Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADELA, la multe lunisoare Alexiei, era sa uit in balamucul meu de azi!

Multumesc, fetelor, tocmai i-am facut o baita in apa cu bicarbonat, fara sapun sau altceva, si cred ca va ramane in putza goala, dar in casa nu e f f cald.

AELITA, e bine cum gandesti, lasa ca 10 zile de Romanica va ajunge, duceti-va undeva unde sa leneviti, sa nu va simtiti obligati fata de unul sau altul (rude), unde sa nu va calareasca zi de zi cu invitatii incolo si incoace care in final doar va vor epuiza. Cat despre cum se descurca o mamica cu 8 milioane pe luna, eheee, asta studiem cu toatele. Dar mamicile care nu au cele 6 milioane?

E ok ca veniti cu avionul, e mult mai greu pe o asemenea distanta cu masina, chiar si pentru adulti, ce sa mai zici cu bebe mic?

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Fetelor va multumesc mult pentru urarile de ieri!
Intr-adevar am implinit 5 luni si pot spune ca ultimile trei au fost cele mai chinuite din viata mea...ce sa va povestesc, ca am ramas fara lapte in sani, ca nu acceptam biberonul si nici mancarea la lingurita...Traieste cu cate 60-100 ml de cereale indesata in gura forta in timp ce urla, pe zi. Noaptea nu doarme legat mai mult de 1 ora si cum altfel, cu stomacul gol...? Peste zi nu doarme legat mai mult de 40 minute...in rest doar urla...
Am fost si internata cu ea si doctorii au spus ca le este mila de noi dar nu au cum sa ne ajute.
Am fost si la psihatru, pentru ca am ajuns in ultimul hal, depresie urata de tot, am avut si accident cu masina, cand ne intorceam de la vaccin...
Asa ca sper sa ma intelegeti de ce nu am mai scris...
Va citesc destul de des, dar va dati seama ca eu nu pot impartasi nici unele din bucuriile voastre cu bb-ii si de aceea cateodata plang citindu-va, chiar si acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Cora imi pare tare rau sa aud ca ai trecut printro astfel de perioada "nasoala". sper ca esti ok acum si ca ai sa poti sa treci mai des pe la noi sa ne spui cum te mai simti. sper ca Alesia sa isi revina cu programul la masa, pacat ca ai pierdut lapticul, dar era si normal avand in vedere starile pe care le-ai trait sa dea Dzeu sa se obisnuiasca mai repede cu papa normal si sa fie bine. iti doeresc tot binele din lume si putere sa iti revii pentru copilasii tai.

cristiana ce mai face Davidutz? ca dimineata ai spus ca a plans mititelul destul de rau sper sa-si revina mai repede, il pupam dulce.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sraluca, e mai ieftin sa il iau de aici de la mine,nu? sa il iau pe net ?
eu nu stiu companii,chesti de-astea..siteuri.
conditiile cu bagajele,difera de la o companie la alta? tu ai informatiile astea la agentia ta?
carutul se poate lua pliat la bagaje de mana,sus,sau se duce pe banda? ca asa carutul + scoica alea sunt kilogramele,o iau in curu gol !

adinush,caut wizzair sa vad daca am si eu aci langa casa mea compania asta spre bucuresti.

bineinteles ca vreau mai ieftin,ca nu sunt cu figuri in nas.

pe mine nu ma intereseaza cum e avionul,nene,ca eu ADOR sa merg cu avionul,pt mine e ca tiribomba din balci,am facut curse lunar cu din alea mai mici si mai ieftine,dar nu rute pe Romania,si asa tare imi placea! apoi dormeam de bubuiam ghemuita pe scaune,mai sa ma culc pe altii !!! ma ia un somn colo sus de imi vine sa ma lungesc !
baaai,de multe ori am prins TREI SCAUNE LIBERE si m-am lungit pe ele !

nu am nevoie de mancare in avion ca fac 3 ore jumate pana la bucuresti.

sraluca la mien colea in aeroport s-au intamplat muulte sederi,asa ca ce sa fac?? stau la 10 minute de aeroport,trec avioanele pe deasupra capului,eventual vina casa si le spun sa strige la mine sa ma urc pe bloc si sa ma ia si pe mine cand trece rata !

cristiana
,asa e,ca sunt femeie care daca nu au muncit nu au cele 6 milioane,nu??

bai,mi-am amintit asa aiurea,fara legatura !!!
ca eu o dau dintr-una.-n alta !
il aratau pe bush cum dadea mana cu lumea,si apoi il arata ca nu mai avea ceasul la mana! i-au furat ceasuuuuuul !!!!!dar el nu a schitat nimic,s-a tinut tare

cora hope,zilele trecute ma gandeam la tine,ce mai faci.
imi pare tare rau ca nu esti bine,si ca Iana nu mananca.
nu stiu ce solutii sa fie.,dar ma gandesc ca are copilul ceva?? o fi vreo alergie la lapte?

ce alt "lapte " se da bebelusilor cu alergie la lapte???

sunt bebelusi care nu ilpot accepta si trebuie inlocuit.

dar banuiesc ca ai incercat tot ce s epoate incerca!!

intra pe forum si deschdie un subiect ,poate mai sunt mamici in situatia ta si te vor indruma cumva!

imi pare tare rau !

S.

Mergi la inceput

Marybell, Aelita, mersi de incurajari...sunt balsam pe ranile mele deschise.
Problema e ca nu accepta tetina, pana sa ajunga la laptele din biberon. Si nici lingurita nu o accepta, trebuie fortata...asa ca nu are nimik laptele, ci capul ei care prefera sa planga de foame decat sa accepte mancarea...ea nu vrea numai sanul, dar de acolo de abia daca mai curg 10-15 ml din ambii si asta cu toate medicamentele posibile. Acum s-a obisnuit stomacul ei si fara mancare si nici nu mai plange de foame, este doar extrem de iritata tot timpul, nu pot merge cu ea nici in carucior ca o apuca plansul si crizele...
De unde sa-mi mai curga laptele daca eu sunt asa de obosita si stresata cum nu am mai fost in viata mea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cora,imi pare rau sa aud ca aveti probleme,dar cum au zis si fetele,intra mai desc ca poate gasim o solutie si pentru bebelina ta.
Ai incercat sa schimbi tetina?Vezi poate alea de latex sunt mai bune,ca imita mai bine tzatzica decit cele de silicon.Incearca sa-i dai lapte cind doarme ca atunci nu prea realizeaza ei ce si cum.
Asa a mers si la noi cu ceaiul ca in rest nu-l acepta.
Hai capul sus,ca suntem linga tine!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Cora- multa sanatate, putere si rabdare ...... Poate o poti pacali pe Iana cu mameloane din silicon... sa le pui pe san si poate se va obisnui cu ele si va accepta mai usor tetina...sau mai vorbeau fetele de niste dispozitive de alaptat cu un furtunas pe care sa-l pui pe langa san si din care va curge laptele preparat (nu stiu exact cum functioneaza ca nu ma interesat in mod direct)... cu siguranta va accepta in cele din urma lingurita... multi pupici.. o sa fie bine

Cristiana - saracutul David...ce se mai chinuie ... sa -i treaca cat mai repede...

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,dar e bine sa-i faci baie?Eu as spune sa cam eviti apa sa se usuce bubutzele mai repede.Si lasa-l fara scutec ca iti dai seama ca naspa e cu pipi pe bube.
Of,sa va treaca odata ca sufera micutul!

Aelita,asa mi-e de cunoscut ce spui tu acolo cu Ro,dar noi de asta am pastrat locuinta din tara sa pot merge si acolo la mine acasa.Cind n-am chef de nimeni,incui usa si gata,iar cine vrea sa ne vada,stie unde stam.
M-am saturat si eu de atatia ani cu vizite si cadouri la toti,ca in final sa-mi aud povesti ca n-au fost multumiti.
Anul asta am o scuza ca sunt cu bb si imi ocup masina doar cu lucrurile lui.
Am o prietena care vine din Madrid cu avion mai ieftin,o intreb si-ti spun preturi si cum se numesc.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Am incercat toate tetinele posibile de la Chicco, de la Avent de la Nuk, din alea ordinare...de Silikon, de Latex...am incercat si in somn si se trezeste in urmatoarea secunda urland.
Nu am mai auzit pana acum de furtunasul acela care se aplica la san sa curga laptele, poate cineva sa imi dea detalii? Se poate cumpara din farmacie sau se poate procura de undeva din Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cora hope,off,sper sa rezolvati cumva problema..desi spui ca esti asa de 3 luni...
ai nevoie de cineva care sa te ajute,spui ca esti obosita rau...trebuie sa iti revii si tu.

cristina,mititelul,nu suportam noi bubite mancatoare,dar el saracutul !!!! cat il vor tine??
imi inechipui ce e pe voi !!! fir-ar ea sa fie de boala !!!
auzi,dar pt asta noi nu avem vaccinuri facute?? sau nu conteaza,tot se ia?

S.

Mergi la inceput