Gravidutze si Mamici de Cluj (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

antoni, sper sa iti raspunda cineva ca si pe mine ma intereseaza...

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Azi ma duc la medic. Am un morcov......
Fetelor sa-mi tineti pumnii sa nu-mi descopere cine stie ce minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Oana-mersi ca ati aparut. am crezut ca nu mai vine nimeni
kitzy-de ce sa-ti descopere ceva minune?ai ceva probleme?poate ai scris dar eu n-am citit?pupici la toate mamicutele si o zi superba va doresc
Meli37+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Neata...
Kitzy mult succes.
Antoni cand mergi sa nasti,iti trebuie buletinul si cam atat.Unele fete au foaie din aia de observatie,altele nu au in functie de doctor .Eu de ex nu am avut si oricum nu-ti prea foloseste .iti face o foaie la ei si te intreba multe si marunte ,cam tot ce trebuie sa stie.
Analizele de sange ,carnetul de garvida..nu ti le cere nimeni,ca oricum totul intra in setul de intrebari.da oricum asta sa fie ultima grija a voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata, mamici!

kitzy, iti doresc succes si sper sa fie totul bine!

Ce mai faceti voi, fetelor, burticoaselor?

Felicia, 5+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Antoni din cate stiu eu n-am nimic, dar bb intarzie sa vina si vreau sa-mi fac un control mai riguros. Ufff!!! Mi-e frica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata la mamici!
UUU, ce somn...asa as mai dormi! Se anunta si azi calduri din alea nebune...
O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

arghirmonica-iti multumesc din suflet. am crezut ca trebuie sa duci hartie de la serviciu sau daca esti studenta adeverinta de student.
kitzy-sigur nu este nici o problema, bebitului tau ii place in burtica ca are de toate. convinge-l ca vrei sa vina, poate te ajuta.sunt sigura ca totul va fi bine, dar iti tin pumnii.
Meli
37+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by antoni

fetelor, ati putea sa-mi spuneti cu ce hartii trebuie sa te duci la spital cand te duci sa nasti?
ma gandesc ca buletin, si in afara de asta?
mersi mult
va pupic
Meli

antoni,eu am nascut la Gine1,si pe langa buletin original si copie,am dus dovada de contributie la plata CAS.
la Gine 1,este specificat pe usa la subsol la birou internari actele necesare ,poate s-a modificat ceva de cand am nascut eu.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Fetelor, poate va pot ajuta eu. Am fost internata la gine 1 si actele necesare au fost: carte de identitate original si copie, adeverinta de la locul de munca ca sunteti salariata si ca s-au achitat obligatiile la zi la bug. statului sau orice alta dovada ca sunteti asigurat si bilet de trimitere (internare) de la medicul de familie. Astea mi-au trebuit mie. Succes!

Felicia, 5+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput