Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
cecilia L spune:
Vin cu vesti, am fost la dr. nu este infecti, o iritatie locala posibila de la sapun, mi-a dat un unguent, mi-a recoltat pt analize... si vedem sigur dupa. L-am vazut pe bebe la eco, e bine, era tare suparat ca l-a trezit din somn...... prea multe masuratori nu ne-a facut ca era ecograful mai neperformant..... a ramas sa-mi faca a;lta eco cand merg sa vedem rezultatul de la analize.Important ca bebe e bine... sunt tare fericita.
S-a incheiat si anul scolar, am dat putin la soricei, mi-au facut surpriza copii mei( elevi)...o sa va povestesc cand ma linistesc, acum emi-e ca iar ma ia plansul si rade al meu de mine.
O sa citesc ce ati scris si revin cu povesti azi sau maine.
cecilia,27+Cristian
amar spune:
Fetele ma bag si eu la subiect...mai intai va multumesc ca existati si pot si eu sa ma plang de una de alta...mai de mama, mai de iepurii lui Andries, super subiect, la multinationale nu ma bag , ca nu cunosc , dar ce stiu este ca se munceste pe rupte, pana la epuizare , cazul deloc izolat cred al Ralucai Stroiescu, se castiga f. bine , dar nici asa frate...ca nu-ti ridica nimeni statuie, dar asa suntem noi dornici de afirmare... eu am lucrat cataiva ani la stat si nu m-am plans ..apoi am intrat in domeniul privat unde eu mi-a cantat,eu mi-am dansat, eu am centrat , eu am dat cu capul...ca asa e-n fotbal...si zau ca a fost mult mai bine...si ia uitati-va ce departe am ajuns...aicea la vreo 1600 de km...depinde de unde ne situam...nu-i rau, da am si eu niste arsuri....ca ma albesc de la lapte rece , ca la mine cu asta merge..
Acum despre zodii....cele care faceti baietei..Rox..nu-s mototoli deloc, sunt cumintei si pasionati...de cate ceva sau cineva...pana ...pana ii prinde mama si le da o bataie sa le iasa bazaconiile din cap...in rest inteligenti cu ochi albastri, critici si majoritatea devin vegetarieni cu timpul...dar sunt rafinati si cu mult bun gust atat la femei cat si la vinuri sau masini...deci...
carmen 26s 70% fetita
sim_stoian spune:
Cecilia, bine ca nu e infectie.
Eu am observat ca am o secretie mai abundenta, asa ca mi-am facut si analiza pt candida cand am fost la Medicover sa imi fac analiza pt streptococ grup B. Astept rezultatele saptamana viitoare sa vedem ce o fi. Eu ma gandesc la candida pt ca am luat antibiotic cand am avut raceala+sinuzita.
Mai Sabinuta, eu m-am invatat ca Annisia spune cam tot ce gandeste, dar chestia e urmatoarea: aici fiecare isi spune ofurile, bucuriile, cere o parere atunci cand are nevoie. Daca se fac astfel de remarci, incepi sa te gandesti daca nu cumva vei fi ironizata sau criticata sau mai stiu eu ce pentru ca ai scris nu stiu ce mesaj, asa cum zicea si Gabriela. Pentru mine forumul asta inseamna mult - de aici invat multe, ma destinde si stiu ca aici pot sa va adresez cate o intrebare atunci cand nu stiu cum sa procedez. Oricum o sa va intreb in continuare ce nu stiu, chiar daca va fi vorba de diaree, hemoroizi (de astia am scapat pana acum ), secretii, dopuri gelatinoase si alte chestii mai mult sau mai putin gretoase, da?
toate fetele! Weekend placut!
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Sabina spune:
pai eu spun tot ce am de spus fara sa ma tem ca voi fi ironizata:)
si daca sunt ironizata, imi asum.
am multi ani de forumeala in spate ca sa mai pun la inima orice.
e adevarat ca te simti chiar ranit sa ti se spuna ca vb despre scarbosenii si altele asemenea, insa pana la urma e doar o parere a minoritatii, nu a majoritatii
si sa vb mereu despre TOT ce vrei tu ;-)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
sim_stoian spune:
Apropo de multinationale...e 8.30 si sotul nu mi-a ajuns inca acasa de la servici . Si e nasol ca pana o sa ajunga el acasa eu o ma enervez, iar cand va intra pe usa obosit va exploda bomba . Si cand ma gandesc la faptul ca am lucrat si eu acolo...Bine, nici la astia unde sunt acum nu e o fericire, dar oricum e mai bine.
Edit: nu lucreaza la o multinationala, ci la o firma de soft si e la fel de rau...
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Sabina spune:
si acuma chestii serioase
E prima data cand ma ingrijoreaza ceva.Am intepaturi in spate, mai ales in partea stanga. Si mici dureri ca la ciclu, jos de tot.Ce-o mai fi si asta
am avut intepaturile astea o sg data, in avion de la Praga spre bucuresti.
Si azi din nou
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Sabina
si acuma chestii serioase
E prima data cand ma ingrijoreaza ceva.Am intepaturi in spate, mai ales in partea stanga. Si mici dureri ca la ciclu, jos de tot.Ce-o mai fi si asta
am avut intepaturile astea o sg data, in avion de la Praga spre bucuresti.
Si azi din nou
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Dureri de alea ca la ciclu am avut si eu ieri si au cedat la No-Spa. De intepaturile alea in spate nu stiu ce sa spun, poate o fi de la rinichi sau poate apasa bebe pe ceva? Incearca un No-Spa si daca nu cedeaza, du-te la dr.
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Liana30 spune:
breee io va cetesc ca;mi sunteti tareee dragii..
va pupacesc pe toateee..
io cetesc tot..tot..tot
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
sim_stoian spune:
Liana, ce mai faci?
Bai, a scapat sotul de cearta. A plecat el la ora obisnuita de la servici, dar s-a gandit sa imi aduca niste piersicute si a facut un mic ocol ca sa imi cumpere . Asa ca mi-a trecut supararea.
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Bee spune:
Kriss, felicitari pentru fetita.
Simona si eu cred ca e un rinichi. Dar si daca e rinichiul tot clasicul NoSpa e de baza (pe langa multe lichide). Si durerea in fata poate fi de la rinichi (durerile astea iradiaza asa).
Simona, m-ai amuzat cu superstitiile. Multe le-am auzit. Putine le-am luat in seama. Cat despre sotz, sa vezi tu ce distractiv va fi cand vei avea micul urlator langa tine acasa si sotzul nicaieri sa te mai ajute.
Cecilia, bine ca nu e infectie. Mai usor cu sapunul.
Amar, sanatate mamei tale.
Teodora, mare magarie ti-au facut cu banii si nu numai. Urat din partea lor.
Cantar: am, mi-a folosit (din pacate a mea domnisoara a avut o scadere fiziologica mare, s-a alimentat prost si a crescut in greutate prost, ca asa era ea fitzoasa), sper sa nu-l mai folosesc atat.
Broscuta de baie (termometrul), am, e buna la distractie, ca apa o potrivesc cu mana.
Marsupiul insa a fost pentru noi o mare chestie. Si daca nu ramaneam gravida, cred ca si acum la un an jumate o caram pe domnisoara. Am cam fost mama cangur, fiindca asa i-a priit fetei (nu voia caruciorul). EU am pus-o in marsupiu dupa 3 luni. Acum la baietel ma gandeam la o esarfa din aia luuunga pe care o infasori si pui bebele in diverse pozitii. Cu doi bebei mici mi se pare o solutie buna ( cu 2 carucioare n-o sa ma descurc).
si aveti grija de voi!
Bee 22+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia