Bucurii de sept - oct 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
MamiLili spune:
V-a topit canicula...doar o pagina de ieri pana azi!!!!
Lilina, ti-am admirat familia in poze. Mi se pare ca semeni putin cu tipa aia de la Antena 1, Cristina Cioran.
Floricel, odihneste-te mama o zi-doua, lasa totul balta, fa-ti o placere si comanda-ti intr-o zi de mancare acasa si uite asa-ti reincarci bateriile.
Eu ii astept pe husband + ai mei, vin de la aeroport. Mi-e asa de dor de ei!!!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
CristinaGoji, am pus cateva pachete de cafea langa cafetiera, sa ai materie prima pentru dimineata.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!!!
La multe lunite Alexandru Andrei, David Stefan, Matteo, Robert Alexandru, Thomas, Carina Elisa si, desigur, Narcisuca!!
Sephora, Mirabelac
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Lilina, v-am admirat fotografiile, inca o data va urez toate cele bune! Are Lili dreptate, semeni putin cu Cristina Cioran...
Floricel, e tare frumusica Roxi, tu la fel! Imi place cum ii sta cu ochelarii de soare!
MamiLili, am folosit eu cafeaua lasata de tine...
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Uitasem: Cristina, bine ca te-ai hotarat sa pleci la ai tai, sper sa va simtiti bine si sa te odihnesti cat incape!
poze cu noi
GETY spune:
Buna dimineata! si de la noi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
mexxa spune:
buna dimineata
Fetele am venit de dimineata cu o intrebare...unde ati gasit salteluta pt patut din asta tarc...dar sa fie dimnesiuni corecte...ca eu nu am gasit nicaieri...ori e cu 10 cm mai mare ori mai mica:((
Mie mi-a facut cineva la patut curele ajustabile...dar Sebi prindea frica de mers ca se legana si cadea...asa ca am fost nevoita sa il pun jos ..si e jooosss.Noaptea cand ii dau mancare parca intru cu totul in patutul lui
Va pup si o zi buna!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
Am revenit si eu de pe meleaguri indepartate. N-am apucat sa citesc nimic din urma, sunt super obosita, Maria ne-a dat trezirea la 6.30... Urez la multi ani tuturor Bucuriilor sarbatorite in ultimele 6 zile si multumim si noi celor care au felicitat-o pe Maria. tot de ieri avem si al treilea dintisor, cel central de sus, stanga. Si jos tot in stanga i-a iesit primul. Cred ca in curand urmeaza si al 4-lea dintisor, pentru ca tot tine manutele in gurita intr-una.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
pufymic spune:
Lexi bine ai revenit si felicitari pentru dintzuci!!!!!!!!
Noi suntem ok, acum isi face somnul de infrumusetare asta micu.........asa ca ma duc la treburi...
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
lilina spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
[limegreen][font=Arial][b]
Lilina, ti-am admirat familia in poze. Mi se pare ca semeni putin cu tipa aia de la Antena 1, Cristina Cioran.
da, putin
mi s-a mai spus
cand eram bruneta mi se spunea FRECVENT ...Morticia
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"