Cel mai lenes dintre soti!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by Podeanu

din cind in cind(acum mai rar) cind spal alea colorate ii mai amestec culorile la tricouri.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Si eu la fel!
E singurul fel in care ma mai razbun..!Sigur ca-mi pare rau cand se intampla,dar daca era tricoul lui preferat...parca-mi pare bine..

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Mai fetelor suntetzi de coma
Podeanu si adi69 m-ati facut sa rad ,taree suntezi dulci.M-ai asteptam.
Va pupikde multe ori.
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:

Si eu la fel!
E singurul fel in care ma mai razbun..!Sigur ca-mi pare rau cand se intampla,dar daca era tricoul lui preferat...parca-mi pare bine..

Dia si bebe Rucsi

hihi... Dia, da-i frumos??? sa te bucuri tu de necazul lui??...
Multumesc Cristina (alias palmyrah2002 ) pentru floricele ...pupici ... il iubesc mult pe LENES, de aia ii merge lui bine...dar ma bate gandul sa fac greva si sa "pun 38-ul in prag" (dupa cum se exprima cineva pe aici)...cum sunt la inceputul casatoriei, cred ca as face bine s-o ascult pe Margot si sa

Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelutica spune:

----------------------------------------------
Buna fetelor,
m-am distrat copios la subiectul asta.
m-ati nimerit si pe mine la fix.
Eu sunt maritata de un an, si incerc sa-mi educ sotul, ca asa cum il educi il ai...
Noi am facut o conventie...el trebuie sa aduca cu 100 euro in plus fata de mine in casa
( si asa e o suma simbolica) pentru ca eu fac toate cele ce tin de menaj, gatesc...
dar cum luna asta el a adus doar 30 euro( e august si aici multi nu lucreaza) si eu
lucrez si am adus 920 euro, am adaptat regula la situatia de moment si toate treburile
gospodaresti le facem juma-juma,2 saptamani eu -doua el, si mi se pare normal pentru
ca eu stau la munca 8 ore in picioare si apoi sa fac si toate in casa ma epuizez,si el sta acasa in fata
calculatorului, cica lucreaza,dar bani...nimic.
Asa ca de vre-o 4 zile e randul sotului...De 3 zile mancam la pranz numai pasta cu fasole,
mie nu-mi place, lui da!!( cred ca a ramas in panade idei)
A maturat si spalat toata casa pe jos (240 m)+ 3 balcoane (3x 10m) imi era rusine ca mi-l vad vecinii (dar daca m-a suparat
spunandu-mi ca nu fac nimic, de fapt vroia sa spuna alceva
dar i-a luat-o gura pe dinainte), a spalat rufe ( a pus la inmuiat 2 zile 3 chiloti de-ai lui
+ 3 de-ai mei + 3 maieuri de-ale lui, apoi le-a spalat cu masina de spalat, care are o
capacitate de 6 kg. cand toate alea cantareau 480g !!!,el zice ca a folosit masina de spalat
doar sa le limpezeasca ca nu era nevoie sa fie spalate ca s-au spalat singure(zice el!),
cred ca a pus jumatate de kg. de detersiv!! -ca au venit bine!
Vasele le spala de la o zi la alta si bucataria e intr-o dezordine totala, dar nu ma pot
"baga " pentru ca e turul lui!!! ( sa nu se inteleaga ca nu ma lasa el!!).
Mi-e frica sa nu-mi faca vreo vizita soacra...sta la parter, ar putea sa ma arda si el
invitand-o pe la noi.( daca mi-l vedea cand a spalat pe jos facea criza -crizelor, nu suporta sa vada ca pune mana pe matura, sunt treburi de femeie!)
Dar nu-i scapa niciodata vre-o ocazie de a face (ziua mea, ziua lui,ziua soacrei...),
si cum maine implinim 1 an de casatorie si "colac peste pupaza" e si ziua de nastere a
soacrei el zicea de tort si azi, dar eu m-am facut suparata pe el si am zis ca nu vreau sa
sarbatoresc...dar e posibil ca maine il face si singur...ca nu prea cred ca rateaza ocazia.
Am noroc ca am un sot destul de maleabil si-apoi nici nu mi se pare ca exagerez!
Asta e povestea mea...
Stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Stelluta draga,

Uite un raspuns de la o femeie lenesa, dupa standardele soacrei tale... adica sotul meu face o gramada de treburi "femeiesti", si aduce si mai multi bani in casa...si mama lui stie ca e asa si nu comenteaza, dimpotriva, imi plinge mie de mila ca tot la invatat sunt dupa job...
Asa ca ma intreb...ce e in neregula cu soacra ta? Cum adica ar deranja-o pe ea ca fiul ei sa lucreze si el in casa?
Soacra ta e romanca sau italianca?
Uite mama mea, romanca, il cearta pe fratele meu daca nu isi ajuta sotia suficient, chit ca el aduce mai multi bani in casa, si are si zile mai lungi...

Nu inteleg de ce multe mame de baieti romance raman cramponate in ideile de acum zeci de ani: femeia sa se ocupe de treburile casei.... acum femeile lucreaza, au o cariera, si chiar daca de multe ori cistiga mai putin (chestie de noroc, studii, experienta, si discrimare...) asta nu inseamna ca nu muncesc la fel de serios.

Parerea mea: cit timp amindoi aducem un salar, muncim amindoi in casa.... daca unul are si cursuri pe linga job, celalalt se ocupa mai mult de casa....

Acum nu zic sa faceti toate ca mine, cind gatesc eu e sarbatoare, sotul meu nu isi mai revine doua saptamini...(dar el gateste asa de bine, asa ca...)Dar e normal ca munca sa fie impartita, nu ca noi sa fim fericite daca ei "ne ajuta" in casa.... cum adica ajuta, e casa noastra si ei doar ajuta?
In Olanda raman multe mame acasa cu copiii pina ei implinesc 4 ani (nu concediu platit, e alegerea lor) si uneori chiar si mult mai mult, pina cind copiii sunt mari. Alteori mamele lucreaza parttime...(deseori si tatii)... ei bine, in niciuna din familiile pe care le cunosc si in care mamele stau acasa, sotul nu e genul care sa vina de la servici si sa se aseze la computer... dupa servici fac si ei mincare, au grija de copilasi, calca, fac cumparaturi... pentru ca o familie si o casa sunt ingrijite de cuplu, nu e mama si manager, si administrator, si bucatar, si femeie de servici, ca in multe familii de romani.

Ce ma doare e ca uneori chiar femeile incurajeaza asta... cumnatica mea, o fata de milioane, sare imediat sa il serveasca pe scumpul sot, chiar daca are si el doua picioare si doua maini in perfecta stare de functionare... eu mai fac observatii, catre el, si am auzit ca a gatit chiar zilele trecute (cartofi prajitisi ochiuri, dar ce conteaza, e un pas inainte)...Doamne-ajuta sa nu fie si ultima data....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Se putea sa n-am si eu ceva de povestit si la capitolul asta? Sa ne prezentam: nu participam la treburile casnice decat daca au de-a face cu dusul gunoiului; se intampla fara gres de 3 ori sa uite pana sa-l duca actually, de aia si azi e in balcon, dar nu ma bag, il las acolo pana incepe sa produca miasme "placute". Ca aici l-am prins, are nas subtire si nu suporta...Au fost multe conventii la inceput, de exemplu ok, calc eu daca tu urasti treaba asta cu atata pasiune, dar tu dai cu carpa de praf, ca pe mine asta ma enerveaza. Bun, am esuat triumfal cu conventia noastra. E drept ca lucreaza ture, dar de cate ori am ocazia ii amintesc ca si colegii lui (ca de altfel multe mii de oameni pe planeta asta), lucreaza in ture, ba mai au si copii, si jur ca-si mai ajuta si sotiile la una alta. O alta regula era ca cel care se trezeste ultimul sa faca patul. V-ati gasit, cand vreau sa ma duc su eu in dormitor sa ma intind un pic patul e vraiste, n-am decat sa mi-l fac daca poftesc sa ma intind. Asta ma scoate din minti si urmeaza sa fac urgent o lista cu indatoriri, altfel luam masuri drastice.
Recunosc ca freaca cu o meticulozitate ce te scoate din minti aparatele de uz casnic din casa, aragaz elecrtic, stiti voi, chestii din astea. Dar pentru ca tine la ele ca la ochii din cap, deh, ca au costat o gramada de bani si trebe sa ne tina...
Nu-i vorba, ca nu-mi atrage atentia cand casa nu e luna, si parol onoarea mea ca uneori sunt in greva prelungita, desi e un maniac al curateniei, dar sa n-o faca el daca se poate. Imi zice sa ma odihnesc sa le las pe mai tarziu. Iar eu, da' ce mai tarziu vine zana buna sa le faca? Dar n-aveti voi grija, acuma ma pun sa fac lista!

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Hmmm ...oare cu ce sa incep?Ca acum un an cand ne-am mutat impreuna contribuia si el la curatenie nu doar la dusul gunoiului?Aspira,stregea praful,freca gresia si faianta,spala aragazul,facea papa?Ce mai,era sot model!!!
Intre timp,lucrurile s-au schimbat!De cand a vazut ca are sotioara(a se citi sluga ca asa ma consider in ultima vreme) nu mai face nimic!Pardon,sa nu mint:mai duce gunoiul from time to time,si mai spala cate o farfurie doua,sau un pahar,asta daca nu mai are pahare curate si sa nu credeti ca am vreo 3 pahare,ca am in total mai mult de 20
Hainele...le gasesc in toata casa,mai putin in bucatarie(ma mir cum de nu le lasa si acolo???)un ciorap in sufragerie sub scaun,unul in dormitor,chilotii in baie,camera unde apuca.
L-am rugat joi sa dea cu aspiratorul(din nou) ca era liber si sa stearga praful.Zice da iubitel......bineinteles ca nu a facut nimic.am dat eu cu aspiratorul ieri,si cand a venit acasa a observat ca e curat,zice "da dadeam eu".Dupa aceea a inceput sa-si caute nu stiu ce chestii,pe care eu i-am spus unde le-am aranjat si imi zice:"acum ca e ordine,nu le mai gasesc,inainte le gaseam usor"
Cu mancarea,daca e mancare facuta si-o incalzeste la microunde(citez :"mare noroc cu aparitia microundelor astea"),daca nu e mananca la mac sau la pizzerie sau isi face sandwichuri sau cateodata mai "trage" cate o fripturica.
Asta e saracul,are defecte "remediabile" zic eu,dar in rest nu am de ce sa ma plang.Ma iubeste,il iubesc...etc

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Of,of, of,cum a-ti dezgropat voi mai fetelor subiectul asta vechii!!!!!!!parca a-ti fi avut o presimtire !!!!iaca acum nu se mai tunde peluza la noi nici macar la 3 luni !!!poate la 4-5,a tuns-o saptamina trecuta caci era netunsa din aprilie!!!in schimb gunoiul nu-l mai uita si stiti de ce?m-am pus intr-o seara si am agatat tomberonul cu o sfoara de masca din fata de la masina (caci masina garata seara in garaj este exact in fata tomberoanelor!) ei bine cind a dat sa plece a luat si tomberonul dupa el ,nu mult insa caci sfoara s-a rupt repede ,dar atit de mult incit sa-l ingrozeasca gindul ca era cit pe-aci sa-si zgiriie frumusetea lui de masina ,inimioara lui !,sufletelul lui!!!e si ce daca a urlat!!!!l-am lasat sa urle mi-am vazut de treaba ,si de atunci in fiecare joi dimineata tomberonul nostru este primul in fata portii!!!......

Aura&Luca,18 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Aurelia,hai ca ai fost mortala la faza asta.Am cazut jos de ras! Bravo!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luc spune:

ce credeti?Am avut rabdare si am citit subiectul care ar putea avea ca motto: "Toate's vechi si noi sunt toate"
interesante si amuzante, unele chiar educative si demne de urmat...
credeam ca al meu ii cel mai puturos, dar vai! nici pe departe
trebuie sa va multumesc, am inteles ca se poate si mai rau
multa bafta si mai multe pupice,L

Mergi la inceput