Planeta noastra: MA DOARE SUFLETUL CUMPLIT !!
Raspunsuri - Pagina 4
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
arleena spune:
pe zi ce trece sunt tot mai marcata de schimbarile planetei, zilnic auzi la tv despre asta, dar parca nu se face nimic. eu inafara de selectia gunoiului(ca nu am unde sa arunc separat restuerile) am incercat sa fac multe sa nu mai daunez planetei(becuri economice, am pus o gramada de pomi fructiferi si ornamentali, merg pe jos sau cand e nevoie cu troleul,nu iau pungi de plastic la cumparaturi decat rar, folosesc apa mai cu cap, etc -e tarziu si nu-mi mai vin in minte)
chiar azi in parc i-am spus unei doamne in varsta "nu va suparati, am observat ca ati aruncat mucul de tigara pe jos, stiti, sunt destule, si cosul de gunoi e la 2 m" bai, a inceput hoasca batrana(scuzati expresia dar sunt revoltata)sa ma ia pe mine la 11m ca sunt nesimtita, si necivilizata, ca ce-i fac eu critica, ca e plin pe jos de mucuri.....mi s-a ridicat tensiunea de imi venea sa o pocnesc cum sustinea ea, ca nu scrie niciunde ca nu e voie sa fumeze, ca gunoierii nu-si fac treaba, ca de ce nu se pun scrumiere, etc...n-am avut cu cine discuta, ca ea sustinea ca eu sunt aia necivilizata
.....de cand il am pe alex nu am nici o jena sa spun celor care vad ca arunca aiurea deseuri, vreau sa mai aiba planeta asta fiul meu.
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
avem de ales sa fie www.youtube.com/watch?v=gbSEyo9pnlA" target="_blank">ASAsau www.youtube.com/watch?v=SFN4iXLC490&mode=related&search=" target="_blank">ASA
...acum depinde numai de noi ce vom alege...mai jos puteti urmari alte 3 mini documentare
http://www.youtube.com/watch?v=WbXFhU1rE38&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=G6wb9r568o8
http://www.youtube.com/watch?v=1jSEnpB26c4
...aceste imagini,spun cit o mie de cuvinte...si inca ceva...acest subiect ar trebui tinut in top la subiecte fierbinti...daca nu vom face cu totii ceva,nu vom mai putea niciodata discuta despre copii!!!
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*![](rugaciune.gif)
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii![](icon_smile_approve.gif)
buggy spune:
Buna,La subforumul "Casa noastra" am deschis un subiect in scop informativ se numeste " Cum si unde trimitem gunoiul selectat". Va rog, daca va preocupa, daca aveti informatii si idei sau daca pur si simplu vreti sa ne sfatuim va astept si acolo. Haideti sa ne straduim un pic mai mult si organizat sa incercam sa punem o caramida care sa conteze. Haideti sa incepem de azi sa selectam gunoiul si sa ne interesam impreuna ce putem face cu el asa selectat. Eu cred ca e important.Poate ca vom atrage atentia si chiar vom contribui la o schimbare in bine. Va astept cu interes si-acolo...
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by zouzounaki
avem de ales sa fie www.youtube.com/watch?v=SFN4iXLC490&mode=related&search=" target="_blank">ASA
...acum depinde numai de noi ce vom alege.
Iar tāmpenii??
Incredibil cum dintre mii de avertismente reale reusim sa iesim cu cele mai ridicole facaturi tabloide!
Se numeste ciclu Solar tocmai pentru ca se repeta. Si nu la milioane de ani ci la doar 11. Am vazut asta si inainte, nu vor fi cutremure nici inundatii nici eruptii vulcanice ci doar aurore polare splendide. Poate doar centralele electrice din preajma cercului polar se vor supraincarca dar avem sateliti in orbita ce ne pot avertiza cu cateva zeci de ore inainte de asta.
Atentie ziua are 16 ore in loc de 24 ca pe vremea bunicilor, cuptoarele cu microunde vor prelua controlul planetei, Pamantul nu se mai roteste, chemtrails in Quebec, prima crema de zi pe baza de iaurt...
Io cred ca pericolul de a muri de prosti e cel mai grav si imediat dintre toate!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Originally posted by zouzounaki
avem de ales sa fie www.youtube.com/watch?v=SFN4iXLC490&mode=related&search=" target="_blank">ASA
...acum depinde numai de noi ce vom alege.
Iar tāmpenii??
Incredibil cum dintre mii de avertismente reale reusim sa iesim cu cele mai ridicole facaturi tabloide!
Se numeste ciclu Solar tocmai pentru ca se repeta. Si nu la milioane de ani ci la doar 11. Am vazut asta si inainte, nu vor fi cutremure nici inundatii nici eruptii vulcanice ci doar aurore polare splendide. Poate doar centralele electrice din preajma cercului polar se vor supraincarca dar avem sateliti in orbita ce ne pot avertiza cu cateva zeci de ore inainte de asta.
Atentie ziua are 16 ore in loc de 24 ca pe vremea bunicilor, cuptoarele cu microunde vor prelua controlul planetei, Pamantul nu se mai roteste, chemtrails in Quebec, prima crema de zi pe baza de iaurt...
Io cred ca pericolul de a muri de prosti e cel mai grav si imediat dintre toate!!!
Invata sa respecti parerile altora,chiar daca nu esti de acord cu ele...si poate deschizi si alte carti ca sa te documentezi despre "ce si cum"...si inca ceva...ca moderator aici,ar trebui sa te controlezi cum vorbesti,si sa inveti sa nu pui etichete!!!
![](icon_smile_8ball.gif)
...unul din pasii pentru... a salva planeta
![](floare.gif)
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*![](rugaciune.gif)
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii![](icon_smile_approve.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by zouzounakiquote:
Originally posted by xenocid
Invata sa respecti parerile altora,chiar daca nu esti de acord cu ele...si poate deschizi si alte carti ca sa te documentezi despre "ce si cum"...
Bibliografie recomandata?
Llaura spune:
quote:
Originally posted by capcaunul
Bibliografie recomandata?
Prietenul vostru Al Gore , cel mai tare din parcare pe tema asta, citit cu juma de ochi inchis, suficient sa te prepare pt viata pe tema global warming
![](alcool.gif)
Nu stiu ce sariti asa, e f bine ca lumea e preocupata si face economie la apa si la detergent, daca stam in canapea si ne vaitam, dar visam (sau conducem) o masina de 5.0 litri, cum sa scapam de global warming ?!
Bic spune:
Simina, am citit comentariile tale si as vrea sa fac si eu un mic comentariu.
E adevarat ca e bine sa iei decizii pe baza documentarii intr-un anumit domeniu. Dar in ceea ce priveste protejarea mediului, desi nu pot sa-ti dau argumente specifice, cu date, despre cum este afectat pamntul de industralizare, stiu insa in sinea mea ca daca reciclez, daca folosesc mai putin masina, daca nu folosesc pungi de plastic pentru orice cumparatura si daca iau o groaza de alte masuri expuse aici pe forum, ajut intr-o oarecare masura la mentinerea unui mediu inconjurator sanatos.
Daca ceea ce se intimpla in ziua de azi face parte doar dintr-un ciclu normal sau e intr-adevar o extrema, cred ca nu putem inca sti. Exista pareri bine documentate si d o parte si de alta. Dar cu siguranta mici actiuni de protejarea a mediului, mai ales concertate, nu pot deci sa ajute chiar si un mediu inconjurator in stare de functionare perfecta. Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by arleena
chiar azi in parc i-am spus unei doamne in varsta "nu va suparati, am observat ca ati aruncat mucul de tigara pe jos, stiti, sunt destule, si cosul de gunoi e la 2 m" bai, a inceput hoasca batrana(scuzati expresia dar sunt revoltata)sa ma ia pe mine la 11m ca sunt nesimtita, si necivilizata, ca ce-i fac eu critica, ca e plin pe jos de mucuri.....mi s-a ridicat tensiunea de imi venea sa o pocnesc cum sustinea ea, ca nu scrie niciunde ca nu e voie sa fumeze, ca gunoierii nu-si fac treaba, ca de ce nu se pun scrumiere, etc...n-am avut cu cine discuta, ca ea sustinea ca eu sunt aia necivilizata
.....
pai daca arunca mucul de tigara in cosul de gunoi (ca nu erau scrumiere) poa' sa dea foc la juma de oras. iti dai seama cu cite grade va creste temperatura globului, si totul de la un mic muc de tigara aruncat in cosul de gunoi.