Durere de cap dupa cezariana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Da' peste ce fel de anestezisti ati dat voi?!? Am nascut-o pe mezina cu rahi si nu am avut nici un moment cefalei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Siminaf , nu tine de anestezist ci de corpul pacientului

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Inclin totusi sa cred ca tine si de "mina" ca sa nu zic de priceperea anestezistului, atunci cind ma gindesc ca doar citeva mamici care au nascut cu mine odata acum 6 ani (deci in Ro) nu au avut dureri de cap dupa rahi. Toate pacientele anestezistei care ma adormise si pe mine. Dar stiam despre ea ca e f. buna.

Revin cu detalii miine dimineata, ca aici e aproape 12 noaptea si deja mi se impleticesc dejtele pe taste. De un sfert de ora doar corectez, nici nu mai poci scrie coerent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Siminaf , anestezistul introduce acul in locul Z si injecteaza anestezicul , atat.
Daca nu introduce bine provoaca paralizie.
Tine de corp

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu am avut astfel de dureri dupa o operatie de apendicita
durerile au trecut de la sine
partea proasta e ca au inceput in momentul in care am ajuns acasa
in timpul operatiei am fost sfatuita sa nu misc capul, dar imi prinsesem parul in coada de cal prea sus si nu puteam sa ma rezem pe cap cu fata in sus, asa ca am miscat capul

intr-adevar durerile sunt groaznice, dar au trecut in 4-5 zile, partea proasta e ca nu ma puteam ridica din pat ca sa ma duc la toaleta, o rugam pe maica-mea sa ma tina de cap, caci aveam impresia ca cantarea vreo 2 tone si ca ma trage in jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

si eu am patit asa dupa rahi, a fost groaznic. cat stateam culcata era ok, daca ma ridicam incepea iar durerea aia infioratoare. initial doctorii si asistentele m-au sfatuit sa beau cafea cu coniac si asta imi ameliora putin durerea, dar nu tinea mult si nu puteam sa beau cafea ca alaptam. si oricum, eu nu beau cafea de fel si nu o suportam, imi facea o greata teribila. pana la urma mi-au facut o perfuzie, dar nu stiu cu ce si mi-a luat durerea cu mana. si eu am miscat capul, la recomandarea anestezistei, a zis ca nu-i nici o problema. din ce am mai citit am inteles ca din cauza acelor groase care se folosesc la noi se scurge lichid cefalo-rahidian si de aici durerile. dupe ce isi revine lichidul asta trec si durerile

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Am avut dureri de cap mai mult de o luna dupa o rahie-anestezie. A fost cea mai rea experienta medicala a vietii mele ... oricum cred ca si anestezista a avut un rol mare in cat mi-a fost de rau, nu doar corpul meu e zapacit.
Nu mi se atenuau un pic durerile decat cand plangeam, imi curgeau lacrimile in continuu . . . nu ma puteam misca, yak.
Oricum, nu-mi trecea durerea decat cu tramal sau tramadol, dar nu alaptam, ca nu fuse nastere. Dar m-am invatat minte si cand am nascut cu cezariana am cerut anestezie totala ca sa nu omor fro anestezista care se apropie de coloana mea.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

cafea tare+cognac - eu asa am luat si mi-a trecut
m-a durut capul vreo 4 zile de imi doream sa mor...nu mai suportam durerea si nici nu puteam sa iau nimic pt.ca alptam
am luat aceasta combinatie la sfatul unei prietene, asistent anestezist

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput