Sa guste din toate?!
Raspunsuri - Pagina 2
ralcat spune:
In nici un caz. Daca te iei dupa toate prostiile de genul asta ai toate sansele sa ai probleme.
In mod sigur toate experimentam la inceput astfel de sfaturi "bune" si cred ca e mai bine pentru tine sa-ti stabilesti in cine ai incredere si merita sa pastrezi urechile deschise ... iar pentru restul ... ignore and delete.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
acina spune:
Ce mai ramane de zis?
Nu.Are tot timpul sa guste din toate cand va creste.
Acum papa de bebei.Parerea mea 
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
maricar spune:
Si eu cred ca fiecare lucru se face la timpul lui. Dar neavand prea multa experienta in cresterea unui copil, m-am gandit ca e mai bine sa-ntreb mamici cu vechime.Multumesc tuturor pt raspunsuri!
mariavlad
nusicasiely spune:
eu am facut altfel.vazand ca e pofticioasa fata mea(adica ii curgeau balele cand mancam noi si ar fi vrut sa ia din farfurie)am inceput sa mancam ce mananca si ea.nu mereu.de enemplu,fac supa de care papa ea,adica de pui(de la 6 luni) si ii pun in biberon si nu vrea,nici chiar din castronul ei,ci din farfuria mea.asa ca ii dau din farfuria mea.de asemenea,ii dau sa pape piure cand papam noi,si i-am dat si putin orez,cand am facut pentru noi,binenteles,gatite natural,fara vegeta sau alte d-astea.oricum eu gatesc matural pentru noi,fara prajeli.i-am dat chiar piept de pui la gratar,dar carne din mijloc,nearsa,asa un pic.si pot spune ca papa si mancarea ei la fel de bine,pentru ca e buna.poti sa ii dai sa guste de la tine atata timp cat totul e natural si conform varstei.
julax spune:
Si eu sunt in asentimentul majoritatii:NU sunt de acord sa guste orice.
Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
szivarvany spune:
NU, nici vorba.
Mie mi-e ink teama de alergiile alimentare, deci Giulia nu gusta nici la aproape 3 ani decat din ce cred eu.
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
maricar spune:
Pai, da, atunci cand sunt eu acasa, baietelul meu papa doar ce-i dau eu, iar celor din casa le dau mereu indicatii clare cu privire la alimentatia lui. Problema e ca nimeni nu prea ma ia in serios.![]()
Cand sunt plecata toata lumea face cum crede de cuviinta...
mariavlad