Isi suge degetelul! Cum sa-l dezvat?
Raspunsuri - Pagina 4
emushi spune:
aha...Medeea, imi aduc aminte ca am luat si eu candva o oja gen "anti-bite", ca aveam perioade in sesiune cand imi rodeam unghiile...yuck! stres-ul ce sa-i fac...si m-am dat cu oja aia amara...si scarbosica...si chiar ma gandeam intr-o zi daca n-ar fi buna si pt fiica-mea...dar mi-era ca cine stie ce contine...
daca e safe pt copii, sa ne spui si noua cum se cheama produsul!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
MamiLili spune:
Medeea, abia astept sa vad ce rezultat vei avea. Unde ai comandat produsul, in RO?
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
szaboali spune:
quote:
Originally posted by liliana_28
Eu zic sa insisti in ai scoate degetul din gura de 100 de ori fara ai baga ceva in schimb in gura.
Decat il scoti...il "certi"(acu sa nu intelegi ca tre sa urli sau sa bati copilul sau sa iei prea in serios cearta),iar il scoti.....iar ii povestesti ca nu este frumos.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Asa ii fac eu de 10 luni Iarinei care are acum 1 an si 4 luni si tot degeaba, eu ii tot scot degetul ,ea il baga iar in gurita si se mai si distreaza bine.Noi inca avem "noroc" ca numai cand ii este somn il suge iar dupa ce adoarme bine nu ii mai trebuie.Suzeta nu vrea sa o ia ...asa ca inca ne luptam...
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Medeea76 spune:
Daca scoateti degetelul copilui din gurita, poate intelege ca e o interdictie, si atunci va continua sa-l bage. Eu i-am explicat lui Tea o vreme ca nu are voie sa suga degetelul (avea aproape 10 luni) si a inteles, de multe ori avea tendinta de a-l baga, apoi se uita la mine daca ii dau voie. De cand am comandat solutia, am lasat-o balta cu interdictia si bineinteles ca il suge chiar mai mult decat inainte. Cred ca maine intru in posesia "ojei". Am comandat-o in Germania, dar nu imi amintesc cum se cheama, va tin la curent zilele astea.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Medeea76 spune:
Solutia se numeste Daum Exol, am primit-o si am incercat-o. Intr-adevar, e foarte amara, insa avem o problema: lui Tea ii place la nebunie gustul amar, asa ca isi suge degetelul cu si mai mare pofta dupa ce ii aplic oja. Sunt covinsa ca e foarte eficienta, dar nu in cazul nostru...
julax spune:
In Romania nu se gaseste solutia asta?Ca vreau si eu.Inca mai incerc cu ,,nu e voie",dar daca mi se pare ca se ingroasa gluma as recurge si la alte metode,si cum asta pare inofensiva...
Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
MamiLili spune:
Medeea, imi pare rau ca n-a functinat metoda la voi. Ce ti-e si cu gusturile astea... Zi-mi te rog daca ai comandat oja pe net sau ti-a adus-o cineva. Daca ti-a fost adusa, intreaba te rog, daca ai posibilitatea, unde poate fi gasita: in farmacii, magazine ptr copii, supermarket...?
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
Natasa spune:
Pentru ca pe vremea copilariei mele oja amara nu se gasea, ai mei imi dadeau cu ardei iute pentru ca imi rodeam unghiile (pe la 5 ani). Credeti ca m-am speriat? Imi placea si imi place si acum foarte mult ardeiul iute, asa ca nu cred ca e o solutie foarte de succes...Am renuntat la obicei in adolescenta, cind mi-am dat seama ca am unghii urite....
Medeea76 spune:
Noua ne-a adus cineva oja din Germania, unde se gaseste in orice farmacie. Nu stiu daca se gaseste la noi...
julax spune:
Ne gandim la altceva daca nu e oja la noi.Azi i-am scos dejetul din guritza de vreo 20 de ori.Parca il suge mai des ca inainte.Ori acum acord mai mare importanta...Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete