Gravidutze si Mamici de Cluj (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Raluca si thea e la fel cu papa de aia am mari emotii cu gradi

Soso, fie-mea desi arata chiar umpic indesata a fost campioana la cantarit putin, la un an avea 8,5 kg, acuma are 16 la 4 ani si e perfect sanatoasa, de un an nici racita nu a fost, deci eu zic ca e o greutate in limite normale daca copilul are energie si e sanatos.acelasi lucru mi l-au spus si medicii.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna seara fetelor :)
Scuze ca nu v-am mai scris de mult timp dar am fost prinsa cu tot felul.
Am o intrebare si o rugaminte la voi: stiti cumva in Cluj unde se organizeaza scoala parintilor?
Stiu de locuri unde se tine gimnastica pentru gravidutze dar nu si cursuri pentru parinti, si mie tare mi-ar place sa ma duc la asa ceva.
Va multumesc mult si va pupacesc !

------------------------
Flory 18+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!!!
Ce ati mai facut in weekend????Eu am fost la nunta,la Belvedere.A fost super buna mancarea.Am mancat ca sparta.
Deci cine mai vine maine la gimnastica???
Care e adresa mai exact,pe unde vine????

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel20+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Buna dimineata si de la noi!
Fetelo nu ne putem hotari la inca un prenume! Unul dintre ele este Maria dar celalalt...
Ma ajuta cineva?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Ramonella, daca intri pe http://www.neogym.ro/contact.php au si harta :)
Eu am fost pana la Radauti sambata, duminica am lenevit si am facut cumparaturi
Am si eu o intrebare pentru cine a facut triplu test la gine 1: cum ati aflat rezulatele?

Nicoleta 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana nu stiu ce sa-ti spun,cauta la nume de fetite.
Nico mersi,oricum ma voi duce cu taxi,sper sa nu ma ratacesc.De abia astept,sper ca e fain.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel20+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristiana, bravo pt mancacioasa de Carina. Ce bine! Sper asa sa fie si ai nostri. Sanatosi si mancaciosi!

Fetele cu gimnastica, bravo!

Flori, eu stiu de Neogym care are cursuri prenatale si la Castelari se tin, dar nu cu regularitate!

Raluca, te-ai acomodat din nou vietii din Cluj? Esti bine?

Eu am fost in weekend la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Asa frumos a fost! Si tare-tare emotionant! Biata bebelina a trecut si ea prin emotii! Nu-mi pare deloc rau ca am fost, desi mi-a fost cam groaza de drum, a fost bine si acasa la ai mei, am stat ca leguma in curte si m-am distrat cu nepotelele mele. Cea mica a fost mortala, a avut o reactie spontana cand m-a vazut, precizez ca nu m-a mai vazut de prin lunaa 4-a : “Vai Gabi, cum arati!” Am ras cu totii bine, doar stim cat sint de sinceri si dezinvolti copiii. Hi-hi-hi!
Dupa care, ma intreba cam din ora in ora cand ma vedea iesind de la baie: " L-ai nascut pe bebe?" . Intr-un final a inteles ca operatiunea e pe termen lung! 3 ani jumate are gagica si e o haioasa!

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Gabriela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata, mamicilor! Ce mai faceti? Este careva dintre voi la dr. Puscas Mariana - gine 1? O fi oare prea devreme sa ma duc la eco saptamana asta sau cea viitoare (din cate stiu eu ea pleaca in concediu in fiecare an in iulie)? Ce parere aveti?

Felicia, 5+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata fetelor!
am fost azi la medic si m-a linistit ca vine si daca ma apuca nasterea noaptea sau in weekend. am intrebat si eu de rezerve si mi-a spus ca se rezolva fara problema. m-am mai linistit. in weekend mi-am montat patutul de bebit, si am lipit niste mascotei in jurul patului pe perete. ne-am distrat cu sotul. asa dragut arata. abia aspet sa-mi vad fetita.
eu ma duc maine la curs si la gimnastica(sper sa ajung ca de la 5 am examen, sper sa termin pana la 6) si sper sa ne vedem acolo.
daca retin bine adresa e pe Viilor nr. 52 A . e un bloc nou construit. dar sigur vei gasi usor.
Felicia20- eu cand am aflat ca sunt insarcinata prin testul de sarcina, medicul mi-a spus sa ma duc cand am 6 saptamani ca atunci se vede.dar incearca. e o senzatie asa faina cand te duci si vezi punctul acela mic si negru pe ecran care-i bebitul tau.va pupic pe toate si o zi superba va doresc
pupici la burtici
Am schimbat prefixul, am intrat in saptamana 37!!!!!!
Meli37+Timea -Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

meli, multumesc. Pai joi ar trebui sa fac 6 sapt., daca se calculeaza din prima zi a ultimului ciclu. Deci cred ca ar fi OK, nu? Sunt nerabdatoare sa vad negru pe alb cum sta treaba, testele pozitive parca nu ma conving indeajuns ca e adevarat ca sunt graviduta, desi au iesit ambele liniute la toate testele clare din prima secunda.

Felicia, 5+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput