Nou stil de viatza (144)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Hopes

Neata fetele
Dau raportul azi, 64.2 (-300g)
Mi-am inscris puiul la cresa si-s cuprinsa de o senzatie de tristete de griji..si tot ce vreti.
daca mai ascult si melodia ta Tzuni, plec acasa

Hopes

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

hopes- cati ani are baietelul tau de l ai dat la cresa? iti doresc sa va acomodati cat mai repede.

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Tzuni
Mercedes, baiatul meu are 1 an si 7 luni acum.
L-am inscris ptr. septembrie (nu radeti de mine), dar eu m-am intristat de pe acum.
Pana acum a stat bunica mea cu el, dar e batrana (are 78 de ani)si nu mai poate.
M-am intristat, ptr. ca e un baietel destul de agitat, predispus la pozne, si cu greu reusesc si eu sa-i nu-i dau una la fund, ma gandesc ca altii sa nu mi-l plezneasca, sa sufere...etc. Stiti si voi ca aveti copii.

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

hopes- cunosc faza cum e cu un copil care nu sta locului, am o specimena acasa a implinit acum 2 saptamani 2 ani. Eu sincer iti spun am lasato cu bona de cand a implinit 4 luni si cred pana cand va implini 3 ani nu voi face schimbari. Succes iti doresc pentru toamna.

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Miag, cum te simti azi?

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,dragelor,ce faceti??
Eu tocmai ce am ascultat melodia lui Tzuni- splendida!! si ar fi cazul sa ma apuc de ars calorii la masa de calcat,am cam doua dulapuri de calcat Sunt ingrozita!
Zuziliciule,dar mai zi si tu ceva i8ubita,ma tii cu sufletul la gura pana la raport??
Eu stau prost insa saptamana asta am ambatzul sa recuperez puternic. Deocamdata am 79.600,adica 600 mai mult decat la ultimul raport.Sunt dezolata!!
Va pup pe toate si va urez o saptamana frumoasa!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata pe fuga!
La multi ani DianaR si Olim!!!!!
Eu mai am un pic si ajung la nebuni. Nici nu mai stiu ce si cand mananc.
Avem o luna la dispozitie sa fim mutati in casa, in care tre sa: montam parchetul, faianta si gresia in bucatarie si bai si sa imbracam scarile. Dupa cum v-am zis tot acum am fost desteapta si m-am apucat de tratamentul stomatologic, si pe cat am zis eu ca nu ma apuc de antibioticele prescrise nu a fost chip. Asa ca le-am inceput ieri, iar azi pe langa rana de la maseaua scoasa si un dinte care imi pulseaza ca dementul, mai am 3 abcese la niste masele pe care ma bazam .
Asa ca va rog sa imi tineti pumnii sa o scot la capat cumva pana la mijloc de iulie cand o sa fim gata cu casa.

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna sa va fie inima, fetelor!

LA MULTI ANI ,DianaR!
LA MULTI ANI ,Olim!
Sa fiti sanatoase , iubite si frumoase!

Astazi ma simt ca batuta.Ieri am alergat prin satul bunicilor mei sa caut martori pentru proces si cred ca m-a deochiat cineva desi eu nu prea cred in asta. Mi-a fost rau pe drumul de intoarcere.Ultima oara cand am vomitat a fost acum 9 ani in urma unui deochi cred.

M-am abatut de la Scarsdale-ul pe care il incepusem saptamana trecuta dar oricum am slabit din cauza caldurii.

Sotul meu a inceput sa isi dea seama cand incep iar o dieta ca seara cand ma vede sunt incercanata si nervoasa.Nu stiu de ce ma dezechilibrez asa rapid.

Violeta, daca mananci legume in cantitate mare tot te ingrasi?
Astea ar putea sa iti regleze si tranzitul intestinal.Eu tocmai am mancat doua castroane mari de ciorbica de legume(pastai de fasole si varza)rece si cu zeama de lamaie, fara ulei, si ma simt de parca nu am mancat nimic.
Si asta e unul din motivele pentru care nu am putut sa tin superdieta, Lidia, pot sa rontai legume si fructe non-stop si tot mi-e foame de mor, am nervi si ma simt slabita.Cum bag un ousor, o aluna,o felie de sunca, cum ma simt mai bine.

Offff, Mephala, numai la covrigul acela pe care il tinea in mana Iustin, ma gandesc acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Uitati-va ce fac doua verisoare ale mele, surori:
www.handmadeart.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua fetelor!!!

Azi rezist eroic cu fructele. Adica am mancat pana acum, 2 mere, 4 caise si o piersica si tocmai ma pregatesc sa mai savurez o piersica si 2 caise. Acasa...probabil ca bag mere si poate o banana daca imi e foame rau.

DianaR la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita!

Hopes frumoase modele.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput