Ati fost la salina? Cazare, afectiuni, efecte
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
Eu ma refeream la "schimbarea turei" de oameni care vin la cura, sau cel putin asa mi s-a parut mie.
Cu placere, sa iti fie de folos.
NU stiu programul medicului de acolo, va trebui sa te duci sa te interesezi la fata locului.
Multa bafta si sanatate.
Nicoleta
eunice78 spune:
Merg si eu in fiecare an la Praid dar nu am scris pana acum la subiectul asta pt ca eu nu stau pe acolo mult. Adica plec de acasa dimineatza ( mama mea sta la 60 km) si ne intoarcem seara, mergem prima data la Sovata, facem baie, iar la pranz mergem in salina. Am vrut doar sa scriu ca drumul cu autobuzul intr-adevar dureaza f putin ( fara suparare) si mie nu mi se pare ca sunt asa sesizabile gazele de esapament).
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Nicoleta spune:
Cu siguranta s-au schimbat de acum 4 ani :)
Este ok drumul. NU ma supar si nici nu am prieteni acolo.
Nicoleta
Nicoleta spune:
Imi pare rau pentru voi. La Stefan s-a vazut imediat actiunea salinei (tusea cand am plecat de acasa...). Si cred ca e foarte important cum il imbraci acolo. Noi am tatonat terenul vreo 2 zile ca sa vedem cu cate haine sa il imbracam, ca nici sa nu transpire si nici sa nu-i fie cald.
Copilul tau de ce a racit?
A transpirat pe acolo? a fost prea cald afara in perioada aia? La ce salina ati mers?
Nicoleta
monaraus spune:
Noi am fost la salina Tg. Ocna si nu stiu de ce a racit. Pediatra zice ca salina nu face bine la toti copiii si ca fetita mea este unul din ei. Stiu si eu...
roxanaz spune:
Ati fost careva cu copiii la Praid?
strunfita
Trimis la - 20/03/2008 : 12:18:00
--------------------------------------------------------------------------------
Cum este? Trebuie trimitere de la medic si vizitat inainte medicul de acolo din comuna?
Cat ati stat? 7 zile e suficient?
Multumesc mult.
marianagoron
Trimis la: - 20/03/2008 : 20:19:38
--------------------------------------------------------------------------------
Buna, si eu vreau sa aflu mai multe despre Praid. Fetita mea de 1 an si 7 luni are probleme, suntem in tratament cu flixotide si singulair in urma unor pneumonii. As vrea sa stiu de la ce varsta putem merge la salina? Multumesc.
torna
Trimis la: - 20/03/2008 : 23:42:48
Cu ceva timp in urma, la subiectul despre salinele artificiale, s-a ajuns si la discutia despre salinele naturale, inclusiv cea de la Praid, vezi raspunsurile date de kover, claudia_a, dulcetica, etc. Iata link-ul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110321&whichpage=1
Poate fetele vor vedea si acest subiect si-ti vor da si alte amanunte daca mai ai intrebari.
strunfita
Trimis la: - 21/03/2008 : 09:22:38
Marianagoron, eu stiu ca e indicat sa mergi copilul dupa 3 ani, dar in caz de probleme mari, cred ca se poate si mai repede.
Pediatrul cred ca ar putea sa te lamureasca cel mai bine in cazul acesta.
Noi vrem sa mergem ca avem probleme cu gatul, amigdale inflamate ... si copilul e si primul an la gradinita.
ingridnen spune:
Fetelor, eu nu stiu ce sa mai zic. Am fost 2 ani la rand cu Cristi la Slanic Prahova, la salina. La 3,5 ani (inainte de a intra la gradi) si anul trecut, cand avea 4,5 ani. Tot cu speranta sa mai reducem din episoadele de rosu in gat si raceala.
Anul trecut am stat 15 zile la Slanic si dupa 10 zile mi-a facut febra mare si amigdalita. Iar in anul asta scolar (al 2-lea an de gradi) a avut la muci cum nu a avut niciodata. Luni in sir. Si din cand in cand mai venea cate o bronsita / otita / amigdalita 
Cred ca anul asta nu vom merge decat la mare....si stam mai mult acolo.
La Slanic Prahova am stat la pensiune in ambii ani, costa 70 RON/zi camera si 40 Ron/zi/persoana 3 mese. Acum nu stiu cat mai este.
Ingrid si Cristi 5 ani