Bucurii de sept - oct 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
lilina spune:
poze de ieri
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
lilina spune:
Monique, cine canta ieri la concertul ala de la Titan ?
JUCATI TRIBURILE
roxanae spune:
Xandrutza .
Marina-am citit articolul, am admirat si poza- foarte reusita.
Lilina am vizionat pozele- sunteti o familie foarte frumoasa,iar Vlad mi se pare ca seamana leit cu mami.
Cristina drum bun si sa va intoarceti cu bine.
floricel79 spune:
Fetelor, eu nu stiu cum va descurcati voi singure cu un copil!!!!!!!!!!!!! CE sa mai zic de doi copii... ca imi cam piere cheful de al doilea.
Nu stiu, poate imi scapa mie ceva sau poate sunt intr-o pasa mai proasta (ce dureaza de cateva zile bune) dar eu nu mai pot fizic, nu mai am timp sa fac tot ce trebuie facut: mancare pt noi, pt ea, curatenie, spalat, calcat, ca sa nu mai pun la socoteala ca face caca de 3-4 ori pe zi si daca nu apuca olita trebuie sa-i fac dus ca am o obsesie sa nu fie murdara de cand cu infectia asta urinara (si si inainte) , lupta-te cu ea si da-i siropul, scoate-i mucii, culc-o, etc etc si nu mai am timp s-o scot afara, ceea ce e foarte important ca e cam salbaticuta si ii-e frica daca striga alti copii si plange. ce sa mai zi...sotul meu isi ia concediu de saptamana viitoare si mergem undeva, nu stiu inca unde, sper sa-mi mai revin ca nu am fost asa de nervoasa nici macar in perioada cu "depresia" postnatala - care nu stiu daca a existat, la mine - si nu stiu cum sa ma mai organizez. De fapt asta as vrea de la voi, sa-mi ziceti voi cum va organizati toate treburile si cum apucati sa le facetiu pe toate: copil fericit, sot fericit si mamica fericita si multumita ca le-a pus pe toate la rand!!!
Acuma sta in patut si urla dupa mine! Plec.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
GETY spune:
Floricel, nu disperaaaa, e o faza trecatoare la tine, sunt sigura.
Toate fericite si multumite si implinite, toate odata, cam greu.
Noi ne facem trezirea in jur de 7, face caca la olitza, dar eu o sterg cu servetele umede, nu o spal, poate aici fac economie de timp, apoi plecam ori la plimbare simpla, ori+cumparaturi. Treaba asta o oboseste si adoarme in carutz. Ajung acasa o culc. Cand se trezeste masa de fructe + lapte, pus in premergator sau in patutz. Daca am de gatit, ori sta in patutz ori in premergator cu mine in bucatarie. Papa legume pe la 15-16. Mai face un nani, ca acum, vine tati, stam de vorba toti 3 si pe la 19 iesim afara, toti 3 sau numai noi 2.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
lilina spune:
Floricel, si eu sunt in aceeasi situatie
am zile in care nu apuc sa scot copilul afara pt.ca nu am timp, dar parca nici in casa nu reusesc sa termint toata treaba
e ca un cerc vicios care-mi manaca tineretile
mai ales acum, de cand am venit din concediu am tot spalat la rufe si acum trebuie sa le si calc...mi-e o sila....am program artistic in fiecare zi...de cateva ori pe zi...si pe caldurile astea...e o placere sa calci
iote, ca mi se pune si mie pata uneori, si le las pe toate vraiste si ies afara...ca doar nu o fi sfarsitul lumi
acum, relax baby (vorba unui amic) ....pune copilul pe primul plan (nici nu ma indoiesc ca e altfel, doar vreau sa intaresc zicala) si ia-o incetisor
JUCATI TRIBURILE
pufymic spune:
Floricel !Lasa mey ca nu toata lumea e asa roz cum o vezi tu.....sunt convinsa ca la fiecare dintre noi a venit un moment din asta casnd parca nu mai terminam cu toate treburile....si eu am tyrecut prin asta, numai ca mi-a trecut repede!Ce am facut?Cand am simtit ca nu mai pot le-am lasat pe toate vraiste si am stat!Pur si simplu am stat!A doua zi am tot eu am fost cea care a facut tot ce trebuia facut, dar macar cu o zi inainte am luat pauza de care aveam nevoie....poate si tu ai nevoie de o pauza.... si sa-ti treaca repede!
Marina articolas zici?Na imi iau si eu revista ca de mult n-am mai luat-o!
Lilina ma duc acum sa studiez pozele voastre!
Cristina drum bun sa aveti si sa va odihniti la bunici!
Noapte somnoroasa!!!!!!!!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
floricel79 spune:
Merci fetelor, Lilina , Gety si Pufymic, intre timp m-am mai calmat si mi-am schimbat strategia, in sensul ca acum gatesc pt maine pt noi (fac varza cu costita afumata) si o sa incerc sa mai fac si seara dupa ce se culca ea din treburi.
Problema mea cu ea e si ca e foarte miscareata, nu sta o clipa in loc nici sa o imbrac, nici sa adoarma, se zbenguie intr-una de parca are baterii. Pai pana nu i-am cumparat chilotei in loc de scutece, numai eu stiu cat ma chinuiam sa-i pun un scutec clasic (tot Libero foloseam si inainte ca mi se pare mai potrivit pt bebe mai grasuti decat Pampers).
Ce sa zic, cred ca astea sunt zvacniri ale perioadei asteia de acomodare cu viata de mamica si cu tot ce presupune ea... si sacrificii dar si impliniri; dupa ce-mi vine s-o mananc uneori ca ma chinui 10 minute s-o imbrac, imi trage un zambet de ma topesc toata, dar stiti si voi cum e probabil asa ca nu mai zic nimic decat noapte buna. Ma duc sa pun si varza la foc ca e fiarta carnea.
bye bye
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
lilina spune:
Floricel, am vazut-o pe frumoasa de Roxi !!!!
si am sesizat ca e nascuta in aceeasi zi cu Vladone al meu
JUCATI TRIBURILE