Alaptatul-Help Line- (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by eunice78

Am si eu o problema legata de alaptat, s-ar putea sa se fi discutat despre asta dar nu am timp sa caut.
BB al meu are 9 luni jumate, inca suge la greu, ii dau si in timpul zilei completare dupa fiecare masa desi mananca ff bine, pana nu trage un pic si din san parca nu e bine, dar va trebui sa renuntam la asta pt ca eu ma intorc la serviciu in septembrie. Problema este ca are 4 dinti si a inceput sa ma muste. Azi m-a muscat de 2 ori de mi-au dat lacrimile. Biberon nu a avut niciodata si nici nu imi surade ideea sa ii adu, eventual sa ma mulg si sa ii dau cu cana dar, din punctul meu de vedere, este si obositor si duce si la intarcare rapida. Suzeta nu o vrea si nici nu insist. Mai nou suge noaptea de 2 3 ori. Nu cred ca ii este foame pur si simplu cred ca il linistete sau ii este dor de mine noaptea.
Eh, daca de rezistat mai rezist eu cumva noaptea, cu muscaturile...nu cred ca le pot suporta. Mai ales ca are niste dinti...ca niste cutitase. Dar nici nu as vrea sa il intarc. Ce sa fac?

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Eunice, da-i de inteles ca te doare cand te musca. Zi "au ma doare" arata-te suparata, scoate-i sanul din gura sa simta ca ceva nu-i in regula. Dupa cateva muscaturi va face legatura intre muscat si ceva sentiment neplacut.
Cat despre servici, nu trebuie intarcat copilul pentru atat. Gandeste-te ce nasol va fi pentru el, pierde si mama si sanul...
Alapteaza in continuare la cerere, chiar si cand incepi serviciul. El se va obisnui ca in timpul zilei nu are tzitzi la discretie, doar dupa masa, noaptea si in weekend. La inceput te va sufoca cu cerintele lui, sa vezi ce bine e, ajungi acasa si piticul iti sare direct la tzitza
Eu asa am alaptat-o pe asta mica inca 1 an si 9 luni dupa reinceperea serviciului. In primele weekenduri nici nu ma puteam ridica din fotoliu toata ziua

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Eni, vad ca ti s-a raspuns. reiau si eu, nu renunta la alaptat si fii ferma cu bb: poate sa pape si fara sa muste.
Andicu, am vazut si pe aureola chestie din aia. insa daca tot o ai deja sunt cateva zile bune, fugi la dr cum a zis si Conchita.
Conchita, stiu cum e. odihneste-te cand ai timp.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Ema, multumesc, asa ar trebui, dar se trezeste, mai nou, la fiecare 1 1/2- 2, nici nu imi vine sa ma mai culc in conditiile astea. :-) noi lunea viitoare incepem diversificarea, ne vedem si la topicul respectiv, ca tare am nevoie si de sfaturi, si de suport.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Nici nu intentionam sa renunt la alaptat din cauza serviciului, am zis doar ca renuntzam la completarile din timpul zilei, cand sunt la lucru...in rest, bineinteles ca ii dau.. Numai sa nu ma mai muste, ca ma termina. Zici ca are cutitase in gura.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

elyanne, eu am muls mereu pana la ultimul strop. uneori ma gandesc ca nici sa trag in asa hal nu e bine... in fine... a, tu cat scoti pe zi? la mine a scazut la vreo 250 ml. ma mulg de 4 ori pe zi. si de cand iei nutrinatal? eu iau de vreo 3 zile. si mai am o intrebare folosesti vreo pompa?

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

conchita exista un topic pt diversificare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna fetele. Imi cer scuze ca navalesc asa. Va tot citesc de ceva vreme, si cred ca voi ati fi cel mai in masura sa ma ajutati cu un sfat. Ma pregatesc si eu ptr venirea pe lume a puiului, si sunt la capitolul cumparaturi . Nu stiu ce sa fac cu pompa de muls. Am nevoie de pompa de muls ? Trebuie sa o am din primele zile, sau o pot cumpara pe parcurs ? Ce pompa sa cumpar, manuala sau electrica ? Va rog din suflet sa imi dati cateva sfaturi. Multumesc.

36+

Christian

Mergi la inceput

Ashera eu zic sa stai cuminte cu pompa de muls. nastere usoara si bafta la un alaptat indelungat!
in mod normal nu e nevoie sa mulgi. eu ma mulg pt ca am avut probleme cu sanii, nu am avut deloc sfarcuri. dar crede-ma, nu e deloooc, deloooc ceva placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Helenuta, da, exista un subiect cu diversificarea la Parintii intreaba:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65268&whichpage=1&SearchTerms=diversificare

Ashera, si eu tot ca Helenuta cred, ca e o investitie inutila deocamdata. costa mult si mai bine astepti sa vezi daca ai nevoie de pompa dupa ce vine bebe. lucrezi? ca majoritar in cazurile astea ai nevoie de pompa.

altfel, bebe iti va regla prin supt productia de lapte, iar daca ti se va intampla vreodata sa ti se blocheze un canal de lapte, poti mulge sanul si manual. dar blocajele astea is asa de rare, ca nu se merita investitia cu pompa. eu lucrez, am si pompa electrica, si manuala, dar zac amandoua in dulap de vreo doua luni, nefolosite.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu am avut nevoie de pompa.Nu mi-o procurasem inainte sa nasc dar dupa aceea am avut nevoie de ea.Cantitatea de lapte era prea mare si daca nu ma mulgeam ma dureau enorm de tare.Fetita mea nu facea fata pt ca era prea mica si nu am avut ce face.Cand ma mulgeam ma durea ingrozitor dar nu aveam ce sa fac.
Nu are rost sa o iei de acum, e mai bine sa vezi daca ai nevoie de ea.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput