35-NEGAM inceputul declinului (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

eu am trecut intimplator pe la subiect sa zic bye-bye 35 (ca de vreo 5 ani tot de 35 ma prezint cind nu-i oficial ) si'acu vine 40, asa ca volens-nolens tre' sa sar la vreo 38 cind ma prezint

un lucru nu pricep si pace, Corina mai ales (pentru ca pe arinna oricum am vazut-o foarte rar postind acolo, dar ne face oricum placere sa povestim si cu si despre Macao asta nu-i o problema), daca nu va (mai) place sezatoarea ce rost are acum sa stati cu spre ea, de pe alte topice; sunt sigura ca atunci cind au avut un raspuns fetele l-au dat, si lumea incearca sa mentina atmosfera cordiala; nu e nici un bai ca postam unde ne face placere pe forum, dar sa nu uitam de fair-play

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Nu, nu stam cu pe ea, ne-am spus doar parerea si doar aici -intamplator ne-am adunat cateva "macaoance".Si mai ales pentru ca am simtit personal de mai multe ori asta.
Mi-am asumat "riscul" de a vedea cineva de acolo ce am scris si nu cred ca e o problema, ne dam cu parerea ca despre multe altele. Am spus-o cu parere de rau, ca nu simtitm niciun "bine ai venit" in zona respectiva desi asa ar fi fost normal- si nu ca nu ne-ar fi placut subiectul

Mergi la inceput

Apoi daca disparu mesajul l-am sters si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Brenda, m-am gandit.. stiu domne' cum e spatele. Sotu' are discopatie, asa ca noi dormim pe tare, dar foarte tare si pe el l-a ajutat. Mi-era groaza cand avea crizele alea de nu se putea misca, asa ca am zis ca decat sa-l intorc cu cearceaful mai bine dorm pe lemn. Mi-a fost greu sa ma obisnuiesc... dar dragostea, sau instinctul de supravietire (whichever comes first...) au invins. Acuma nu stiu daca il apuca spatele acum la peste 35 daca mai reactionam asa de prompt, dar la 25 mancam si nori.

Ana, ti-am trimis un pm.
Simona, habar nu am ce zise-si acolo... banuiesc ca nu de bine...sau poate de bine ... da'i ok, stii vorba aia "ignorance is bliss" - abia acum la batranete am priceput zicala asta. Te astept maine sa disecam problema cu raspundere si cu ajutor .

Corina

Mergi la inceput

Eu tot nu stiu ce-i cu Sivy - de nu mai apare deloc din primavara.Noi ne-am mai revenit dar ea vad ca nu si nu .Stiti ceva de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Salutare gagici
Canadiencele pleaca la culcare si intra romancele in actiune
Ce frumoasa zi.....am chef de o plimbare...dar n-am timp.
Cafeluta e gata. Poftiti! ...azi servim Jacobs

Ce bine ca vine we.....am santier acasa ...se ofera careva la smotru????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Hi-hi-hi - tot n-atzi scapat de "canadience" :-) E (cel putzin) una (eu) mutata temporar mai aproape de voi... asa ca daca adevaratele canadience (indiferent daca scriu sau nu la Sezatoare :-)) fac nani-nani, eu baleez de zor I-net-ul... ca la noi ploua marunt-mocanesc... zici ca-i sf de sept nu inceput de august :-)
Eu - din fericire nu ma pot lauda ca varsta ma rugineste si ma face sa scartzi... prea tare... Anul acesta implinesc 39! Firele albe au napadit si ele (de cand a venit prunca pe lume :-)) si ridurile se aduna cu spor in jurul ochilor (cu toata crema cu ADN vegetal de la YR). Deci curand o sa trec la fetele care se oftica cat de greu este sa treaca de celebrul prag de 40 de ani!
BTW: pt flexibilitatea coloanei pe mine m-au ajutat enorm exercitziile usoare (pt omul de rand - incepator) de Yoga si Pilates.

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Mesdames, cu plecaciuni de dimineata (dupa-masa :), respectiv!)
Sa ma explic adicatelea: pe-aici, tot omul autentic de Quebec ii numeste pe ontarieni "tetes carees", recte capete patrate, nu stiu de ce, dar asa le zic, de cite ori simt nevoia sa-si afirme superioritatea francofona! (cam cum vine uitatura de sus intre olteni si ardeleni, sa zic io, unu'i mai superior ca celalalt, ca si ontarienii le zic cumva celor din Quebec, da' nu-mi aduc eu aminte cum!)
"Pis" este, o forma de quebec a lui "puis" care s-ar traduce la modul: "apai" (al doilea a e a ca-n matura). Si-atunci muschii mei de Quebec v-au zis cam asa: "Apai, voi, alea doua ontariene "capete patrate" , vi se trage din cit lucrati, baaa, ca nebunii, baaa, voi, acolo, ca noi ne distram aici-sha, da' ne distram!"
Asa ca, daca eram pe bune de Quebec era de rau, va insultam discret, adica, da' asa, cum pe mine m-a adus barza Sub Timpa, a fost banc.
Si-acum, la lucruri serioase:
Corina, I'm on my way... yes! Of course ca ieri dupa prinz n-am avut nimic de lucru si acum nu stiu cu ce sa incep, dar mesajul tot il scriu!
Arinna, dac'aveam nr. tau de tel. te sunam asera sa gasesc un suflet intelegator si simpatetic, ca mi-au adus aia fotoliul si, sa mor eu, avea aceasi culoare da' avea si-o crapatura in piele, undeva ascunsa, asa, cit sa bagi virful unghiei, care se cracaneaza cu timpul, stiu, ca am experientra canapelei :)).. l-am refuzat, acu' sa vedem cind vin cu altul! (M-am uitat la poze, e din cauza luminii :)))) ti se pare tie ca una-i mai inchisa, pune-i trei spoturi sa lumineze non stop si te-ai scos :)))
Gata, la munca, creierul meu e clar in vacanta, sa vedem daca-l conving sa colaboreze cu mine...
Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Arrina, draguta, m-am uitat si eu la poze... ai issue-uri scumpete. Da, e alta culoare canapeaua, dar parca si fotoliul e la fel, sooo e ok. E fain, nu le baga in seama, vezi de fanul din gradina :). Eu zic, ca-i usor, stau la rent, canapele cheap, si o dezordine.... din cauza cupilului of course. Oricum imi place casa ta... poate intr-o alta viata ne si vedem.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eeeeeeee.......iaca fusei si la docteur.....lombo-sciatica nush cum......adicatelea,cica tre sa mai astept fro doo saptamani sa-mi treaca,am la buline de inghitit cu pumnul (Neo...ala de care mi-ati zis voi deja il luam,dar sub alta denumire).....si daca merg la mare,sa fac bai de namol...bleachhhh......

Arinnel,io am zis de voi,nu ca sa plecati,ci ca ma simt io in minoritate si parca mi-e aiurea,cand voi vorbiti despre ale voastre acolo,sa mai viu si eu sa spui ceva.....intelegi bre? Nici vorba sa plecati undeva,ca io fara voi nu poci,asa ca nu interpreta aiurea,si tolerati-ma si pe mine cu romanismele mele printre ale voastre de canada.....
Cat despre cei care se simt lezati de ceea ce ati spus voi,eu ma intreb altceva: se trage cu ochiul aici? Nush cum mama naibii se face pe forumul asta,ca intr-o gasca unde scriu constant aceleasi persoane,la un moment dat apare cate cineva sa-ti tranteasca cate una asa,pleosc,dandu-ti impresia ca esti urmarit indeaproape.
Io n-am nimic impotriva,dar mai scrieti si de bine daca tot va place sobectu' si-l cititi,participati la el,decat sa sariti cu sabia scoasa.....
De aia m-am retras si de la un subiect unde scriam frecvent,la mamici singure si am preferat cu fetele de acolo,sa ne facem un grup privat in alta parte,unde sa ne putem spune tot ce ne trece prin cap si prin suflet,departe de interventii rautacioase.....

Arinnel,da,am ridicat un copilas,nush daca era chiar de anchilozat,dar probabel ca asa i se scula nervului meu sciatic.....adecaaaa......sa imi faca zile amare....

Corina,si eu dorm pe tare,si da,asa mi s-a recomandat.....deci e bine ce facusi matalutza....iti spui io,ca asa ai face si acu'......

Si eu ma gandesc ce-i cu Sivy,mi-e dor si de Olgutza,dar cu ea stiu ce este.....

Pup gasca de 35 mai mult sau mai putin......

P.S.....m-a intrebat medicul ce varsta am si m-am trezit ca nu mai stiu.....o fi grav? Dumnezeule!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput