Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

dragele mele, va multumesc din suflet, tuturor, pentru raspunsuri...nu stiu ce sa fac? daca sa ii mai dau sau nu, deocamdata mancarica de la borcanel, fiindca ieri cand i-am dat l-a stricat la burtica destul de rau. ma gandesc sa ii mai dau si azi, si daca se intampla la fel ca ieri, sa ma opresc pentru o perioada, inseamna ca nu e pregatit stomacelul lui, inca...nu stiu ce sa zic...

catalina, monu, aelita, nadia, maryela, marinar, messa,dana, mediteraneana, cristiana, adela, laura, va multumim fetelor pentru aprecieri, si pentru raspunsuri.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Sunt disperaaaaata!

David a urlat mai bine de o ora, cred ca-l supara tare bubitele din zona genitala, si are o gramada, cand ii pun pampersul da din picioare cu disperare! Acum a adormit, dar nu mi lipseste mult si se va trezi sa manance, si o luam de la capat cu urlatul, mor de mila lui!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

vai cristiana imi pare asa rau de david saracutul cred ca-l deranjeaza bubitele ; nu poti sa-l lasi in putulica goala pui sub el o musama si un scutecel ceva ca acum e destul de cald

liuda ai mai fost ieri la doctor cu diana ptr tatica ? i-a trecut ?

gata noi plecam afara vad ca nici azi nu a venit nenorocitul ala de postas cu "pensia"

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cristiana,sa se faca repede,Davidutu!
mediterana,inseamna ca si eu o sa vad schimbari in tara, ca eu asta vara nu am fost,pt ca eram gravida si nu am riscat.deci am doi ani.
ma bucur ca spui ca soselele sunt bune,ca si eu o sa iau drumul de la aeroport,dar spre sud.
ce nu imi place ca e drumul ala cu dus si intros,merg intr.o tensiuneeee...si desi stau in dreapta pun franeee imaginare de stau cu picioarele intepenite.
acum,cu copilul dupa mine,cred ca am sa albesc!!
parca vad ca nu ma mai duc nic la mare,nic la munte,de frica drumurilor.

vad ca scrieti ca sunt mai scumpe produsele pt copii in Romania.
pai si ce fac,nene,toate mamicile care primesc doar 8 milioane,sau cat spuneati???

vad ca ziceti ca borcanaele sunt de la 2 euro in sus?? sau or fi borcanoaie? ca aici am vazut la carrefour sub 1 euro,nu mai stiu exact,ca retin eu preturile ...

eu trebuie sa ma uit de bilete de avion,ca stau ca vaca si uite augustul !!!

pe ce siteuri sa ma uit? stiti ?

daconst,misto ca mergi cu masina si o umpli..vaic e ma tenteaza! dar eu sunt departe rau...vreo 4mii km ,ce naiba fac cu copilul atata?
plus ca de data asta nu mai stau o lunain tara,vreau sa ma mai plimb si eu nunumai bunici,parinti,rude toata luna.sa stau 10 zile aproximativ si restul ma duc prin lume,sa mai stam si noi si singuri,ca toate vacanmtele am fost conditionati de altii.
toti se supara ca nu dam pe la ei,ca nu dormim la ei,ca nu mergem impreuna nu stiuunde.se supara daac iesim singuri in oras.
daca plecam la munte,la mare...
ne conditioneaza cand si unde sa mergem .
si eu sunt obisnuita sa fac NUMAI de capul meu si sa imi iau singura deciziile,stiu ca sotul nicidoata nu are de obiectat(cel mult ii e lene sa faca ce vreau eu,dar nu ma conditioneaza in ce vreau eu sa fac.eu pe el il mai conditionez,recunosc,da r la el,daca imi cere ceva si ii spun "mi-e lene" e destul motiv serios pt el ).

si el zicea ca abia asteapta vacanta sa stea numai in pat!! si eu zic:cum in pat?? trebuie sa mergem pe undeva!! da,da,mergem dar sa stau asa intins,la plaja,la hotel,unde-o fi ,noi trei doar.
si in tara de-abea ne asteapta cica sa ii ajutam sa repare casa,ala sa isi puna gaz,alalalt sa stam ca sa ii fie bine...numai vacanta nu e aia!

mediterana,mai scrie ce mai vezi pe acolo .

adela,felicitari! ati implinit 5 luni!

despre Claudia si Valentin : citesc cu ochii in lacrimi cand vad cum niste copii crec un copil,cum se iubesc si nu pot sta unul fara altul...
Ajutati-i in primul rand cu actele,cu sfaturile legale,si apoi sa isi gaseasca el de munca pe undeva,ca e barbat de acum,poate tot cu sfaturile voastre sa intre pe undeva.

imi pare rau ca acum Claudia traieste cu frica asta ca isi va pierde copilul,ca cineva i-l va lua,ca i se poate intampla ceva ei..e o stare de nesiguranta continua care se va transmite la copil si o va urmari toata viata ,va face deja parte dinc aracterul ei.
asta e raul pe care societatea il face acestui copil !

ne mai miram de ce unele isi abandoneaza copiii? pai daca una care lupta cu dintii si unghiile sa-l tina aproape nu are nici un sprijin !!!!!

liuda

quote:
catalina - dar babana simpla ai incercat?

catalino,sa nu et mai vauiti de Matei !1 auzi,9 kile si a mea abia are 7 !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Cristiana imi pare rau tare de David. In putza goala nu se poate?!?

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

AELITA cu biletul poate te ajut eu ca am agentie desi e mai ieftin daca il iei de acolo

LAURA am vorbit si cu bunica-mea care e la crucea rosie dar la le trebuie adresa si nume ca s aii inscrie si sa le mai duca din cand in cand cate ceva. Cand au si ei ca stau tare prost in comparatie cu astia particularii. Acum am citit ca si-au gasit locuinta si singura problema e munca. Ca prima oara cand am citit am cam vazut negru in fata ochilor, dimineata cand m-am trezit la ei m-am gandit. L-am sunat de pe drum pe al meu ca nu apucasem sa ii zic si mai sa ii plang la telefon.
Hai sa organizam teaba: deocamdata cu hainele si oarece mancare sa zicem ca s-au rezolvat, de stat au unde sa stea deci le trebuie acte si ceva de munca, nu?

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Aelita uite Aventura tocmai s-a intors din vacanta in Barcelona si a zburat cu wizzair.E companie low-cost,si au chartere,nu magaoiase din alea mari dar eu zic ca merita sa econimisesti cateva sute de euro si sa nu ai nu stiu ce gustari in avion.Ca presupun ca nu zburati la business class asa ca intre econmy si charter nu e prea mare diferenta.Au site si poti comanda chiar si online.
De ex zborul romania-olanda pe care l-am facut eu la klm e biletul 300 de euro iar la wizz e 130.Iar cand zbori cu tot familionul se cam aduna
edit: eu n-am zburat inca cu ei pt ca anul trecut nu-i descoperisem dar din cate cunostiinte au zburat cu ei ,foarte putine au avut de obiectat

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

da, dar tocmai ce a au stat unii in aeroport o zi ca nu-s ce probleme a avut wizzairul sa nu o patesti si tu sa stai cu bb in aeroport.

Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Am vazut si eu stirea,parca se defectase un motor dar eu zic ca riscul asta e pe orice avion.
Eu de ex am patit inversadik am ajuns mai repede decat trebuia si am stat cu zuza in aeroport ca n-avea cine sa ma ia de acolo

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

fiecare cum ii e norocul

Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput