35-NEGAM inceputul declinului (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Arinnel,nush ce este ala,n-am auzit de el.Am incercat cu ketonal injectabil,dar ma omoara si asa la stomac....

Simona,ce ziceai de concediu? Io abia ma mai tarasc la serviciu,cand ma gandesc ca sambata viitoare decolam spre mare.
Am vrut sa mergem afara din tara,dar nu cred ca mi-ar place mai mult decat pe litoralul romanesc,sunt o nostalgica de felul meu,vreau sa miroasa a marea mea,sa calc pe nisipul meu romanesc....
Am inchiriat o vila cu 5 camere si un ditai livingul,mergem mai multi,singuri in curte si in vila,e chiar pe malul lacului din Mamaia,o sa stam 12 zile.....nu cred ca o sa ma satur.....
Iaca poze cu vila,primele doua sunt facute anul trecut,in primavara,cand inca nu era gata:

http://good-times.webshots.com/album/560118658WdEZeM

Cum mama naibii sa mai mergi cu drag la job?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Brenda, de la ketonal si pe mine m-a durut stomacul dupan 2 injectii. Incearca sa te intere4sezi la dr de NeoEndusix. De la el n-am avut pb cu stomacul.

faina vila. concediu placut. poate ne vedem pe plaja

Mergi la inceput

Ai vreun gand?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna dimineata, mesdames!
Brenda, aici sint niste pastile pe care le cheama Robaxacet, prietenii mai care intepenesc brusc de spate pe alea le iau si pun gheatza pe spate acolo unde intepenesti (tratament la spital, adica, nu dupa ureche). Plus fizioterapie, dar la greu, si de doua ori pe saptamina.
Eu am scolioza (sau spondiloza?, nu stiu diferenta si saracu' osteopat imi spune mereu care e si eu uit de la o sedinta la alta!, cred ca e, totusi, a doua.) si, in genere, ma trezesc intepenita diminetile. Pe masura ce ma misc durerea se atenueaza si, de cind merg la osteopat si imi fac exercitiile, plus atirnatul ala de bara in parc de care vorbeam acum citeva zile, imi e mult mai bine, am zile intregi in care nu ma doare spatele! Ce mi se mai intimpla este ca mi se intrerupe miscarea, vreau sa zic ca ma aplec, de exemplu, si nu ma tine spatele, cad in bot daca n-am de ce sa ma sprijin.
Trebuie sa te deztepenesti de spate - incearca sa pui gheata, astia toti zic ca e un remedi bun - iti frigi concediul si e pacat, zau ca da, ca m-am uitat la poze si o sa va fie super bine in vila aia! Asa mi-ar place sa ajung la mare... la Marea Mea, nu aiurea, ca mama, draga de ea, face planuri despre cum vin eu la anul in Ro si mergem toti in concediu in Grecia iar eu, pe ascuns, imi rog prietenii sa ma intrebe si pe mine cind isi planifica vacantele la mare, la Marea Neagra, ca poate ajung si eu si refacem gasca... Super o sa fie la vila aia! O sa tin minte, sa stii, pentru cind vin in Ro... Tare mi-ar place sa ma urc in avion asa, hodoronc - tronc, si sa ma vad acasa...Ei, poftim ca m-a traznit nostalgia cu noaptea in cap!
Arinna, nu mai fa cumparaturi la Walmart. Punct. Eventual detergenti si aiureli de-astea, jucarii, dar nu chestii care vrei sa te tina mai mult de citeva zile... Mind you, desfacatorul de conserve si razatoarea tin, bine merci, de ani buni si le mai si spal in masina, ca asa m-am puturosit, ceva de nedescris!
Lemoni, pune ceva poze... sa ma inspir, sau hai sa ne mutam pe topicul canadez si zi-mi de magazine, ca eu imi pierd rabdarea asa de repede de si colegu' se enerveaza, daca trebuie sa intru in mai mult de trei magazine o las balta cu cumparatul...
Pusi acum, Brenda, ai grija cu spatele ala!
Simonna

Mergi la inceput

Daaaaaaaa........am mai citit eu si un articol despre cat de greu se vindeca tampenia asta si numai la operatie de hernie mi-e gandul....
De azi s-a raspnadit durerea pe tot mijlocul,acum nu mai pot sta nici in picioare,nici sa merg,nici culcat....nu mai pricep nimic.....

Cert e ca de duminica ma chinui asa si nimic.........

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Brendutzy, imi pare rau......eu sunt asa de trei ani,abia ma aplec,am toate articulatiile prinse dar e treaba veche.....lasa, plange-te ca face bine. Am incercat antiinflamatoare si nu le-am suportat, mi-au facut ff rau la intestine dar culmea eu ma impac bine cu ketonal- i-am cerut medicului de fam aici ...In septembrie am programare la reumatolog...De cat timp le ai, oricum nu te astepta sa cedeze foarte repede, o saptamana tot te tin...

Pai mai vorbim si noi despre Canada daca acolo ne traim "negarea "si voi lipsiti ...pana se trezeste lumea vorbim noica avem alte ore...

Simonn,pai asa si faceam,in general, da de unde sa stiu eu ca nu au nicio oala buna macar ? Asa luam si noi, detergent, apa plata si cafea-ca imi place mie una de la ei.Acum de unde sa iau WOK ? ca pe ala il ducem inapoi......Si fara stir fry nu pot.
(Si mobila am luat-o de la doua magazine diferite si tot e "ciobita")

Legat de topicu' canadez,as fi mers direct acolo dar am impresia ca vorbesc singura ca abia daca raspunde cate cineva intr-un tarziu care ma cunoaste din alta parte-sper ca nu supar pe nimeni-asa ca de-aia mai zic cate ceva aici......nu va fie cu suparare, daca n-ai copii esti cam invizibil pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Arrina, nu fi necajita cu subiectul canadian. Eu scriam acolo, am si copil, si tot invizibila sunt. Cred ca secreul e sa fii din Montreal.

Brenda, eu nu stiu cu durerile de spate, dar iti urez multa sanatate si vacanta placuta. Astept pozele!!!

Corina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cricor

Arrina, nu fi necajita cu subiectul canadian. Eu scriam acolo, am si copil, si tot invizibila sunt. Cred ca secreul e sa fii din Montreal.

Brenda, eu nu stiu cu durerile de spate, dar iti urez multa sanatate si vacanta placuta. Astept pozele!!!

Corina

...ai dreptate.Ar mai trebui facuta una mai generalizata.Parca as mai vorbi si eu despre Canada uneori( cu + sau - )si n-am unde -aici nu, acolo nu, ma mut pe forumurile de emigrare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Brenda, nu-s ce sa zic, decit ca sa te duci la dr... Nu stiu daca-i neaparat hernie de disc (da' nici nu ma pricep).
Pis, voi doua, les tetes carrées d'Ontario!, c'est parce'que vous travaillez comme des fous la-bas, tant que nous, a Montreal, on s'amuse, pis on s'amuse! :)) Si d'aia noi avem timp sa stam pe forume si voi nu, sic! :))))
Acu', pe bune, noi, aici, la Mtl, o avem pe Ira sa dezghete apele tot timpul, daca era Ira in Toronto ati fi scris voi, sint sigura! In plus, noi ne-am vazut de citeva ori, eu am fost la 3 intilniri, si cu garda veche si cu cea noua, am lipsit de la alte citeva, e altfel cind vorbesti cu o persoana careia ii poti lipi un nume! Eu cunosc fo 10 din gagicile care scriu acolo, astept intilnirea de la Kingston, la jumatea drumului, sa vad si gagicile din Toronto :), da' n-o propun eu, ca daca fix nu pot sa merg si ma fac de kko?
Arinna, aici sint mai multe magazine de oale, e unu' de-i zice Ares, are toate oalele din lume, crez ca si Canadian Tire are...adica are sigur ca am eu un teflon care rezista (ca mi-am luat si eu de la Zellers un set si l-am pus direct si global la poubelle dupa ce-am facut clatite cu gust de oala!
Gata si cu lunch-ul, pe miine, si la propriu si la figurat :)
Simonna

Mergi la inceput

Simonn, am inteles mai mult de-o gramada din ce-ai scris in francezalas ca nu-i problema, ziceam ca fapt divers ca nu avem unde sa ne dam si noi cu presupusu' despre Canada in gen si nu in special.Sa deschidem alt sub nu cred ca merge ca ni l-ar inchide moderatorii si ma apuca nervu'.(Pb nu e ca se vb strict la "obect" , ca asta se mai poate schimba,da' nu prea ti se raspunde cand incerci sa intrebi ceva-mai citesc si eu cateodata,sa vaz care-i viatza in Mont, am fost si eu acum doi ani acolo in vizita m-am vazut cu o DC ista dragutza tare-Kim)
Da, la C Tire ma gandeam si eu...Grea problema cu teflonul..
Hai ca acum am vazut treba cu Zellers eu am luat niste bocanci de acolo si s-au taiat in 8 plimbari pe zapada mai la nord.De acu le iau de la reduceri macar stiu ca merita defectul (glumesc)
Ares? Suna bine a tablarie da' n-am auzit,m-oi uita pe net dupa el.

Brenda, oare ai ridicat ceva greu ?

Eu nu inteleg chestia asat cu negarea de la 35 dar la 40 da sa tot negi.La 35 eram copil mic toti imi dadeau 28 maxim.Atunci e femeia "femeie".

Mergi la inceput