*** LA REDOUTE (30)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia, distractie placuta la mare
Jasmine, ma bucur ca ai reusit sa dai comanda. iti doresc ce-mi doresc si mie, si tuturor: sa ajunga coletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am si eu o intrebare la fetele care au carduri la ING.Daca faci un transfer prin homebank de pe un card pe altul (ambele la ING)cand devin banii disponibili pe al doilea card,adica pe cel pe care transferi banii?
De ce intreb?Eu am transferat acum niste bani de pe un card ING pe un card BancPost si mi-a zis ca tranzactia va fi procesata abia luni 18 iunie.Daca faceam transfer intre 2 conturi ING intrau banii imediat in al doilea cont?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

jasmine ,bravo in sfarsit ,bine ca ai dat comanda, asta inseamna ca nu ti-au blocat contul si cardurile sunt bune,Doamne ajuta sa vina repede.
eu nu mai incerc codul ala ca l-a mai primit o prietena si nici la ia nu merge e "teapa" sa ne faca sa intram pe sait poate gasim totusi ceva de comandat.

pitica mea e la socrela de dimineata ,sotul la servici ,e casa "goala" e linisteeee.

SOSO

Mergi la inceput

nici nu prea stiu ce am comandat,ca aveam cate ceva in cos si am incercat intr-o doara sa vad daca merge si mi-a luat comanda.Acum astept si eu sa vad daca vine.

hai ca am mai scotocit pe site si vreau sa intreb niste mamici de fetitze cum li se par urmatoarele produse ca frumusete,calitate,utilitate,pret (comparativ cu ce se gaseste pe la noi) ?
Eu daca am baiat recunosc ca nu m-am uitat deloc pe la haine de fetitze.
Deci : cum vi se par astea:

http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324094839&DocumentID=207607&IntRef=0002&SecIntRef=00005

http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324103793&DocumentID=207607&IntRef=0001&SecIntRef=00004

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9951962&SizeCode=00094&Quantity=3&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

cin, multumesc!

soanso, distrati-va si odihniti-va!

Jasmine, rochita pe primul loc, salopeta pe al doilea, fusta o am eu, am luat-o in februarie cu 1 euro si ceva...1 euro merita, 4 nu!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

cin, multumesc!

soanso, distrati-va si odihniti-va!

Jasmine, rochita pe primul loc, salopeta pe al doilea, fusta o am eu, am luat-o in februarie cu 1 euro si ceva...1 euro merita, 4 nu!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

adica e materialul prost la fustitza sau ce?
ar vrea o prietena sa ia lucrurile astea si eu nu pot sa o sfatuiesc la nici unul.

La rochita bloomer=chilotzei?Vor sa spuna ca numai pana la masura 81 se vinde asa,ca set rochita+chilotei?

Si sarafanul de blugi cum ti se pare?Hai ca acum daca te-am prins nu te mai las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Fetelor, codul ala e OK. Eu l-am incercat pe bluza asta http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise-courte-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324094897&documentid=207607&categoryid=22904632&single=&hasnext=1&hasprev=1 , pentru unele culori pretul nu e redus. Merge - din 28 euro camasa s-a facut 8 euro, dar nu mi-a scazut taxele. Stiu ca a comandat cineva camasa si zicea ca e frumoasa - parca Claudia a luat-o.

Croco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by croco21

Fetelor, codul ala e OK. Eu l-am incercat pe bluza asta http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise-courte-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324094897&documentid=207607&categoryid=22904632&single=&hasnext=1&hasprev=1 , pentru unele culori pretul nu e redus. Merge - din 28 euro camasa s-a facut 8 euro, dar nu mi-a scazut taxele. Stiu ca a comandat cineva camasa si zicea ca e frumoasa - parca Claudia a luat-o.

Croco

taxele ti le scade daca ai in cos produse de minim 45 euro.

vreau sa te intreb ce dieta minune zici ca tii tu,de ziceai ca speri sa-ti iei haine cu o masura mai mica.Am incercat sa-ti dau PM dar nu ai activata optiunea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Uraaaaaaaaaaaaaaa!!
A venit coletul din darta de 6 iunie a ajuns la posta in 14 iunie si azi mi-a venit avizul...pe ploaie am fugit si am gasit bineinteles un sac mare 9 kg desfacut si impacheta la loc...am semnat factura ..l-am verificat si nu lipseste nimic....
Acum l-am desfacut...sunt foarte reusite cel putin tricourile de copii i-am luat vreo 8 si mie pantaloni scurti si camasi si pt o prietena o multime

O sa va dau luni de la serviciu linkurile cu ce am cumparat
pana atunci cred ca mai comand de pe contul lui maica-me pt ca pe contul meu nu pot sa-mi vad cosul..s-a blocat... mama lor!!!! Le-am trimis vreo 2 mailuri si cred ca daca trimiti mailuri iti blocheaza contul...sper sa nu blocheze si cardul...
Dar tot am primit coletul si asta e important.....
Va mai scriu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

quote:
Originally posted by soanso

neata,sunt treaza de la 6,30 si "sap" dupa produse ,am primit si eu acel cod dar nu merge pe pret verde.

sunt curioasa daca fetele care au conturi cu "probleme" si care au fost "amenintate " cu sistarea livrarilor mai primesc mailuri cu coduri ,oferte .

cin,nu-ti mai face probleme vine comanda ,fii optimista,eu zic ca sunt prea putine produse sa vina colet ,dar depinde ce ai avut cadou!

Clau,distractie placuta la mare

Da eu Secman primesc coduri de reducere si coduri pentru cadouri si mi-au blocat toate conturile ,oare de ce-mi mai trimit daca nu ma-au amenintat ca nu mai fac livrari in Romania?

SOSO

Mergi la inceput