Copilul cu ochi de musca........
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
quote:
Originally posted by capcaunul
Dumnezeu doar...
Sa inteleg de aici ca tu crezi ca exista Dumnezeu.
Ce crezi? Isus a existat cu adevarat sau sunt doar legende?
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
b.nica spune:
ce-ati zice daca v-ati muta cu polemica voastra la Sufletul credintei?sau mai bine am adauga un nou topic:evolutionism vs.creationism;eu mai vin cu o idee,hai sa lasam copilu'sa creasca cat sa-l intrebam daca vede ca musca.
denizel spune:
quote:
Originally posted by b.nica
ce-ati zice daca v-ati muta cu polemica voastra la Sufletul credintei?sau mai bine am adauga un nou topic:evolutionism vs.creationism;
Ma intreb...cu ce oare te deranjam?!?!
A, am uitat! Esti nervoasa
![](bandit.gif)
Daca ai fi citit postarea initiala, ti-ai fi dat seama ca nu suntem chiar off topic.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
eu mai vin cu o idee,hai sa lasam copilu'sa creasca cat sa-l intrebam daca vede ca musca.
Sa vedem pe unde o sa scoatem camasa cand vor apare mustele care vad ca oamenii si care ne vor lua la intrebari pentru ca le-am lasat o planeta sleita de resurse, incinsa bine si cu ozonul la index.
Ma intreb, in Biblia lor ne vom gasi un loc printre celelalte fapturi nezumzaitoare?
![](icon_smile_wink.gif)
b.nica spune:
nu ma deranjati, dar unde este predicatul?poate aveti dreptate si eu sunt depasita de nivelul discutiilor voastre, dar, nu credeti ca dati prea multa importanta unui subiect gen "gaina care naste pui vii"?sau scoateti la iveala dubii ascunse pe care le diluati in discutii cetoase?
capcaunul spune:
quote:
nu ma deranjati, dar unde este predicatul?
Unde nu este predica nu este nici predicat ...
quote:
poate aveti dreptate si eu sunt depasita de nivelul discutiilor voastre, dar, nu credeti ca dati prea multa importanta unui subiect gen "gaina care naste pui vii"?sau scoateti la iveala dubii ascunse pe care le diluati in discutii cetoase?
Discutiile cetoase au si ele farmecul lor. Daca n-ar fi galerie la peluza ce farmec ar mai avea meciul din teren?
![](icon_smile_wink.gif)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Originally posted by capcaunul
Dumnezeu doar...
Sa inteleg de aici ca tu crezi ca exista Dumnezeu.
Ce crezi? Isus a existat cu adevarat sau sunt doar legende?
Un tip genial a demonstrat logic in '30 ca se pot enunta propozitii a caror valoare de adevar nu poate fi niciodata demonstrata.
Un alt tip genial a gasit o asemenea propozitie prin '70. Cam criptica (ecuatii diofantiene, numere prime, chestii trestii), cam lunga (vreo suta de pagini), dar le-a inchis gura celor care tot sperau dupa anii '30 ca o asemenea ciudatenie nu va fi niciodata gasita desi teoretic era prezisa.
In concluzie, exista chestiuni asupra carora nu putem sa cadem de acord niciodata pentru ca nimeni nu va putea demonstra vreodata cine are dreptate.
Ce ti-e si cu logica asta!
![](icon_smile.gif)