Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)
Raspunsuri - Pagina 12
carmen77 spune:
Vik, mai e muuuult pana intru eu in concediul de maternitate, probabil in cel mai fericit caz inceputul lui noiembrie, DPN-ul meu e Craciunul, deci nu vreau sa imi manc mai mult de o luna din concediul de maternitate, care si asa mi se pare scurt ... da nu ma plang totusi, e mai bine ca in alte tari, si mai rau ca in altele ... ca intotdeauna.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
tinatache spune:
Laura, si asta e adevarat, ca sunt mai aproape. da' daca nu-s langa tine... din anumite pct de vedere tot aia e. Noi nu avem pasap. nemtesti, suntem cetateni romani pana la moarte Aici se da cetatenia dupa 8 ani, noi avem abia 5, mai avem. Mai tragem cu consulatul.
vik, eu tot pe la 4 luni am inceput, ca au papat doar lapte praf, dar incet incet. Intai sa guste, apoi o lingurita, apoi 2, cred ca abia dupa 5,5 luni mancau o masa ca lumea de altceva decat lapte. Si mai mult intre biberoane, tin minte ca ajunsesem sa le dau 6 mese pe zi. Cant. de lapte ramanea constanta si mai bagam un morcov, un mar...
Mai, sotzu meu cica e mai bine, dar 2 doctori, 2 pareri. Pana la urma avem o cutie de antibiotice, daca o fi ceva o luam cu noi si gata. In felul asta m-am linistit, am pe ce pune mana in caz de infectie mai serioasa. Are o inflamatie la maxilar, acolo unde se imbina cel de sus cu cel de jos. Noi mergem in Italia, la Caorle. asta e marea noastra, ca alta nu avem. Adica e, dar e departe. Si pt o sapt. nu se merita. Am inchiriat o Mobile Home (asa se cheama dar nu e mobila, sta pe loc :)) - o casuta cu 2 cam, baie si buc., terasa, si direct la mare. Anul trecut am avut o exper. f nasoala cu un camping italian, acum mergem pe recomandare, sper (!!) sa fie bine.
In Croatia a fost superb, la Medulin, de acolo am prins gust de casuta cu vedere la mare si terasa. SUPERB! Dar mai departe:((
Vestea bune e ca vine vara, sapt viitoare o sa fie frumos. Sa va mai zic ca vineri dimineatza plecam la 6 (la intoarcere), ca sa prindem serbarea de la gradi?? Si ca sambata avem serbare la balet. Si ca oricum o excursie cu parintii de la gradi o pierdem. Tot ce era sa fie important s-a adunat in sapt. asta. Ei, nu ma mai plang, o sa ne ajunga 6 zile, sa nu ne rasfatam prea mult
Important e ca vine varaaa!! m-am saturat de ploaie, si frig, imi ingheata mainile dimineata pe bicileta, desi merg doar 5 min pana la gara. La voi cum e vremea? tot asa urata??
numai bine!
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
Ven spune:
Hello!
Tocmai ne-am intors de la frizer, foarte incantati de noua freza de arici, pe care o puteti admira aici.
Venera , mama lui Markus
Laura Takacs spune:
Hello duamnelor!
Vazut un arici de Ven, dragut tuns. Si vazut Adamestii in formatie completa, eleganta, nashind. Multumesc Ileana, sunteti foooarte frumosi toti patru. Madam, ti-am admirat rochia, cupiii care sunt foarte dulci (da' mutrisoara aia de copil pus pe rele tot o are Luca) si sotzul foarte solemn.
Cristina, concediu si distractie placuta, sanatate sotului. Asteptam impresii din Italia. Ce mi-a placut si mie acolo. Noi, dupa multe cercetari, ne-am dus la Lido di Jesolo, Rimini si Santa Margherita Ligure.
Vik, uite un web site de pe care sa te "inspirezi" (cum zice Calin) lumea piticilor (intr-un cuvant) si pune .ro (nu ma lasa sa pun tot web site-ul, cica e reclama ilegala, pfuai!) mie mi-a ajutat cand era Alex mic. Au si meniuri undeva, nu am avut timp sa le caut, pe varste.
adameasca spune:
Laura,
Pentru ca n-am mai scris cateva zile mi se pare ca mi-am iesit din ritm si am pierdut firul discutiilor. parca-s tampita
Markus arata tare frumos tuns, arata a smecheras scump si pus pe shotii.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
adriana spune:
Ileana, cum mai tampita... pai eu care nu prea scriu pe aici, cum sunt.. hahaha...
Mai, ce m-au amuzat pozele, vad ca si tu te distrai, cu pupatul mainii la nash.. hihi, de asta i-a fost frica si lu barbati-miu, sa nu cumva sa-l puna preotul sa pupe mana la nash
Foarte frumoase poze, si copiii au fost niste bijuterii.. Luca e un smecheras, mor dupa mutrisoara lui
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
vikinga spune:
Ce poze frumoase am vazut eu azi! Si pe Andra balerina si Cristina care a intinerit cu doi copii:) si adamestii la zi festiva!Adamestilor, frumosi si eleganti de picati! Mi-a placut tinuta ta, dar sorry aia mica te-a intrecut! Mamaaaa m-am topit cind am vazut-o colo-n iarba imbracata si ea in rochitica de tul alb! Luca barbatel bine ca taica-su;) Si mi-a placut biserica! Cumva a fost catolica, ai zis si mi-a scapat? Mi-a placut intrarea festiva cu flori si panglica alba! Si frumusica foc mireasa! te intrebasem daca o nasesti cumva pe Simona , ca daca tot ai botezat cine stie poate acu urma nunta daca nu e facuta deja. dar sepr ca nu e simona, ca de arata asa dupa 3-4 luni de la nastere, cad in depresie:)Laura fratele meu locuieste in zona Lido di Jezolo, ceva intre venetia si plaja respectiva, e o zona de vis. Acolo si-al uat casa anul asta. Tare frumos numai ca mi se pare marea murdarica, cam asa se aduna in lagune. Cica italienii cu bani care se respecta merg in Sardinia, fiind si eu pe o insula confirm faptul ca apa cea mai limpede si frumoasa o au ele:) Nu am fost acolo, cine stie poate ajung in luna de miere. Ca nu am avut. Si am o reteta elvetiana traditionala pt domnul Takacs ii zice züricher geschnitzelten. Se face rapid. O scriu imediat.Ven, Markus cu freza asa facuta cu gel asa ca baietii;) zici ca e merge in toamna la scoala! Ce baiat mare si frumos! Eu nush ce plingi, ca doar faci baieti tare frumosi:)Sympa chiar in seara asta o sa pun poze noi daca ma lasa fetitul. Anunt aici cind sunt puse. Ce bine ca vine si la tine mama! Si noi vrem sa mergem undeva in timpul asta, daca ea se descurca singura poate mergem numai noi doi. Cit sta mama la tine?RevinVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Ven spune:
Mai, eu ori is chioara, ori is chioara ca nu gasesc nicaieri poze de la nunta cu Adamestii.....help!
Venera , mama lui Markus
tinatache spune:
buna dimineatza la
am vazut si eu pozele cu adamestii, am ramas paf! mi s-a facut dor de o nunta sa ma aranjez si eu un pic, dar oricum nasica "noastra" (adameasca adica) aproape ca o intrece pe miresica. sunteti frumosi cu totii, ce mai!
asa, vik, zi-mi ca-i fromoasa balerina mea, ca e cea mai cea, ca sa stiu de ce-mi scurtez concediul:)) Da' banditu mic nu-i fromos? Pungasu lu mama:)
si ariciul lui Ven e mortal, sa-ti traiasca! e scump de mori! mei baietii astia ne fac felu. eu-s topita dupa fata mea, da' si asta micu face niste ochi dulci la ma-sa... Si uneori au asa niste fatzuci de soricei de-ti vine sa-i mananci, nu alta.
la noi ploooo, si sunt 10 gradeeee... am mainile inghetate...
da' cica vine vara, in weekend. eu astept...
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
Ven spune:
Daaaaaa. Foarte frumosi adamestii, cu mic cu mare! Dar in prim plan printzesa Ilinca! Si Luca e mortal in tzinuta aia
Iar mireasa, intr-adevar, foarte frumoasa. Si ea, de la mama natura, si frumos machiata, si aranjata - mi-a placut ca nu avea parul prins si buchetul e bestial (era de orhidee?)
Bun. Si acum unde vad poze cu Cristina (tinatache) si copiii ei? Doamne, dezorientat sunt [ :-)))]. Dar ma-ntelegeti, sunt gravida! Ce bine e sa ai o scuza!
Apropos de asta, stiti cum se zice ca esti cam neindemanatica in perioada asta. Nu mai stiu cu Markus cum a fost, dar acum am spart vreo 3 sau 4 pahare de cand is gravida Chestie care nu mi se intampla in 2 ani, in mod normal. Zici ca am 'butter-fingers', cum zice englezu......
Azi iar m-a durut capul. Nu stiu, sper ca e de la vreme (sunt foarte meteo-sensibila), dar de cand cu schimbaile astea de vreme (adica acum +38 grade Celsius, peste cateva ore furtuna de zici ca se termina lumea) am niste dureri de cap ingrozitoare Am tot incercat sa nu iau nimic, dar nu-mi trec de la sine, ma tine toata ziua, de, la un moment dat tre' sa stau in pat, asa rau ma doare.....asa ca iau cate un Panadol, e sg. analgezic pe care e voie sa-l iau.
Cristina, pe flacaul tau cum il cheama? Nu stii vreun site cu nume nemtesti?
Venera , mama lui Markus