Miresele anului 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
kitzy spune:
Acuma vin si eu de la medic. M-am indurat sa ma duc sa-mi fac un consult complet si m-am dus cu morcovelul de rigoare
Voi m-ati speriat cu ranile astea pe col, dar n-am nimic ca norocu'toate mi-au iesit bine, ieri am fost la eco si acolo e totul ok asa ca acuma pot sta linistita
Doctora mea radea de mine ca fug asa sa-mi fac tot felul de controale, zicea ca mai incolo sa ma ingrijorez, nu acuma. Pai nu e ingrijorare, e doar preventiv sa stiu ca e ok cu mine, Doamne!
Papanicolau mi-l da abia peste 3 sapt ca trebuie sa-l trimita la Oncologie, dar a zis ca nu pare sa fie nimic suspect. Sper!
kitzy spune:
Ca tot vorbeati se sosetuze, voi semanati cu sora-mea ca numa ea doarme cu ele si cu pilota groasa si vara. Acuma poate a mai dat si ea din sube jos pe caldura asta. Eu n-am treaba, iarna imi fac cuib din pilota sub picioare si ma incalzesc, si vara scot piciorusele afara daca mi-e cald. Si cum am pilota 4 anotimpuri, vara o tin pe aia subtire ca altfel ma topesc nu alta. Dar si acuma la sale musai sa fiu invelita ca acolo parca bate crivatul. Reumatismul asta!
ooana spune:
....m-am intors...dupa 2 zile de seminarii si prezentari de dimineata pana seara!
Aici vremea e destul de frumoasa dar ploua zilnic!...asa ca astept ziua de vineri sa merg acasa!
Aly...nu te mai gandi, ca nu face bine la "frumusete"...eu intr-o dimineata m-am calcat pe mine...din greseala...si de atunci nu mai calc de dimineata...eu sunt genul care inca doarme in picioare o jumate de ora dupa ce se trezeste
Kreliut...te invidiez, io sunt bolnava tot timpul cu somnul asta, nu stiu cand o sa ma satur si am un stil de poti fura toata casa...eu nu am nici o treaba!
Kitzy, mai ai cateva zile pana la concediu
Gio...ce mai face Marco?
...si intr-un final am ajuns al solar...unde tipa nu vorbea engleza deloc...asa ca in germana ne-am inteles pana la urma dar mi-a luat ceva timp sa inteleg ce zice...eu ziceam ca vreau sa stau 5 min si ea...imi explica ca trebuie sa stau 15 min...si ma gandeam ca asta vrea sa ma prajeasca de vie...pana la urma am inteles ca la ei nu se merge progresiv ca la noi incepand de la 5 min...ei au aparate diferite pentru diferite stadii de bronzare iar timpul e 15-20 min la toate...in rest chiar au aparte super misto, noi, cu tot felul de optiuni! 15 min m-au costat 3,99 euro.
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
kitzy spune:
Onutz bine ca pana la urma te-ai inteles cu respectiva, altfel cine stie....
Si da, mai am cateva zile pana la concediu, abia astept, parca sapt asta trece ca si trasa de coada
In privinta somnului, nu prea am treaba, zilnic ma trezesc la 6:45 si m-am obisnuit deja, nici in weekend nu pot dormi mai mult, doar stau in pat si lenevesc si poate mai atipesc asa, pe alocuri.
Giova spune:
Am aparut si eu intr-un final.
Papa Nicolau e super bine, C1, rana e mica, asa ca mi-a zis ca nu mai imi face colposcopie. sapt. viitoare pleaca in concediu, asa ca amanam pe luna urmatoare.
Aly eu am mai avut o rana, acum 5 ani, tratamente la greu, dar pana la urma tot la cauterizat am ajuns. atunci mi-a facut colposcopie, pe urma cauterizare, iar dupa o luna, la control, aveam o ciuperca. asa ca m-a operat, in sensul ca nu m-a taiat, tot pe jos a lucrat, dar a ras tot, anestezie si spitalizare 2 zile. asa ca eu sunt patita...bani la greu pt. dantura si...jos.
Kitzy ce bine ca nu ai nimic. si la mine e totul ok, in afara de rana. Chiar ma gandeam...cum de nu am nicio micoza ceva, ca asa le luam de repede....
Oana ma bucur ca ai ajuns la solar. aici unde merg eu tot asa sunt solarele...mai slabe, altele mai puternice. am stat la unul puternic, dupa 3 sedinte la cel slab, dar m-a cam prajit...si era si puternica lampa de fata, chiar pe intensitatea cea mai slaba.
am papat cu sotul in oras...si acum astept sa merg dupa marco.
Marco e un cuminte, smecher...ieri a batut 2 fetite la gradi.
Cred ca ne asteptam la un nou canin...
In rest...cum intru cu el de la gradi in casa, se pune la usa si plange ca vrea afara. de abia rezist cu el pana la ora 17.30 cand iesim. azi e foarte cald, daca iar , il duc in Mall pana dupa ora 18 cand iesim in vreun parc.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
Gio si eu am avut, acum 3 ani am facut cauterizare, dupa tratamentele de rigoare, chestia e ca mie imi iesise PAP3. 1 cum ti-a iesit tie e super ok, n-ai de ce sa te stresezi. (Eu vorbesc, ca de fiecare data cand ajung la gine sunt cu inima cat un purice).
Kitzy degeaba rade doctora ta, n-ar trebui. Al meu ma lauda pentru constiinciozitatea cu care ma prezint regulat la control. Si nu inteleg de ce ti-a trimis papanicolau la Oncologie. Unde merg eu au laborator propriu si fac acolo analiza.
Onutz nu stiam pe unde bantui. Cand colo, tu cu seminarii. Bine ca ai reusit sa mergi si la solar. Cat despre calcat, eu am tot patit ca nu mi s-a potrivit ce mi-am pregatit de seara cu 'clima' de dimineata, asa ca mai dau dimineata cu fierul pe o bluzica. N-am ars nimic de nu stiu cati ani de zile... asta e, ceasul rau pisica neagra. Topul e facut de mine, dar nu cred ca mi-a ramas material ca sa pot inlocui partea arsa (e chiar pe mijlocul spatelui), vad daca o pot rezolva cumva, daca nu, va fi motivatie sa mai trec la masina de cusut (mai ales ca sefu imi permite sa raman cu program pana la 4 si dupa ce termin scoala).
Giova spune:
Aly lasa ca eu am transpirat toata pana am intrat. si stiam ca nu-mi face nimic, doar imi da un rezultat, dar e tare stresant.
Kitzy mie mi-a dat un rezultat la lama atunci pe loc, iar de la papa Nicolau am asteptam 10 zile, ca l-au trimis in lata parte. am fost si la marele prof. Munteanu, acolo m-i l-au dat pe loc.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Giova
Aly lasa ca eu am transpirat toata pana am intrat. si stiam ca nu-mi face nimic, doar imi da un rezultat, dar e tare stresant.
_
Exact asa patesc si eu, asa ca nu esti singura. Mi-e mai groaza cand ma duc dupa rezultate decat cand ma duc la consult/luat sange, etc.
ooana spune:
Aly...eu de cand "m-am prajit" cu fierul mi-am cumparat 5 umerase si sambata calc 5 camasi + una de rezerva ...adika io suflu si in iaurt acu...nu stiu cum am reusit sa ma parlesc tocmai la un sold...si cand mergeam ma durea...ca sa nu mai zic ce senzatii de la haine
cum mai e cu scoala? acu mergi la ore doar o data pe saptamana pana la examen?
azi mai merg o data la solar...pana plec in concediu trebuie sa prind putina culoare
Kitzy si eu mai am saptamana viitoare si gata...da parca greu mai trec zilele astea!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alynutza spune:
Oana si eu m-am prajit o data cu fierul, pe mana. De calcat seara am incercat, dar eu cum nu am 'tinuta' obligatorie la scarbiciu, ma imbrac dupa cum e vremea. Si am patit nu o data sa-mi calc ceva pentru a doua zi si dimineata sa constat ca nu pot lua tinuta respectiva ori ca ploua si erau pantaloni deschisi la culoare, ori ca era prea cald/frig, asa ca... treceam la 'aparat'. Cu scoala mai am doar practica. La teorie am fost ieri la ultimul curs, de fapt, de acum doua cursuri deja se preda ce eu am mai facut chiar cand m-am inscris la scoala, am zis ca e pierdere de vreme. Chestionarele lor le-am tot facut. Practica mai am 4 sedinte: una chiar azi, una sambata si ultimele doua luni si marti, asa m-a sfatuit instructorul, sa le punem inainte de examen mai des, ca sa fiu 'in forma'. De azi intr-o saptamana sper sa dau de baut.