35-NEGAM inceputul declinului (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

stiu ca nu se va termina... nu-s chiar asa de optimista:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Canadiencele,mai trimiteti dom'le neste racoare si pe aici,zau asa....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Aha....va faceti ca nu auziti.....macar vestul nostru,va rog.....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

dimineata 16, la pranz 28 de grade... e o.k.?:)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna, cald rau in Romania asa-i? A zis s la stiri aici, lucru mare ca ei de obicei nu dau decat ceva din State si poate Afganistan (ca-s canadienii acolo) altfel nimic nu-i intereseaza.
Aici nu-i chiar foarte cald, ieri au fost 32 si cu umiditatea cica 40. Nu stiu cum sa explic umiditatea asta, e sa zic ca-n baie fara aerisire dupa un dus firbinte. Tragi aer in pipt si nu reusesti cam asa ceva. Nu-i de nesuportat, dar colegii mei m-au zapacit, zici ca-s in desert asa se vaita (oricum stau fie la serviciu cu aer conditionat, fie in masina cu aer conditionat fie acasa tot cu aer conditionat).
In rest, sunt necajita ca ne-au anuntat clasele pe anul viitor si fi-miu e in 'split class' adica clasa 1/clasa 2 laolalta (el e clasa 1). Ieri am crezut ca-mi crapa capul de nervi, azi 2 ore am stat pe telefon sa vorbebsc cu directoarea si in final tot ce-am obtinut: "Mrs Potter tocmai a iesit din birou, nu, nu poate sa se intalneasca cu tine ca astazi e ultima ei zi, o sa te sune cu siguranta". Stiu ca oricum nu modifica clasele, dar macar sa-mi explice si mie cum le-a venit asa o idee minunata sa faca 2 clase impartite cls 1 cu cls 2. Iar Luca lasat sa faca singur ceva in timp ce profesoara explica la cls 2, e un vulcan pe cale de eruptie... sa vedeti ce-o sa ma vait la anul

Am si o veste buna, eu slabesc de la o vreme fara sa fac nimic, oare ar trebui sa ma opresc din bucuria care ma incearca si sa ma ingrijorez?

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare fetelor ,

Eu n-am mai intrat demultisor pe aici, ca deh am fost ocupata cu scoli, apoi cursuri profesionale samd. Acum in sfarsit ma pregatesc de vacanta pana la mijlocul lui august, maine e ultima zi de scoala, luni plecam in RO si la sfarsitul lui iulie avem programata o vacanta la Paris de vreo 2 saptamani, in doi asa ca e de prisos sa mai spun ca de-abia astept

Corina, am auzit si eu la stiri, spuneau ca in Bucuresti si in Grecia poti praji un ou pe masina , m-au amuzat mai ales ca bordul masinii mele indica ieri "numai" 37 grade . In sfarsit, sa stii ca split class nu e chestiune noua pe aici, ci vechiuta as zice. Ideea pleaca de la numarul studentilor anual, adica daca sa zicem ca sint 2 clase jumate de elevi de-a intaia, pt. a nu face 30 elevi intr-o clasa, prefera sa faca acel split ca sa ramana la 20 studenti si sa se poata lucra omeneste cu ei. Oricum eu zic ca fiul tau fiind de-a intaia va beneficia ca va lucra cu elevi mai mari, gandeste-te cum e cu cei de-a doua . Oricum obiectivele curriculumui sint diferite, si nu cred ca poti schimba prea multe acum. Insista ca la anul sa fie intr-o clasa normala. Si noi incepem din septembrie cu Yasmine senior kindergarten adicatelea grupa mare la o French Immersion school (unde juma de materie se face in engleza si juma in franceza). Bietul cupchil cu ce-o fi gresit sa aiba o mama cu idei din astea . Felicitari pt. kilele pierdute Va doresc un weekend racoros

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Buna dragutzelor!

Pai noi iarna ne strangem aci la barfa ca nu suntem asa ocupate ca vara, adica iarna nu-i ca vara

Eu peste vreo trei saptamani dau startul la 40 de ani-cred ca m-am resemnat deja deci care ar fi problema.

Mai e cineva in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

quote:
Originally posted by arinna

Buna dragutzelor!

Pai noi iarna ne strangem aci la barfa ca nu suntem asa ocupate ca vara, adica iarna nu-i ca vara

Eu peste vreo trei saptamani dau startul la 40 de ani-cred ca m-am resemnat deja deci care ar fi problema.

Mai e cineva in situatia asta?

Arinna, daca n-o sa fiu atunci prin prejma, profit de ocazie de pe acum sa-ti urez de pe acum LA MULTI ANI cu sanatate si tot ce iti mai doreste sufletelul tau, alaturi de cei dragi tie. Cand exact e ziua ta, ca si eu cam tot peste 3 saptamani fac treistrei, adica sintem cam in aceeasi zodie , eeeiii, las' noi sa fim sanatoase ca oricum intinerim

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Corina cat m-am distrat, la inceput eram si eu nedumerita cu clasa a 1/a 2a acum deja sunt tare relaxata.Fimiu ala mare a terminat liceul yupppppppiiiiiiiii am baiat mare ce mai e barbat, Voi saracele abia acum intrati in paine cu clasa 1a sa vezi bataie de cap. Arrina te astept pe la noi de ziua ta bem si noi o bere ceva.
Va pupacesc

Mergi la inceput

Arinna acum am implinit 40 luna trecuta... iti zic cu mana pe suflet, ca nu se moare ditr-atat

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput