Gravidutze si Mamici de Cluj (4)
Raspunsuri - Pagina 11
nrl spune:
Felicia, eu am facut la 5 spatamani prima eco, s-a vazut clar ca e sarcina, nici eu nu am avut prea multa rabdare
Si tot atunci mi-a dat sa iau acid folic si Duphaston
Nicoleta 17+
felicia20 spune:
Nico, multumesc. Saptamana asta ma duc si eu la eco. Sper sa fie bine.
Felicia, 5+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
Raluca spune:
salutare si de la noi...groaznic inapoi la sv. mai ales ca e sesiune, bleahhh
De dimineata dau examen oral si deja nu mai pot!!!
Oana-ramasesem datoare de ieri cu un raspuns-referitor la batista bebelusului-da, o voi cumpara caci la Ilinca era un chin curatatul nasului cu pompitza traditionala.
Rezultatul la triplu test-Gine I-prin fax sau personal- nu mai stiu cine intreba..
mai vin, gata pauza...
Raluca 22+ si mami de Ilinca
soanso spune:
quote:
Originally posted by carrie
Soso, fie-mea desi arata chiar umpic indesata a fost campioana la cantarit putin, la un an avea 8,5 kg, acuma are 16 la 4 ani si e perfect sanatoasa, de un an nici racita nu a fost, deci eu zic ca e o greutate in limite normale daca copilul are energie si e sanatos.acelasi lucru mi l-au spus si medicii.
carrie,mersi mult de raspuns,ai dreptate ,sanatatea conteaza ,pe acolo eram si noi cu kg la un an si o luna avea 9kg,200gr ,si culmea e ca nici la ia nu se vede ca are putin pt ca la fata e dodoloata.
in spate la Castelari am fost si eu la gimnastica si intradevar se tin cursuri de teorie cu diferiti medici (stoma,pediatri,ginecologi),insa dezavantajul e ca nu vin totdeauna si nici nu anunta si am patit ca am asteptat acolo ca...
pe mine ma relaxa foarte mult gimnastica ,parerea mea e sa mergeti.
Oana Alina ,la Discutii Generale ,este subiect cu:nume rare si frumoase ,poate gasesti ceva acolo.
pe fica mea o cheama Sorana Miruna
SOSO
RAMONELLA spune:
Fetelor,n-ati vazut undeva cartea Mama si copilul???????Cica e foarte de folos.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel20+ Beatrice Alessia
felicia20 spune:
Nu mi-a raspuns nimeni . E cineva la dr. Puscas Mariana?
Felicia, 5+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
Raluca spune:
Hai ca am scapat de examene,
Felicia- eu , Oana, Lavinia suntem la d-na Puscas!!! La 5 saptamani vede sarcina dar te va chema pe la 8 saptamani sa vada activitatea cardiaca!
Raluca 22+ si mami de Ilinca
kitzy spune:
Eu sunt inca aspiranta
Maine ma duc la un control mai serios la Gine1. A fost cineva la Dr.Bartok Ildi?
Gabriela77 spune:
Succes, Kitzy! Sa te alaturi burticilor!
Lavinia, nici un semn de viata? Tot cu examene?
Ripley, tu, bine-sanatoasa?