Copilul cu ochi de musca........

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

sunt persoane care merg pana in panzele albe ca sa elucideze enigme dar sunt si opusul, care se denumesc sceptici si care criticand vor sa demonstreze ca sunt posesorii adevarului absolut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by capcaunul
In concluzie, exista chestiuni asupra carora nu putem sa cadem de acord niciodata pentru ca nimeni nu va putea demonstra vreodata cine are dreptate.

I'm with capcaunul on this one.
pesemne pt ca aerul conditionat e dat incet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

nu va luptati cu mesagerul;concentrati-va asupra mesajului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Dumnezeu doar...

Sa inteleg de aici ca tu crezi ca exista Dumnezeu.
Ce crezi? Isus a existat cu adevarat sau sunt doar legende?

Un tip genial a demonstrat logic in '30 ca se pot enunta propozitii a caror valoare de adevar nu poate fi niciodata demonstrata.
Un alt tip genial a gasit o asemenea propozitie prin '70. Cam criptica (ecuatii diofantiene, numere prime, chestii trestii), cam lunga (vreo suta de pagini), dar le-a inchis gura celor care tot sperau dupa anii '30 ca o asemenea ciudatenie nu va fi niciodata gasita desi teoretic era prezisa.
In concluzie, exista chestiuni asupra carora nu putem sa cadem de acord niciodata pentru ca nimeni nu va putea demonstra vreodata cine are dreptate.
Ce ti-e si cu logica asta!

C, ca am sau nu in fatza o biblioteca nu are nimic de-a face cu anumite particularitati de gandire.
Situatia pare sa ramana tot atat de obiectiva, indiferent de ceea ce gandeste unul sau altul, iar biblioteca se pastreaza sau nu, fie ca ne vine sa crdem, fie ca nu.
Intr-adevar, adevarul convingerii mele este determinat de existenta propriu-zisa a bibliotecii. Adevarul unor asemenea convingeri de ordin observational depinde de realitatea exterioara, al carei statut insa, nu este nicidecum dependent de convingerile pe care le nutrim noi insine :-).

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Omul de tip nou -musca- in numai sapte pasi:)
...si e destul de veche stirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Se vede clar ca e o montatura, e facut pe calc.Uitati-va bine la conturul ochilor.

POZELE MELE

Mergi la inceput