Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
karla32 spune:
nickol_f, asta vroiam sa-ti spun ca bag seama ca nu e actiovat PM! Asta cum doamne iarta-ma se activeaza, ca ma uit ca mata-n lemne! Candva a fost activat de al meu sot dar vad ca nu mai e!
Oricum saru'mana pentru intentie!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
roxanici spune:
Martutza, buna idee cu congelatu, io una nu ma gAndisem, dar acu o sa consider varianta ptr bebe. Da' cum se face? ![]()
Io 1 body/zi daca nu se pisa pe el si vrea 2. Toalete vreo 2 pe zi ca ne schimbam cand iesim afara
Ioanaradu, chiar ma intrebam unde sunteti.
Mateiu sa se faca bine.
Cu tabelu...hai sa scriem la fel toate x luni si y saptamani/zile....sa fie omogen. Acceptam si comentarii dar cifrele sa le punem macar la fel. Am rezolvat cred ca si faza cu republicatul...se face automat dupa fiecare schimbare asa ca puteti sari peste pasul respectiv.
Am mai inceput si un tabel cy greutatea/inaltimea dar nu am reusit sa termin ca m-a intrerupt brusc cineva, nu spui cine, o sa reiau.
Nickol, bine ai facut, chiar vroiam sa intreb daca e cineva care zice pe alt nume bebelului decat am scris io acolo. Sa zica sau sa schimbe.
Daca Raresu sta cracanat tare inseamna ca nu mai fac in veci copii? 
Io am remarcat disparita brusca a Mirandolinei, a lui Val, nu mai zic de Aliona, Jaana, Sori1980 si multe alte mamici sper ca sunteti bine si foarte ocupate.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
nickol_f spune:
Karla in stanga la meniu intra la "mesaje private" si acolo intra la "options" (indreapta sus in rand cu Outbox, new PM....)si de acolo bifezi "activeaza mesaje private" si trimite midificarile si gata.
Nicol mami de Beatrice 19.04.2007
http://community.webshots.com/user/nickol_f
Mihaelaaa spune:
Am trecut si eu niste date in tabel,dar sunt cam cu aproximatie ,ca nici eu nu mi-am trecut data....de aia gasesc numai bun tabelasul...multumim Roxanici
Davidu meu s-a intors intr-o noapte de pe o parte pe burta (la 2 luni),si asa pe burta a dormit toata noaptea (prima noapte in care a dormit fara sa se trezeasca),dar asta a fost si singura data,ar trebui sa scriu si eu acolo?Sau sa mai astept pana se mai intampla asta o data?![]()
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
rianna_stef spune:
Mai fetelor,ia spuneti-mi si mie :cand ii da dintisorii intai se facdoua pete albe unde tre sa iasa dintii sau alea sunt acolo de la nastere;ca eu acum ma jucam cu dariuta mea si am vazut ca in locul unde trebuie sa iasa cei doi dinti din fata sunt doua pete mai albicioase in forma de dinte...am innebunit eu?..sau deja incepe nebunia?...dar totusi la doua luni si-un pic?!!!
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
roxanici spune:
hehe, acu pot sa vad cine ne mai citeste totusi dar sta in umbra.
Mi-a mai venit o idee, tot vazand cum completati...daca vreti sa scrieti mai multe detalii despre eveniment, scrieti intai varsta la care s-a intamplat si apoi bagati un comentariu...selectati celula si apoi click dreapta parca si Insert Comment. Asa nu sticam estetica tabelasului si puteti scrie si mai multe despre....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
rianna_stef incepuse de saptamana trecuta sa planga isteric in reprize scurte, dar am zis ca o fi de la caldura ... ca o fi de la plictiseala ... de la rasfat ... insa azi noapte a fost atins punctul critic. n-a urlat asa niciodata si nu se mai oprea. eu nu sunt panicoasa din fire si am rezistat eroic la plansete 6 ore la cea mai puternica criza de colici si vreo 6-7 ore dupa vaccin. dar aseara era clar ca ceva nu e in regula. ce sa mai zic de sotul meu, care era de-a dreptul disperat. el m-a scos intr-o seara din baie ... "vino repede" ... doar pt ca bb trasese un part si se facuse pe moment rosu la fata. iti dai seama ... doctorita l-a luat la consultat, apoi in gat ... apoi la urechiuse. si mama ce teorie mi-a facut ... ca de ce nu tin copilul cu caciulita??? cine a mai pomenit sa tin copil de 3 luni fara caciulita. ups!!! om vedea ce facem si cu caciulitele ... cum iti dai seama daca e de la ureche? pai am citit dimineata despre probleme la urechiuse de bb si cica daca tragi usor de lobul urechii, asa cum in mod normal nu ar trebui sa-l doara, si plange, at inseamna ca-l doare urechea. am incercat si eu si se pare ca-l doare mai mult dreapta decat stanga. oricum intentionez sa-l duc si la orl-ist maine sau zilele urmatoare, pana la sfarsitul saptamanii.
roxanici saru'mana ca te-ai gandit la noi si pupam pe raresu. fuseram la ai mei la tara, ca banuiesc ca de acolo s-a pricopsit matei cu otita asta, poate ca era curent in curte ... ca am stat mai mult pe-afara.
o sa ma apuc si eu de completat in tabel ... super ideea.
si matei sta cracanat ... deci ce sa inteleg? ![]()
sherbi chiar asa ... v-ati mutat la munte?
va pupam!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
arissa spune:
Salutare!
Azi avem 3 luni!
Am completat in tabel, poate de acum o sa fiu si mai atenta sa retin cand face anumite lucruri. Ma gandeam ca ar mai merge o rubrica: A apucat constient un obiect. Maya mea intinde mana dupa obiecte dar le apuca doar daca le nimereste, inca nu isi coordoneaza manutele.
ioanaradu,imi pare rau ca ai probleme, sanatate puisorului.
karla, ai zice ca traim intr-o societate avansata, in care ar fi fost normal sa se vada la ecograf ca ai placenta praevia.
Hainele - un rand pe zi, i le mai schimb daca face kk si se pateaza(nu prea tin scutecele Pampers); seara la plimbare o imbrac cu alt rand de haine pe care i-l mai dau la o plimbare sau doua.
Masaj ii fac seara la baita cu ulei, ii place. Iar pe zi cand o pun pe burtica o mai masez pe spate pentru ca ma gandesc ca trebuie sa fie neplacut sa stai atata vreme pe aceeasi parte. Ea nu doarme pe burtica. Masaj al capului - nu. Desi s-a nascut cu bosa si mai are o umflatura, dar sunt convinsa ca oasele capului i se vor mai aseza pe masura ce o sa creasca.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
rianna_stef spune:
ioanaradu multumesc pentru raspuns,numai ca nu ma ajuta cu nimic s-o trag de urechiusa ca stiu sigur ca plange ,pentru ca abia i-am pus cercei ;eu sper sa nu aiba nimic la ureche,oricum sunt pe faza.
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
ioanaradu spune:
rianna_stef i-as fi pus si eu lui matei cercel ... dar tatal a zis ca mai bine il lasam pe el sa decida cand si daca va vrea sa-si puna cercel. deci ... astept sa inceapa sa vorbeasca sa-l invat ce are de zis!!! ![]()
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai