Gravidutze si Mamici de Cluj (4)
Raspunsuri - Pagina 14
laviniaN spune:
Dragele mele burticoase si mamici,
eu imi cer scuze dar nu am avut cand sa scriu am fost prinsa cu examenele am dat 6 mai am inca 2 examene si am scapat...ca deja m-am saturat de ele.
Raluca bine ai venit din concediu ...cred ca a fost super.
Felicia ma bucur mult pt tine,stiu ca stepti demult vestea aceasta....sa ai incredere in DR. PUSCAS pt ca e un dr. deosebit.
intradevar merge in concediu in iulie dar intre 15-25 iulie nu va fi in localitate.
si eu mai merg saptamana viitoare marti la clinica sa ma mai vada odata la eco...deocamdata fetita este pelviana ,nu sa intors.
Gabriela tu ce mai faci draguta...tot harnicuta nu te lasi deloc ,bine faci.
Oana daca mai vrei sa vorbesti cu dr. poti sa o cauti direct la clinica te primeste daca este acolo....dar vezi pana la 1 iulie...cred ca in iulie nu vine numai la urgente.
Fetelor la cate saptamani se intoarce bebelusul eu am acum 29 si este pelviana?
Va pup pe toate
LAVINIA29+
LAVINIA
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!!
Tocmai mi-am comandat de pe internet niste carti.Mama si copilul,Albumul bebelusului(in care se pot pune poze) si Retete pentru copii mici.
Nico ne intalnim astazi???Dar sa mergem mai repede putin,sa ne inscriem,nu????
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel20+ Beatrice Alessia
OanaAlina spune:
Lavinia, si eu merg saptamana viitoare la control la Gine 1! Nu stiu daca marti sau in alta zi, dar sper ca de data asta se va vedea daca bebe este intr-adevar fetita sau e baiat pentru ca data trecuta nu a putut sa imi spuna chiar sigur!
Multumim de sfaturile legate de actele care sunt necesare la internare!
Ramona, eu sunt tare multumita de Mama si copilul!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png
Gabriela77 spune:
Ramo, bravo pt achizitii!
Lavinia, nici eu nu stiu cand se intoarce bebe. Nici bebe Sara nu era pe pozitii la 26 de saptamani, dar cred ca era devreme! Ma bucur ca ai cam scapat de exemene, si ca esti bine!
Va pup
Raluca spune:
Buna dimineata si de la noi,
Gabriela si eu dorm in picioare, noaptea ma trezesc de 3-4 ori iar dimineata sunt varza...
azi iar examen, da scris, cred ca trimit pe altcineva la supravegheat ca e o activitate ce o urasc!
Ripley, esti O.K-bag de seama ca n-ai fost in zona de multisor?
Tre' sa ma duc si eu la control saptamana viitoare daca ziceti ca pleaca madam in concediu-in iulie vreau, oricum, sa merg la iso X la un 3D.
Sa aveti o zi usoara...
Raluca 22+ si mami de Ilinca
Gabriela77 spune:
Asa si eu, Raluca, ma trezesc de 2 ori pe noapte...
Acum mi-e cam rau, cred ca de la caldura...Parca nu este aer!
OanaAlina spune:
Cred ca e o stare generala trezitul noaptea de mai multe ori deoarece si la mine se aplica! tind sa cred ca e de la caldura!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png
RAMONELLA spune:
Fetelor eu dorm foarte bine.Nu-mi ajunge noaptea.Si as dormi dimineata pana la 12.Din pacate tre sa merg la servici...
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel20+ Beatrice Alessia
nrl spune:
Buna dimineata la toata lumea
Si eu dorm foarte bine, dar ma trezesc o data de doua ori pe noapte sa merg la baie, si azi noapte am avut o trezire suplimentara, nu stiu ce am visat, ca ma tot chinui sa-mi aduc aminte si nu reusec, dar m-a lovit un ras in somn, de n-am mai putut, si m-am trezit
Ramonella, pe la cat vrei sa ne intalnim? Facem si aerobic azi?
Nicoleta 17+