
Markus a fost extraordinar de cuminte pe masina. Am plecat seara la 23 din Bistrita, a dormit toata noaptea. Ziua a fost ok, desi am ajuns numai la 19 seara, din cauza de 2 stau-uri (normal, am fi ajuns pe la ora 17).
Asta fu miercuri. De atunci, am avut vreo 2 zile de cumparaturi, una de plimbare si relaxare prin zona, una de vizita la neamuri, cu mancat la greu , una de vizitat o gradina zoologica in Karlsruhe si ieri una de vizitat Luxemburgul, care este un oras frumos, pacat ca l-am vizitat pe o burnita care se mai oprea cand si cand cate 10 minute.
La Markus ii place si prieste, doarme bine noaptea (de pe la 22 pana pe la 9),iar ziua e un copil cuminte si intelegator, ptiu sa nu-l deochi, sunt tare mandra de el
Eu sunt bine, cu exceptia constipatiei care ma chinuie de cand am plecat de aks. Astazi tre' sa merg la farmacie sa-mi iau ceva, ca nici cu Activia si Actimel nu mai functioneaza Astept pe bebe puturos sa miste, dar se pare ca nu se grabeste (am 17 sapt. maine, Markus fix la 17 sapt. a miscat ). Abia astept data de 6 august sa vedem la ecograf ce mai face bebica. Pana atunci, pe 31 iulie aflu si rezultatul de la triplul test, Doamne ajuta sa fie bine.
Poze cand ne intoarcem acasa, dupa ce facem selectia...
Va pupacim si celor din .ro le trimitem o ploaie virtuala si vreo.....18 grade....e bine?
Venera , mama lui Markus