Colectia de toamna iarna 2005(137)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

multumesc de aprecieri pt nic si de urarea de drum bun pt mine, sa va gasesc sanatoase si puiutii idem.

alinus, nu stiu ce sistem de uscare ai. e cu aer cald ori cum, la noi de-abia au intrat masinile de spalat cu uscator. eu la mine nu bag si prg de centrifuga (semi-semi-semi-uscare:)) cand spal papitoi pt ca risc sa scot un sarpe, o rata si 2 pisici slabe in loc de 4 ursuleti de plush bagati.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Da Joy si eu am avut problema asta cu putza.E intr-adevar un soi de mizerie care se aduna,habar n-am cum,sub pielea aia de-ar trebui sa culiseze.Daca iese,foarte bine,daca nu,nu-i capat de lume.Se tot inmulteste acolo si in felul asta e mai usor de decalotat.Ca mizeria aia dezlipeste pielea de gland.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hai ca ne-ati facut curioase, pe mine si pe Nati sa ne uitam la pozele cu Nic.
Nu pot decat s-o citez pe Nati: "Beebee! Beebee!"

Aoleu, trebuie sa o culc! Ce-i drept a adormit de la 19 la 21

madau cum ti-a iesit dulceata/gemul/ce-o fi?

Riiiiipleeey ce mai faceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anda drum bun si vacanta placuta!
Superb Nic mama, ce-a crescut!

Este voie sa le dam lapte de la vaca ( fiert bine de tot)branza de vaca, oaie, etc.direct de la sursa sau sa nu risc? ati incercat vreodata? ca soacra-mea precis o sa incerce si vreau sa stiu la ce sa ma astept - pb. cu burtica sau alte chestii...
nu stiu daca o sa-i placa oricum, din cauza mirosului, este sensibila - ca si mine - daca ceva miroase putin mai tare( gen brinzica, cascaval) nu se mai atinge de ele.

Mada, scumpa foc mica dansatoare!

Meems drum bun!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi, Negara multam ptr retete, azi n-am mai apucat sa fac nimic ptr ca a trebuit sa plecam la vara-mea, se pregatesc de botez luna viitoare, pe 15 si am fost sa le mai dam idei, detalii, etc. dar maine ma apuc de el.

Lavi cum pui fructele la fiert, in ce? In apa, fara apa..n-am inteles

Ina, Cami ma bucur ca v-a placut dansatoarea

Poop everybody, fug la nani

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Anda frumos flacau ai in proprietate.Pupici!
Ina io ii dau lui T lapte de la vaca lu' mama,fiert,integral si brinza tot din el facuta.Nu are probleme de nici un fel.Il accepta f bine.De oaie n-am incercat.Nici lapte nici brinza.Aaa,ba da,un piiic de telemea din piata.Da parca nu am incredere.
Pret tricou e ok.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

ina, merci, si voua, azi plecati la drum, nu?

io zic ca se poate direct de la sursa, fiert bine, io as da cu draga inima dar n-am sursa! ziceam acu' la bran sa facem o trecere de la formula la lapte vaca braneana, dar pediatrul zice sa-l mai tin pe praf pana la 2 ani. dar branza din lapte de vaca braneana tot mananca.

mdt, merci:))

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madau fara nicio apa, la foc mic, lasa ele apa berechet. Doar ca trebuie sa amesteci cat de des posibil (tot la 2-3 minute sa zic).

Daca uiti si nu amesteci (cum patii eu ultima oara) se arde pe fund. Am mutat gemul in alta oala si s-a ales cu un usor iz de fum. E prima oara ca am patit asa ceva.

ina eu ii dau Nataliei telemea de oaie din piata, la noi in piata e f curat si cuum zicea fosta forumista suparata si plecata - sunt super-verificati.

Nati si Silviuk n-au patit nimic. Am inceput sa iau din piata in primavara asta.

Mergi la inceput

madau, nu pot vedea nicio poza, cica "migrezi"...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Anda esti de belea cu ratza ta! Mie una nu imi plac masinile de spalat care au integrat uscatorul, de altfel nici nu se prea practica pe aici. Pur si simplu masini separate, una de spalat si una de uscat, suprapuse ca sa nu ocupe loc in baie. La masina de uscat am o gramada de programe gen: uscare pt calcat ( le lasa un pic umede), uscare pt aranjat in dulap, super uscare, uscare pt plovere, etc. No io ce aleg de aici?
Ma duc sa ma uit la poze!

Am apucat sa o vad doar pe Mirunici la mare, mama ce pofta mi-a facut sa dansez prin apa! Superb!. Da' Marea Neagra tare linistita mi s-a parut!

Alina si Amalia 17.11.2005

Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput