*** LA REDOUTE (30)***
Raspunsuri - Pagina 6
andreap spune:
jasmine,eu asa am facut cu Aissa..dar posta e langa blocul meu si nu mi-e greu.poate ai si tu noroc.la mothercare sunt niste preturi
..am intrat sie u la magazinul lor..am iesit fff repede![]()
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aissa spune:
Andreap te vad eu daca te muti daca iti mai convine sa te cari pe drum la posta pt mine.
Ne-o veni fata comanda aia? Am asa o curiozitate de mor.
JAsmine daca ai scris pe site nu raspunde a doua zi ci a 3-a, la mien asa era, cam in 2 zile primeam raspuns.
AM primit si eu cod dar ce folos ca n-am curaj sa comand si ca sa fiu sigura ca ma abtin nu am alimentat nici cardul. BAsca mi s-a stricat calculatorul asa ca de acasa nu am cum intra.
Va pup pana luni, tare sunt curioasa ce raspunsuri primiti si daca apar comenzile date dupa amenintarile ei.
Poze
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aissa
JAsmine daca ai scris pe site nu raspunde a doua zi ci a 3-a, la mien asa era, cam in 2 zile primeam raspuns.
da,stiu ca asa e,dar nu mai am rabdare.
andreap spune:
Aissa..ma uit in fiecare zi in cuite..inca nimic,sa speram ca vine,ca ma
singura daca nu.
Eu am curaj sa comanda,nu am bani![]()
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
cin spune:
Tocmai am dat comanda de pe contul virgin al sotului meu. am speranta ca va ajunge coletul...
claujro spune:
quote:
Originally posted by cin
Tocmai am dat comanda de pe contul virgin al sotului meu. am speranta ca va ajunge coletul...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
cin spune:

asa o sa fac si eu cand voi primi coletul...
am uitat...nu se mai trimite mail de confirmare?
edit: am primit si mail de confirmare, acum pot merge linistita sa fac curat si sa gatesc ceva
vl-ad spune:
Buna!
Am aviz pt comanda din 5 iunie.
Dar partea proasta este ca nu il pot ridica pana luni(asa scrie pe aviz).A venit ca si scrisoare voluminoasa(citez de pe aviz) desi am comandat in jur de 8 produse si ma asteptam sa vina sub forma de colet.De fiecare data cand am primit produsele sub forma de scrisoare am primit avizul cu cateva zile inainte sa pot ridica coletul.Intreband de ce , mi s-a raspuns ca avizul il primesc de la posta mare si ca la ei scrisoarea ajunge abea peste 2-3 zile.Voua vi s-a intamplat asa?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by vl-ad
Buna!
Am aviz pt comanda din 5 iunie.Dar partea proasta este ca nu il pot ridica pana luni(asa scrie pe aviz).A venit ca si scrisoare voluminoasa(citez de pe aviz) desi am comandat in jur de 8 produse si ma asteptam sa vina sub forma de colet.De fiecare data cand am primit produsele sub forma de scrisoare am primit avizul cu cateva zile inainte sa pot ridica coletul.Intreband de ce , mi s-a raspuns ca avizul il primesc de la posta mare si ca la ei scrisoarea ajunge abea peste 2-3 zile.Voua vi s-a intamplat asa?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Nu,dar ce mai conteaza,important e ca ai aviz si stii sigur ca a sosit coletul.
Uraaa!Am reusit sa dau o comanda mica de pe contul meu!!!
Edit : ati mai testat codul 76295,primit pe mail?Eu am incercat cu niste produse prix mini si nu mi-a redus nimic!
claujro spune:
Jasmine, bravo! Nu am mai testat codul ala, nu mi-a mers decat pe produse cu pret intreg si din alea nu m-a coafat nimic din ce am vazut...
Eu astept sa termine sotzu treaba sa plecam la mare!!!!

Revin duminica viitoare! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)