35-NEGAM inceputul declinului (6)
Raspunsuri - Pagina 4
arinna spune:
Deci asa.......incep sarbatorile de vara La multi ani Gabi!si numai bine !Multumesc pentru incurajare.
Khristin, multumesc mult pentru urarile in avans, inteleg ca o sa fii plecata, numai bine si multa fericire iti doresc!La multi ani!.Eu pe 17-s, ce frumos suna inaintede acum parca devine ciudat
Lemon, multumesc pentru invitztie,nu stiu daca o sa fie chiar in ziua respectiva ca suntem tocmai in toiul mutarii,cel mai bine in weekend, oricum maipana atunci!
brendamitran spune:
ahaa.......si cu noi astia,oropsitii,cum ramane?
Asteptati pana venim noi acolo?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
arinna spune:
Azi sunt suparata,m-am trezit cu noaptea-n cap,am facut aseara la 8 vaccinuri la pisoi(3 luni) si i-a fost tare rau dupa iar azi e leguma,doar doarme, mananca si se duce la baie.Inca nu si-a revenit.Cred ca unul din vaccinuri e de vina, pe care l-a facut prima oara(leukemia)celalate le facuse si la doua luni, cu o zi inainte sa-l luam si nu avea nimic.Leukemia asta e in caz ca-l musca ceva pe afara nici nu stiu daca sa i-l mai fac data viitoare (o sa aiba unde sa iasa ca ne mutam dar incerc sa-l las numai supravegheat )Si ce vioi era, nu statea locului o clipa!Ne-a zis Dr ca o sa fie somnoros dar lui i-a fost chiar rau si acum e "lesinat"Cred ca la pranz il pun pe sot sa sune daca o sa fie tot asa.Acum stau cu el in brate si e tot mai cald decat de obicei-aseara avea febra cred.
brendamitran spune:
Io-s si mai suparata cu catzelul......de 3 zile stau cu el prin clinici,la perfuzii,injectii,teste si alte alea....... a fost bolnav grav........
BRENDA
FOREVER YOUNG
arinna spune:
Vai de mine, de la ce ? Cum se simte acum ? Asa de mic si bolnav! Al meu si-a revenit, mascatul, e "criminal", a ros firele electrice fara exceptii,e peste tot in acelasi timp da'eu nu mai pot dupa el
brendamitran spune:
A ros firele electrice si mai traieste?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Gabi_K spune:
deci mai are 8 vieti, nu?
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
brendamitran spune:
Mai poate sa roada ceva instalatii cu alea 8 vieti.........
BRENDA
FOREVER YOUNG