Colectia de toamna iarna 2005(137)
Raspunsuri - Pagina 31
bb_alinus spune:
Anda nu vad decat o poza, cu poetul inchizand cu grija usa...
Unde sa caut?
Alina si Amalia 17.11.2005
Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Cucu bau! Gata sesiunea!!!!

Mai am doar restanta la mate...
Sa va mai zic de noi#536; Sarah a avut un "personal best"-record in noaptea de dinaintea examenului meu de duminica - care era orcium la 7.30!!! si nu a dormit decat o ora legat. Despre mine ce sa mai zic Dar ne-am ales cu un canin nou!!! Al doilea. Inca 2 si scapam! 

Am fost azi cu ea la ortopedul Jianu care in relaxarea sa senna ne-a zis ca copilul e suuper ok, dar ca merge asa datorita unui viciu de mers care se va corecta singur in timp. Ca este datorita faptului ca de devreme s-a rdicat si a inceput sa mearga in picioare si pozitia asta de picioare inauntru a fost modul ei de gasire a echilibrului.
Io banuiam ca e ok, dar ma bucur ca ne-a confirmat. In schimb, am nenorocit si perechea de sandalutze Bebetom de un milion, asa ca trebuie sa-i iau altele. faliment scrie pe mine.
Drum bun calatoarelor si sa ne vedem cu bine!
Si sanatate infinita fetitzelor dragi bolnavioare!
Andache, distractie suuuper!
Nic merge in concediu la Bran?Don't worry cu Turcia. io am fost de 2 ori si-s vie. Chiar prea vie pentru gustul unora...![]()
Superb poetul...a crescut mult. Nu mai are fatzuca aia de bebe mic....
Lavi+Gandacel- vineri adjudecat!
Madau- pret tricou oky-doky. Piticanie lansata la mare de belea!

Lavi- wooow, o lasi pe nati sa faca nani la ora aia? Noi am dormit azi doar 50 de minute la pranz ca o vecina dragutza si-a montat la ora aia AC. Draga de ea...
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Gata am culcat si eu maimutza (de fapt a culcat-o tasu'
) asa ca mi-am pus si eu ceva de rontait si ma mai uit pe poze, ca nu am somn
Lavi am patit si eu treaba cu izul de fum
acum cativa ani cu niste visine. Si sa vezi ce m-a laudat bunica sotului (care e mare fitzoasa de altfel) cum ca.."ce dulceata buna de cirese amare am facut..unde le-am gasit ca ea n-a mai vazut de mult prin piata"
Anda pai am si zis ca nu sunt poze deocamdata..tocmai ptr ca migrez la Flickr![]()
Noki felicitari! Si ptr tine si ptr Saralici!
Lapte io zic ca e ok si de la sursa, daca e bine fiert. Cat despre branza..Miruna papa de mult si n-a avut nimic
Fug sa vad niscai poze
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Ando, am uitat sa te intreb...daca mai esti? unde anume te duci, ca locatie?
Madau, hi hi hi, ma gandeam io la 23 cum de dai tu stingerea asa de devreme..Cand ai inceput migrarea pe Flickr? ca si io trbuie sa incep actiunea. Iar eu am STIVE de poze pe yahoo...Mii.
Roxi- scuze ca nu am apucat s apun pozele. Incerc sa le incarc maine. Pup tie si piticaniei!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Noki azi dimineata am inceput migrarea, cica o sa-mi dea ei mail cand se termina
..sper sa nu cumva sa-mi dispara pozele ca-i mananc cu fulgi cu tot
N-am reusit sa vad nici o poza, merge netul meu ca dracu
, ma duc sa mai bag o comanda pe triburi si apoi la somnic
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dordia2000 spune:
Buna seara!!!
Am intrat si eu tarzior dar...am fost in vizita si a mers Stefan pe jos....o gramada...adica de pe Decebal unde stau pana aproape de Ramnicu'sarat si inapoi. Acum doarme dus ca e mort de oboseala!
Ma bucur enorm pt bbii care se fac bine...si speram sa nu mai fie bbi bolnaviori si mamici ingrijorate.
you all!!!
Madau e ok pretul tricoului! Abia astept intalnirea!
Ina Stefan bea de la 1 an lapte de la vaca direct, fiert bine si branzica telemeamanaca cu mamaliga si ousor. Eu zic canu are ce sa ii faca dar...incepeti treptat daca stiti ca aveti probleme cu stomacelul. Daca nu...e ok. Drum bun si abia astept sa va revedem!
Noki ma bucur pt SARA ca e ok cu piciorusele.
Anda drum bun si distractie placuta!
Mare realizare mare: astazi fi'miu a stat o zi intreaga fara pampers si nu a facut deloc pipi pe el. Mereu la olita. La nani de pranz a facut un pipi mic in pampers si acum pe seara in vizita...a mai facut unul mic in pampers si cand am ajuns acasa la olita...a facut si pipi si kk. Sunt asa de mandra....
Gata ca m-a palit un somn....
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
anda77 spune:
bb alinus, cand intri nu vezi poze direct (la noi) ci vezi niste nume de subfoldere. te bagi prin ele si scotocesti.
noki, ma duk intr-un hotel construit acum 3 luni:)), jur. Ela quality resort se cheama si este in belek care este intre antalya si kemer parca. atat stiu:) si ma duk in scopul imprietenirii intre poporul roman si cel kurd:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"