Nou stil de viatza (144)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxule, n-am fost pe faza, vroiam insa sa te intreb, ai vazut California dreaming a lui C Nemescu? stiam ca a fost in festival.

si mai vreau sa intreb fetelecare s-au ingrasat p[este 15 kile in sarcina, cat ati dat jos in primele 2 saptakmani? Chiar m-a r interesa un raspouns de la voi.Mai ales de la fetele cu 2 copii:)

sa va zic, nu sunt eu choar asa de stresata cu kilele, pe bune, insa pe strada vad numa gravide top model , si ma intreb eu de ce n-am fost in stare sa ma abtin de la mancare aiurea (cel putin 5 kile sunt dn ciocolati sau combinatii gresite etc)
plus ca sotul nu ma ajuta deloc.Imi zice ca am trecut in alta etapa a varstei si ca am deja conformatie de femeie grasa si ca probabil n-o sa mai dau jos:(
nu stiu de ce imi spune asa ceva

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Roxule, n-am fost pe faza, vroiam insa sa te intreb, ai vazut California dreaming a lui C Nemescu? stiam ca a fost in festival.

si mai vreau sa intreb fetelecare s-au ingrasat p[este 15 kile in sarcina, cat ati dat jos in primele 2 saptakmani? Chiar m-a r interesa un raspouns de la voi.Mai ales de la fetele cu 2 copii:)

sa va zic, nu sunt eu choar asa de stresata cu kilele, pe bune, insa pe strada vad numa gravide top model , si ma intreb eu de ce n-am fost in stare sa ma abtin de la mancare aiurea (cel putin 5 kile sunt dn ciocolati sau combinatii gresite etc)
plus ca sotul nu ma ajuta deloc.Imi zice ca am trecut in alta etapa a varstei si ca am deja conformatie de femeie grasa si ca probabil n-o sa mai dau jos:(
nu stiu de ce imi spune asa ceva

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Da,eu m-am ingrasat 30 de kile cu prima sarcina,am dat 25 jos,5 kile le-am luat in a doua sarcina.La a doua sarcina m-am ingrasat 25 de kile.La mine a fost si o problema de retentie hidrica la ambele sarcini.In prima luna am dat jos 10 kile, defapt era mai mult apa acumulata in tesuturi.Doctorul mi-a spus sa am rabdare ca nu voi slabi pina nu ma opresc cu alaptatul si a avut dreptate.Asta e...si in ziua de azi ma lupt cu kilogramele,tre sa am grija la ce maninc ca daca nu ma ingras.E clar ca organismul meu a luat-o razna cu cele doua sarcini.Inainte mincam si la 22:00,23:00 seara cartofi prajiti,gratare,pizza si nu ma ingrasam deloc,nu imi faceam probleme de genul asta,acuma e nenorocire.
Vad ca si tu esti din Bucuresti,pun linkul si pentru tine,poate iti v-a fi de folos.

http://www.dietepersonalizate.ro/

Adevarul e ca nu avem ce face,fiecare organism reactioneaza diferit in sarcina degeaba ne uitam la altele.Vecina-mea tre sa nasca luna viitoare si nu are decit burta,e la al doilea copil.Prima data nici nu am stiut ca e gravida,am ramas masca cind am vazut-o ca plimba bb.E clar ca are arderi super rapide.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ia bagati voi un ochi www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=455409&in_page_id=1879" target="_blank">AICI
Ce sa mai....,NO COMMENT..!!!! eu doar cu doi copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna ziua fetelor! Eu acum imi beau cafeaua , azi am lenevit mai mult. Cred ca m-a ajuns oboseala.

Afara este o caldura sufocanta, deci nu stiu ce o sa fac azi. probabil treburi casnice si ceva cumparaturi mai pe seara.

Probabil, o sa fac si ceva mancare, nu stiu deocamdata ce.

Va doresc un week-end placut si cat mai racoros.
Pupici

Cele 2 surioare, la final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by anky

Ia bagati voi un ochi www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=455409&in_page_id=1879" target="_blank">AICI

Eu am unul si imi vine sa ma impusc in cap ca nu reusesc sa slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by anky

Miag,uite aici ca tot esti din Bucuresti

http://www.dietepersonalizate.ro/

anky nu se incarca site-ul..dar incerc sa bag un ochi mai tarziu. Tu cum te simti cu superdieta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Edit: am trimis un mesaj neterminat din greseala si nu pot sa-l sterg asa ca...
Mesajul intreg e mai jos.

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Carmen, am vazut poza cu Iustin si covrigul. Maamaa si ce covrig... I-am aratat poza si sotului si zice:
- unde e asta?
- in Romania.
- pe bune?
- da.
- arata bine. Auzi, da' nu putem sa facem si noi?
-

He he, ti-a placut si tie "The Number 23"? Este interesant sa-l vezi pe Jim Carrey si in roluri mai serioase, nu?

Sabina, eu zic sa nu te stresezi in perioada asta. Dupa ce nasti vei avea tot timpul sa slabesti. Daca sotul nu te ajuta cauta pe cineva din familie sau o prietena care sa iti fie alaturi si sa-ti ridice moralul. E foarte important sa stii ca cineva te poate intelege in aceasta problema. Nu te lasa! Noi oricum sintem alaturi de tine!

Anky, femeia aceea e un caz deosebit. Unele pur si simplu nu se ingrasa, ce sa le faci?

Miag, avind in vedere incercarile prin care a trecut organismul tau in ultima vreme eu nu te sfatuiesc sa te apuci de nici o dieta. Daca vrei un sfat, iata-l: fa sport!! Du-te la sala sau la alergat sau inot, ce vrei tu, macar o ora sa fie, de 4-5 ori pe saptamina; fara dulciuri si alte "prostioare", iar masa de seara sa nu includa cartofi, orez sau piine ci sa fie usoara: o salata, o supa de verdeturi, carne de pui, etc.
Ideile astea incerc si eu sa le pun in practica de cind am intrat in concurs si vad ca acul cintarului o ia in jos.

Roxa-boxa, sint mindra de tine! Felicitari pentru sport si tine-o tot asa! Cum te mai simti, tot asa balonata?

Eu am fost in oras de unde mi-am luat 3 carti: "Of Human Bondage" de W. Somerset Maugham, "The Grapes of Wrath" de John Steinbeck si bineinteles ultima carte a lui Stephen King, "Lisey's Story".
Am mai luat si simburi de nuci (dupa discutia de ieri numai nuci am visat ), migdale si un fel de pasta de intins pe piine facuta din migdale si cu miere, buna de mincat dimineata.

Am fost si la film, "The Fantastic 4 - Rise of The Silver Surfer", a fost ok ; am gasit trecut pe linga un magazin cu muzica si mi-a placut foarte mult melodia care cinta atunci, era numai buna pentru sesiunile mele de alergat asa ca am cumparat cd-ul (muzica rave). Parca sint mai motivata sa fac sport cind ascult melodii noi si mai ales ritmate.

Tzuni, tot la munca?

Va pup.

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Miag, sper ca ti-a trecut. Eu sunt mai lenesa cu miscarea si te-as sfatui numai sa te hidratezi, fara sa te pui lavreo dieta absurda.

Delidana, pasta ta de micul dejun suna bine, dar ingrasa !

Mephala, o sa se duca si mami al meu la tirgul de oale, mai ales ca sa vada lumea.

Pentru sot de Delidana : covrigii se fac greu, dar daca aveti masina de piine, incercati intii sa facei aluatul, restul vine singur !
Sabina, dupa ultima nastere, aveam 9 kg in exces, la un an mai aveam 5 de peirdut. Acum am cumva greutatea de dinainte. E drept ca in sarcini (3) eram foarte atenta sa nu maninc timpenii, si cu toate astea eram enorma (de fiecare data cu o burtica monumentala).
Nu stiu care e cea mai buna solutie, dar stiu ca trebui vointa daca vrei sa ai o talie cit de cit.

Eu is bine merci, dar in week-end gatim bine si mincam bine. Am baut la prinz nitica bere si un pahar de vin rosu. Asta ma ingrasa de mor.
Vreau bice.

Un week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetili!!!
Nu mai stiu cine intreba daca nu e cu oki la mine de am starea asta lenevoasa....nu e cu siguranta,cel putin nu inca,poate pe la toamna daca am un moment de curaj mai pronuntat

Zuzule,mai zi mami si tu ceva,ma tii in suspans de la un raport la altul...sa stii ca data asta tu musai trebuie sa salvezi onoarea,de pe mine nu se mai duce un gram,sunt dezolata.
Am de pe la pranz o migrena crancena,rau de tot-si intr-o ora trebzuie sa ajungem la o prietena,are party. Acu am trimis barbatul dupa aspirina,mi-am facut unghiile, si acum tastez cu grija...ma duc sa mai bag o cafea ceva sau cola ca mi-e greata de durere de cap ce am.Sa mai zic ca sunt in trening,afara e o vreme infecta si habar n-am cu ce sa ma imbrac?Mi-am luat o rochitza frumusica tare,alb cu negru si niste sandale albe-super dragutze...dar imi vine sa ma ascund sub plapuma decat sa ma incalt cu ele,ca ar fi prima data si mi-e sa nu plang de durere.

Pe de alta parte nici nu pot sa nu ma duc,nu ma lasa constiinta cand ma gandesc la sampanie si la grill...si poate si un tort ceva hahahaha----fetele nu ma luati in serios,glumesc si eu.No,chiar mi-e draga persoana unde avem invitatia...(e eleva mea la engleza,a venit din America acum si are fi-su 18 ani. Din pacate in afara de ea nu cunosc pe NIMENI acolo,nici din invitati,niici din familie,deci nu stiu cat fun o sa fie....

Va pup si va urez si voua o seara frumoasa!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput