35-NEGAM inceputul declinului (6)
Raspunsuri - Pagina 3
Gabi_K spune:
stiu ca nu se va termina... nu-s chiar asa de optimista:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
brendamitran spune:
Canadiencele,mai trimiteti dom'le neste racoare si pe aici,zau asa....
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
brendamitran spune:
Aha....va faceti ca nu auziti.....macar vestul nostru,va rog.....
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Gabi_K spune:
dimineata 16, la pranz 28 de grade... e o.k.?:)
Totul despre alaptat!
Cricor spune:
Buna, cald rau in Romania asa-i? A zis s la stiri aici, lucru mare ca ei de obicei nu dau decat ceva din State si poate Afganistan (ca-s canadienii acolo) altfel nimic nu-i intereseaza.
Aici nu-i chiar foarte cald, ieri au fost 32 si cu umiditatea cica 40. Nu stiu cum sa explic umiditatea asta, e sa zic ca-n baie fara aerisire dupa un dus firbinte. Tragi aer in pipt si nu reusesti cam asa ceva. Nu-i de nesuportat, dar colegii mei m-au zapacit, zici ca-s in desert asa se vaita (oricum stau fie la serviciu cu aer conditionat, fie in masina cu aer conditionat fie acasa tot cu aer conditionat).
In rest, sunt necajita ca ne-au anuntat clasele pe anul viitor si fi-miu e in 'split class' adica clasa 1/clasa 2 laolalta (el e clasa 1). Ieri am crezut ca-mi crapa capul de nervi, azi 2 ore am stat pe telefon sa vorbebsc cu directoarea si in final tot ce-am obtinut: "Mrs Potter tocmai a iesit din birou, nu, nu poate sa se intalneasca cu tine ca astazi e ultima ei zi, o sa te sune cu siguranta". Stiu ca oricum nu modifica clasele, dar macar sa-mi explice si mie cum le-a venit asa o idee minunata sa faca 2 clase impartite cls 1 cu cls 2. Iar Luca lasat sa faca singur ceva in timp ce profesoara explica la cls 2, e un vulcan pe cale de eruptie... sa vedeti ce-o sa ma vait la anul
Am si o veste buna, eu slabesc de la o vreme fara sa fac nimic, oare ar trebui sa ma opresc din bucuria care ma incearca si sa ma ingrijorez?
Corina
khristin spune:
Salutare fetelor ,
Eu n-am mai intrat demultisor pe aici, ca deh am fost ocupata cu scoli, apoi cursuri profesionale samd. Acum in sfarsit ma pregatesc de vacanta pana la mijlocul lui august, maine e ultima zi de scoala, luni plecam in RO si la sfarsitul lui iulie avem programata o vacanta la Paris de vreo 2 saptamani, in doi asa ca e de prisos sa mai spun ca de-abia astept
Corina, am auzit si eu la stiri, spuneau ca in Bucuresti si in Grecia poti praji un ou pe masina , m-au amuzat mai ales ca bordul masinii mele indica ieri "numai" 37 grade . In sfarsit, sa stii ca split class nu e chestiune noua pe aici, ci vechiuta as zice. Ideea pleaca de la numarul studentilor anual, adica daca sa zicem ca sint 2 clase jumate de elevi de-a intaia, pt. a nu face 30 elevi intr-o clasa, prefera sa faca acel split ca sa ramana la 20 studenti si sa se poata lucra omeneste cu ei. Oricum eu zic ca fiul tau fiind de-a intaia va beneficia ca va lucra cu elevi mai mari, gandeste-te cum e cu cei de-a doua . Oricum obiectivele curriculumui sint diferite, si nu cred ca poti schimba prea multe acum. Insista ca la anul sa fie intr-o clasa normala. Si noi incepem din septembrie cu Yasmine senior kindergarten adicatelea grupa mare la o French Immersion school (unde juma de materie se face in engleza si juma in franceza). Bietul cupchil cu ce-o fi gresit sa aiba o mama cu idei din astea . Felicitari pt. kilele pierdute Va doresc un weekend racoros
Cristina
noi si poze mai noi
arinna spune:
Buna dragutzelor!
Pai noi iarna ne strangem aci la barfa ca nu suntem asa ocupate ca vara, adica iarna nu-i ca vara
Eu peste vreo trei saptamani dau startul la 40 de ani-cred ca m-am resemnat deja deci care ar fi problema.
Mai e cineva in situatia asta?
khristin spune:
quote:
Originally posted by arinna
Buna dragutzelor!
Pai noi iarna ne strangem aci la barfa ca nu suntem asa ocupate ca vara, adica iarna nu-i ca vara
Eu peste vreo trei saptamani dau startul la 40 de ani-cred ca m-am resemnat deja deci care ar fi problema.
Mai e cineva in situatia asta?
Arinna, daca n-o sa fiu atunci prin prejma, profit de ocazie de pe acum sa-ti urez de pe acum LA MULTI ANI cu sanatate si tot ce iti mai doreste sufletelul tau, alaturi de cei dragi tie. Cand exact e ziua ta, ca si eu cam tot peste 3 saptamani fac treistrei, adica sintem cam in aceeasi zodie , eeeiii, las' noi sa fim sanatoase ca oricum intinerim
Cristina
noi si poze mai noi
Lemoni spune:
Corina cat m-am distrat, la inceput eram si eu nedumerita cu clasa a 1/a 2a acum deja sunt tare relaxata.Fimiu ala mare a terminat liceul yupppppppiiiiiiiii am baiat mare ce mai e barbat, Voi saracele abia acum intrati in paine cu clasa 1a sa vezi bataie de cap. Arrina te astept pe la noi de ziua ta bem si noi o bere ceva.
Va pupacesc
Gabi_K spune:
Arinna acum am implinit 40 luna trecuta... iti zic cu mana pe suflet, ca nu se moare ditr-atat
Totul despre alaptat!