*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Am uitat... andrada vezi ca dormitul pe burta si moartea subita nu sunt chiar frectie, exista statistici care arata ca mortea subita a intervenit mai des la copii care dormeau pe burta (nesupravegheati) Noi cand am iesit din spital ne-au dat instructiuni speciale legat de asta, cel mai sigur este sa doarma pe burta cand suntem si noi prin preajma.
Aa... vroiam sa va intreb , voi cat de des taiati unghiile la bebei, cum faceti sa nu se zgarie,Leon se zgarie pe fata si mi-e frica sa i le tai prea scurt... si manusi parca nu i-as pune pe caldurile astea...
Leon are caputul cald, mainile si picioarele mai reci, ni s-a spus ca atunci cand e mai fierbinte sa il mai dezbrac putin , si daca e mai rece sa-l mai imbrac ... febra este doar cand se apropie de 38 de grade

Nicoll
Leon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

Despre vaccinuri

Am discutat cu medicul meu de familie care este si pediatru si mi-a spus, daca vreau, pot sa comand prin intermediul lui direct de la firma importatoare toate dozele de vaccin strain( cred ca gama infanrix). 200 Ron/doza. Urmand a le pastra in congelator pana face bebe 2, 4. 6 luni cand trebuie dus la vaccin. Stiu de la alte mamici ca anul trecut au fost probleme cu aprovizionarea farmaciilor cu vaccinuri. Gaseau doar un anume tip , dar de ex la 6 luni trebuia un tip special care nu se gasea si au trebuit sa faca pe cel gratuit de la dispensar( mai multe injectii plus antipolio oral). Asa ca , pt cine isi permite, trebuie luate toate dozele odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani ALMA DAPHNE !!!
La multi ani IANIS STEFAN!!!
La multi ani DOMINIC WILLIAM!!!

Felicitari Mary-lou sa-ti traiasca bebelusul

Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abras spune:

Am intrat repede sa va spun ca pe 11 iunie la 19.30 s-a nascut Sara Kali, 3300g si 51 cm, apgar 9. Poze cu printesa cand o putea mami sa stea in fund fara s-o doara cusatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare!
Kay ma rog si eu pentru Sosonica ta! Sa dea Dumnezeu sa veniti cu vesti bune!
Gabiu eu il las sa planga mai mult cand se trezeste , nu-l pun imediat la san tocmai pt a lungi intervalul intre mese!
Addinel am patit-o si eu si m-am scos cu aparatorile de silicon de la Avent! La 3 saptamani i le-am scos tretat si acum ia sanul bine mersi ca-i domnisor mare !
Florina vreau si eu schema despre care vorbeai!
Andradap si al meu doarme pe burtica si am aceesai parere ca si tine despre asta!

cristina cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, am descoperit o metoda de potolit crizele la pitik:am
dat drumul la muzica mai tare, l-am luat in brate si am dansat cu el prin toata casa!Daca ne-ati fi vazut....:-))) tare ati mai fi ras!:-))) Dar macar l=a potolit!
Acum i-am dat sa pape si tare e cumintel la el in patut!inca nu am inchis muzica dar e data mai in surdina!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

elteka, mercik mult mult de informatii. nici nu stii cata nevoie am de ele si, pe de alta parte, cat de usurata ma simt sa aud ca nu am eu personal o problema, ci e firesc sa fie mai greu la inceput. incepe sa revina speranta. oricum, mi-am promis ca nu voi ceda usor.

cristinamaria, mi-am luat si eu si nu vrea nici cu ele sa traga. dar ne mai chinuim.

am reusit sa citesc din urma si toate gandurile mele se indreapta catre kay si sosonica, mi se pare tare nedrept ce li se intampla. o sa am grija sa ma rog pentru ele sa fie bine. cine mai vorbeste cu ea poate ii transmite toate gandurile noastre bune, ar fi bine sa stie ca suntem toate alaturi de ea.

pupici la burtici si mamici

39+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Alyna24, la mine toti au spus la inceput ca Teodora seamana cu mine, insa acum la o luna si jumatate toti spun ca seamana cu tati din ce in ce mai mult! Daca semana cu el de la inceput era ok, dar acum ... parca mi-e cam ciudutza! Te rog sa-mi spui cat costa vaccinul? Si eu vreau sa-l cumpar si la noi e in jur de 3 milioane. Cum ii dai lui Davidutz ceaiul de musetel? Il indulcesti? La mine il refuza, insa bea cu placere Baby Drink.

Chiqui, bine ati venit acasa!

Gabiu, in privita suptului ... eu patesc asa cu Teodora, dar in timpul zilei. Noaptea doarme bine (Slava Domnului!) si se trezeste la 12, la 3, la 6. In schimb ziua ma solicita din ora in ora (de dimineatza pana pe la 6 dupa-amiaza!), dar suge cu adevarat, mai mult de 20 de minute! Ma dispera ... cred ca-i place sa stea cu tzatza in gurita, dar are si crampe si nu-mi vine sa o las sa planga! Dupa ce papa se incordeaza si vomita si cred ca de aia ziua nu e satula!

Nastere usoara si puiuti sanatosi, Michigan!!!

Numai_eu, felicitari! Sa ai puiut sanatos!

Ella, si eu iau elevit!

Mary_lou,felicitari! Sa-ti traiasca Patrick Andrei!

Andreea, si eu o botez pe Teodora fix la 2 luni! Pe 7 iulie!

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Didialex,
pana cand vreau sa alpatez? pana in august pe la sfarsit, ca de la 1 sept plec la serviciu; sunt doar 4 luni de lapte de mama, dar asta e, ma asteapta astia la birou ca painea calda, chiar si acum in concediu nu ma iarta, azi am lucrat la un contract vai steaua mea, cu bebe pe genunchi leganat si cu o mana scriam obiectii.
Si da, poza cu bebe la san e sugestiva, imi cadeau ochii in gura si sotu' facea poze

Sobi,
Steluta galbena de la patut este vestita steluta Tomy de care am scris in preajma babyexpo aici pe forum; io am pus poza si stiu multe fete care au cumparat-o; acum nu e foarte utila dar va fi in curand; are niste melodii dragutze si proiecteza pe tavan niste ursuleti, cu luni si stelute; deocamdata ma delectez io cu ea uneori seara.

Ancamari,
Ai vazut ca nu doare? iti spun io cum a fost sa-mi scoata (fara vrerea mea) fire din operatie din alea care trebuiau sa se "topeasaca" ; am urlat cat m-au tinut plamanii si cand am iesit din cabinet mi-era rusine ca tu stii ce-i la usa la dr. radoi, puhoi, si ce-or fi zis oamenii , ia uite-o si pe asta, ce zbiara asa de parca o violeaza careva.
Io mi-am luat dermatix, ca numai de asta mi-a zis mie; al meu s-a dus sa-l cumpere si s-a mirat si el ca un tubulet asa mic poa' sa fie 2 mil; asta e, ma dau cu el din loc in loc pe unde nu iese ceva din operatie, ca nu ai voie sa dai cu el pe rana

Ralucami,
Ce injectie? ce, am luat-o razna? nu ma intep pot sa stiu ca nu mai fac1 an!pai de aia am recurs la caciulita, desi la cat suge bebe, de fapt la ce frcventa are, sigur sunt protejata, da io sunt diabolica cu contraceptia,n-am ramas gravi pana la 33 de ani niciodata, bebe David este prima izbanda

Andrada,
Am pus poza cu david cum doarme el pe pernute, ca am vazut ca si al tau Antonio practica somnu' pe moale; pai io am dat degeaba 2.5 milioane pe salteaua mult laudata de nuca de cocos si lui nu-i place, sare arc din pat cand il asez; si acum cand scriu, mandrul doarme langa mine, pe canapea; io am ajuns sa cred ca salteaua nu e buna, ca piticu' doarme beton aici pe perne si deloc in patul lui; de fapt, doar noaptea ajunge in patut, ar fi culmea sa nu-l foloseasca deloc.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

NUMAI_EU, MARY_LOU, ABRAS felicitari pentru bebei si refacere rapida!
Eimotto multumim pentru capitolas!
Petit Ange si eu am DPN-ul la fel ca tine! Cine stie poate nastem odata!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput